Pääkallo.fi

Huhut kauden 2022-23 sopimuksista

Viestejä
96
Tämä ketju jaettu toisen ketjun viesteistä. Tässä voidaan keskustella huhuista uuden kauden sopimuksista ennen kuin tulevan kauden virallinen Huhumaa julkaistaan.

t. Ylläpito

***

Tino Nivala siirtyy Sveitsiin Ticino Unihockeyyn
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
8,112
Tässä kun puhutaan top-8 / bottom-6 jaosta ja että onko siinä edes järkeä ja oma kommenttini on ollut, että seuraillaan siirtomarkkinat, niin Tino Nivala on LASBille sellainen hyvä lähtöviiva. Eli siis katsellaan tässä seuraavan noin puolen vuoden ajan, että kenellä LASB Nivalan korvaa, eli kirjataanko siltä osin voitto vai tappio siirtomarkkinoilta.
 
Viestejä
34
Happee julkistaa tänään vahvistuksen ensi kaudeksi. Kovasti tuo profiili Pylsyltä näyttää omaan silmään. Todella kova vahvistus jos näin on.

 
Viestejä
324
Kuvasta päätellen pelaajalla X on hiuspanta päässä. Jos Siprosta ja Pylsyä katsotaan niin Pylsy käyttää hiuspantaa, joten todennäköisemmin Pylsy palaa Happeeseen. Uskon myös, että Sipronen vaihtaa seuraa kesällä.
 
Viestejä
1,103
kyllä se Sipronen on. Huhuja oli jo ennen tätä että siirtyy Happeeseen tai KRP:hen. Ja todellakin on iso jytky, yksi liigan halutuimpia hyökkääjiä tällä hetkellä.
 
Viestejä
23
Mielenkiintoista nähdä kuka on kyseessä. Itse olisin arvaillut Pylsyä myös, mutta taitaa jatkaa Wilerissä, kuten joku kirjoitti. KRP ja Classic on ainakin "kuultujen puheiden" mukaan ollut Siprosen perässä koko kevään ajan ja jotain neuvottelujakin olisi ollut, joten en usko et olisi Sipronen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös