Pääkallo.fi

Josba Junioreiden ja LeBan fuusio karahti kiville

Viestejä
5
Karjalainen: Josba Junioreiden ja LeBan fuusio karahti kiville - puheenjohtaja erosi ja yhdistymisprosessi laukesi tämän kevään osalta. Juttu maksumuurin takana: Josba Junioreiden ja LeBan fuusio karahti kiville - puheenjohtaja erosi ja yhdistymisprosessi laukesi tämän kevään osalta

Mikähän siinä on niin vaikeaa saada edes jotain yhteistä aikaiseksi?

Eikö Joensuun alueelle olisi parasta yksi suurseura, josta voisi nousta laadukkaita pelaajia edustukseen. Vaikea uskoa liiganousuun ennen seurojen yhdistymistä ja perustojen laittamista kuntoon. Tätä toivoisin kyllä itse!
 
Viestejä
26
Jääkiekko puolella näköjään saatu uudistuksia Joensuussa. Tätä taustaa vastaan ihmettelen miten salibandy puolta ei voisi samoin siellä uudistaa?
 
Viestejä
134
Jääkiekko puolella näköjään saatu uudistuksia Joensuussa. Tätä taustaa vastaan ihmettelen miten salibandy puolta ei voisi samoin siellä uudistaa?

Todennäköisesti sama ongelma kun urheiluseuroissa yleensä, eli tietyt tekijät yrittävät pönkittää omaa asemaa tai ideologiaa sen sijaan, että osattaisiin katsoa isoa kokonaisuutta ja jättää tunteet sivuosaan päätöksiä tehdessä.
 
Viestejä
633
Pohjois-Karjalassa lajin nykykehitysvaiheen, ikäluokkien koon ja kilpailevien lajien määrän kanssa luulisi olevan kaikille toimijoille selvää, että ainoa tapa päästä joskus takaisin liigaan tai pitkällä tähtäimellä edes säilyä divarissa, on seurojen yhdistyminen. Tai ainakin lähes yhdistymisen tasolle syventyvä yhteistyö.

Mutta urheiluseuroissa on aina muutama ihminen, jotka saa siitä elantonsa tai osan elantoaan, samoin muutama joilla on jonkinlainen asema siinä, ja syy sitten jarrutella hyviäkin juttuja.
 
Viestejä
26
Pohjois-Karjalassa taitaa hyvät puitteet olla jalostua huipulle eri aloilla ja lajeissa ym. Silti kun tarkemmin katsoo mistä henkilö lähtöisin ei sieltä ehkä kotoisin kuitenkaan. Esa Jussila Haapavesi. Tiitu Helsinki ja paljon muita vastaavia tapauksia. Kasper Tähkäkin Joensuussa oli olosuhteiden takia. Siksi näkisin tämän fuusion hyödyt siinä, että siellä kyllä hyvät puitteet, mutta onko tekijöitä omista kuitenkaan tarpeeksi.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
2.604.952.00
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös