Pääkallo.fi

Josba 2018-2019

Viestejä
14
banneri1.png

Joukkue 2018-2019:

3 Juho Väisänen
4 Jere Kettunen
6 Aleksi Matikainen
8 Jere Sivonen
10 Veeti Naakka
14 Jere Eiserbeck
15 Samu Karvinen
19 Jesse Reijonen
20 Antti Juvonen
21 Tuomas Tokila, mv
25 Niklas Räty
29 Eetu Kuittinen
40 Miikka Kosonen
50 Eetu Lehtiniemi
58 Joona Auronen
61 Elias Ikonen
71 Teemu Kummunmäki
73 Santtu Siponen
86 Teemu Tuhkanen
87 Tino Turunen
88 Aapo Hämäläinen
89 Juuso Lehtiniemi
90 Jere Kaartinen
91 Veikka Forsström, mv

Harjoitusottelut:

1.8. Josba - Josba B-pojat 8 - 3
4.8. Happee - Josba 12 - 3
25.8. Josba - SB Welhot 9 - 7
6.9. SB Welhot - Josba 5-4 rl.
8.9. Josba - Papas (Lieksan liikuntahallin avajaiset, ottelu klo 16)

OTTELUOHJELMA

Sivut: www.josba.fi
Facebook - Instagram - Twitter

banneri3.png
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
14
Kyllähä nimellisesti ainakin heikontunut. Mutta olisiki nytten joukkue joka ei niin riippuvainen yksittäisestä pelaajasta, jää nähtäväksi. Eväitä on kärkikamppailuun tai jäädä taistelee putoamista vastaa..
 
Viestejä
1
Antti Ruokonen palannut johtamaan joukkojaan jälleen rautakanslerin elkein, jos nyt oli koskaan todella poissa ollutkaan. Mikä voisi mennä enää vikaan? Josba kävellen runkosarjassa neljän sakkiin.
 
Viestejä
712
Jos ajatellaan kaupungin kokoa Joensuu varsin iso kaupunki huomasin, että 12. suurin suomessa wikipediasta ja perinteitä salibandyssä. Sitten jos katsotaan seuran nykytilaa viime kausina divarissa n. kahdeksantena. Liigassa jo 14-joukkuetta eli siihen kun lisätään divarissa Josban yläpuolella olevia joukkueita niin n. 22 sija taitaa Josban viime vuosien saldona olla Suomen salibandykartalla. Jopa joidenkin alueiden kakkosseurat sen yläpuolella tai jos vaikka Tamperetta katsoo ehkä kolmaskin seura. Vielä joskus ulkomailtakin seuraan tuli pelaajia nyt tilanne tainnut muuttua paikallisiin pelaajiin?
 
Viestejä
712
Mielenkiintoisia spukulointeja ollut kauden alussa. Vähän minulle tulee oma tilanne mieleen, jos palaisi eli joko hyvin tai huonosti menisi. Silloin ehkä itse jättäisin väliin paluun eli oma lajitausta sellainen, että vaatimustaso suuri. Ehkä pitäisi yksi kausi rauhassa jossain pelata ja oheistreeniä, kuten aikaan. Silloin sitten meni paikkakunnan etäisyydet, kun asumiskuviot muuttui eli vähän taannuin. Nyt jo ikää eli vaikka tietää systeemit se paluu olisi vaikeaa ja en ehkä heti haluamalle tasolle pääsisi pelillisesti. Eli ehkä Josbankin tilanne ollut tuon perusteella vähän vastaava epävarma, kun kausi alkoi?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
712
Tietysti itsellä aikanaan ei ollut kesätreenejä ollenkaan vaan treenasin vain peli kaudella eli jos palaisi ehkä kesätreenien avulla tuo onnistuisi tason saaminen. Eli pieni mahdollisuus olisi.
 
Viestejä
712
Näissä aina huolestunut silläkin jos joukkue tai valmennus otettu vaikka liian kalliilla se voinut sitten tätä porukkaa auttaa, mutta vaikka Merikoski tippua ja heillä voinut tämä osa-alue olla tasapainossa?
 
Viestejä
712
Siinä mielessä hyvä tarkistaa seurojen ettei rasitteena ylikalliita valmennus tai pelaajasopimuksia. Varsinkin jos tulos ei vastaa palkkiota.
 
Viestejä
712
Valmentajasopimuksista tuli mieleen Petri Kettunen eli häntä ei ole hetkeen näkynyt Josban valmentajana. Aikanaan vuorotteli Antti Ruokosen kanssa. Ruokonen edelleen ollut ja Kettunenkin maajoukkueissa, mutta miksi ei Josbassa?
 
Viestejä
5
Taitaapi Josba jäädä tänä vuonna pois pudotuspeleistä. No vielä ois saumaa!

Oishan se mahtavaa vielä joskus nähdä Josba salibandyliigassa. Mitä pitäisi tapahtua, että sinne päästäisiin?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös