Pääkallo.fi

Kuninkaan paluu - Mika Kohonen Salibandyliigassa kaudella 2018-19

Viestejä
712
Mika Kohonen HS:n haastattelussakin maajoukkueesta puhui, että pakiksi MM-kisoihin haluaisi ja myös uran jälkeen lajin pariin haluaisi päästä johonkin rooliin. En tiedä jos vaikka muut pelaajat toivoisi ja valmentajatkin Mikaa kisoihin juuri sillä kun päättämässä uraa, niin olisiko vaara kuitenkin että tällä MM-kisapaikalla kiinnostus seuratasolla pysyisi suurena ja ura jatkuisikin? Siinä mielessä jos hän jättää lajin ehkä ilman pelillisiä hyviä näyttöjä olisi varmaan parempi hänet jättää valitsematta kisoihin tämänkin takia, jotta ura varmasti loppuisi?
 
Viestejä
144
Kohonen on ymmärrettävästi nostettu esille mediassa kun pelaa viimeistä kauttaan. Toinenkin puoli aiheessa on, onko hänen pelinsä katsomisen arvoista? Pääasia että salibandystä puhutaan, vai olisiko parempi nostaa esille tämän päivän tähdet joita liigassa riittää. Ensikertalainen katsomossa voi saada erikoisen kuvan säbästä seuraamalla pelkästään Kohosta?

Kaikki kunnia legendalle mutta erikoiseksi menee valinnat kun aletaan vakavasti puhua Kohosesta nykyisen maajoukkueen pelaajana.
 
Viestejä
712
Kyllä ensimmäisessä haastattelussa Happeeseen paluuseen liittyen Mika Kohonen puhui mielestäni, että tuskin hän enää maajoukkueeseen, mutta nyt joku muuttunut tässä, kun aika nopeasti näitä toisenlaisia haastatteluja tullut, missä rohkeasti puhuu tästä tavoitteesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös