Pääkallo.fi

Ketkä pelaajat tekevät läpimurron ensi kauden Divarissa?

Viestejä
14
Elias Ikonen, Josba
Pallollisesti vahva pakki, joka on pääasiassa kasvanut "suuren yleisön" katseen ulkopuolella. Pelas Divaria jo yhden kauden Leban riveissä kaks vuotta sitten, mutta oli sillon vielä aika nuori.
 
Viestejä
303
E-Suomen jengeistä:
Loviisan Tor
-Elmo Lavonen LaSBista kesäkaupunkiin siirtynyt rightin sniperi. Liigapelejä jo alla, isomman roolin toivossa ilmeisesti Loviisaan. Jos iäkkäämpien pelimiesten seura ja tarjoilu maistuu, voi potentiaalia pisteisiin olla yllättävän paljon.
-Jonathan Flinck Junioreista ylikasvanut maalintekijä. Päässyt aiemmin jo haistelemaan fiiliksiä, tulisiko nyt se läpimurto?

ÅIF
- Tuomas Liukolampi ja Teemu Karesniemi Indiansin penkiltä/katsomosta hommattu kaksikko. Liukolampi laituria pelatessaan voi olla yllättävän kova luu maalintekijänä.

Rangers
- Samuli Alaluusua Mies dominoi viime kaudella kakkosdivaria kirjaimellisesti kävellen. Huikea peliäly ja jos oikein tylsää tulee, laittaa kanttilaukauksella verkot heilumaan. Tämän pelaajan pitäisi pelata liigassa.
- Teppo Salo Voi hätyytellä sarjan pörssikärkeä. Pelaaminen näyttää siltä kuin olisi sunnuntaivuorolla neppailemassa, mutta jokainen ratkaisu on oikea.

Tiikerit
- Leevi Loippo Parhaimmillaan ylivoimalla ja päästessään 1v1 haastoihin. Ei oikeastaan ole täysin sopeutunut joukkueen pelitapaan, jolloin ei pääse käyttämään vahvuuksia.
- Emil Kallio -01 syntynyt joka pelatessaan voisi olla yllättävä ase jopa divarissa. Viime kaudella BSM finaaleiden näkyvin pelaaja, loistavat ensimmäiset askeleet.

M-Team
- Aki Mäkinen -98 lupaavin puolustaja, jota ei ole tainnut homma ikinä tarpeeksi kiinnostaa. Yhden kesän alle saadessaan olisi sarjan parhaita pallollisia pakkeja.

Erä Akatemia
Vaikea sanoa kun ei taida edes seurajohto tietää ketä joukkueessa pelaa.
 
Viestejä
18
Minkkinen, Sillanpää ja Ainoa myös varteen otettavia pelaajia. En usko että alku kaudesta heiltä nähdään ihmeitä mutta varmasti parin kauden sisällä.
 
Viestejä
36
Teksti-TV scouttauksen perusteella nousijajoukkue Merikosken kapteeni(?) Mika Heiskanen tekee läpimurron. 2 peliin 6+2 tällä hetkellä ja Tiikerit-Merikoski -peliä jäljellä vielä 10min.
 
Viestejä
4
Jos o2:n Joonas Lundell ei tee läpimurtoa, syön pääni, oxdogini sekä tarjoan hänelle pelipaikkani. Tässä on kyseessä aivan ainutlaatuisen eleetön kahden suunnan puolustaja.
Sijoittuminen on aivan omaa luokkaa molemmissa päissä, tätä pelaajaa ei näe koskaan poissa paikaltaan. Tästä oiva esimerkki Loviisan Tor-peli, jossa hän katkaisee ensin vastustajan pitkän syötön, vie Torin koko pakan yhdellä kämmenrystyllä sinne kuuluisalle ja viimeistelee tämän, jo naurettavan hyvän, suorituksen nöyrästi syöttämällä tyhjälle takatolpalle.
Kokonaisuudessaan erittäin kokonaivaltainen pelaaja, jolla ei ole juuri heikkouksia.

ErViä vastaan nöyrä 0+1 huhhuh... Sanokaa mun sanoneen, Lundell lyö läpi tällä kaudella!!
 
Viestejä
3
M-Team
- Aki Mäkinen -98 lupaavin puolustaja, jota ei ole tainnut homma ikinä tarpeeksi kiinnostaa. Yhden kesän alle saadessaan olisi sarjan parhaita pallollisia pakkeja.
Mäkisellä olisi taidollisesti tosiaan potentiaalia naputella vähintään 40 pistettä puolustajana, mutta fysiikkatreenaaminen ei ole koskaan kiinnostanut, ja pääsarjatasollakin kaveri pitää vain hauskaa ja kahvittelee vastustajia miten lystää. Olisi pomminvarmasti ollut U19-kisoissa jos olisi edes sen yhden kesän tosissaan painanut. Asenteenmuutos urheilijan elämään, ja väitän, että olisi liigassa isossa roolissa seuraavana vuonna.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
FBC Turku - Jymy
18.30
3.905.701.53
Indians - Classic
18.30
3.955.701.52
Oilers - TPS
18.30
1.755.003.20
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös