Pääkallo.fi

Latvian Open 2019 21.-25.8.

Viestejä
6,478
Ei kai noi mitään virallisia liiton pelejä ole, joten kai noissa saa pelata kuka vaan? Ilman seurasiirtoja siis ja en tiedä muistakaan harkkapeleistä, että onko niissäkään mitään sääntöjä ketä saa peluuttaa? Jos veikkaan, niin ei ole.

Nyt kun tarkemmin mietin, niin Oilershan on NG AB:n (ja nimenomaan A:n kohdalla) tehnyt tätä myös, mutta jos kerran pelaajia tarvitaan esim. loukkaantumisten vuoksi tuuraamaan, niin miksikäs ei sitten annettaisi try-outeja alempien divareiden pelaajille, varsinkin, kun omiakin junnuja ihan selvästi käytetään? Tänäänkin pelissä oli siis Larte-Kuusela-Vähäkangas-Kainulainen-Masalin-Rauhala nippu, joista kaikki voi pelata PASM-pelejä alkavalla kaudella. Jollain Aarniollakin on sinällään kuitenkin ihan potentiaalia olla liigapelaaja, joten sinällään ei mistään ihan turistista puhuta.

Mielenkiintoista nähdä miten Oilers kierrättää pelaajia näissä peleissä. Huomenna (tai siis tänään) nimihirviötä vastaan mennään varmaan ns. parhailla, mutta latvialaisia vastaan saattaa huilata melkoinen nippu pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
498
Oilers voitti 7-4. Johti jo 5-0, suli 5-4ksi.

Sivussa siis ainakin Talvitie, Markelin, Veikkola, Manninen, R. Kainulainen, Keskitalo, Pekari ja Kaltiainen

Ja Iiskola, ilmeisesti pitkäaikaispotilaana.

Onko Pekaria muuten näkynyt kevään jälkeen, niin kuin missään pelissä ml. junnut?
 
Viestejä
6,478
Ja Iiskola, ilmeisesti pitkäaikaispotilaana.

Onko Pekaria muuten näkynyt kevään jälkeen, niin kuin missään pelissä ml. junnut?

Joo Iiskola myös. Olin kirjoittavinani sen tuohon, mutta unohtui. Iiskola oli keppien kanssa.
 
Viestejä
6,478
SV Wiler-Ersigen - Esport Oilers 6 - 3

Oli aika selvä tasoero. Tulikohan yhteensä kahdeksan kakkosta?

Aarnio kävi tänään pelaamassa ensimmäisen erän jälkeen, ainakin 2. erässä, mielestäni myös kolmannessa.
 
Viestejä
6,478
Millaisella kokoonpanolla Classic siellä pelailee? Niin...Artolle kun paikanpäällä.

Täytyy sanoa, että en tiedä. En ole käynyt katsomassa muiden kuin Oilersin pelejä (pariin vuoteen).
 
Viestejä
6,478
Classic voitti kolmannenkin pelinsä ja meni lohkovoittajana finaaliin Wiler-Ersigeniä vastaan. Oilersilla peli Rubenea vastaan 7-2 2. erätauolla ja voitolla Oilers menisi pronssipeliin UHC Usteria vastaan.
 
Viestejä
6,478
Oilers turnauksen kolmas voittamalla Usterin 5-6. Nyt suli 1-4 johto 5-4 tappioasemaksi, mutta kuten avauspelissä, Oilers onnistui selviämään siitä.
 
Viestejä
890
Pitääpä kohta korkata omakin salibandykausi katsottujen pelien osalta ja avata YouTubesta finaalipeli. Onhan Classic tuossakin ennakkosuosikki mutta toivottavasti saadaan tasainen peli.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös