Pääkallo.fi

Liigakarsintasarja EräViikingit-LNM

Viestejä
8,082
5:16 ja 3 - 0. Nyt on ihan jumalaton temppu, jos LNM tuosta vielä nousee.
 
Viestejä
8,082
Jäädäänkö alle 10 maalin eron? Minua harmittaa Limingasta tulleiden kannattajien puolesta 🙁
 
Viestejä
1,020
Arvattavissahan se oli että todennäköisyydet ei enää tänään ole Limingan puolella mutta olisi sentään odottanut ettei se ennen ensimmäistä Power Breakia ratkea.
 
Viestejä
8,082
Jotenkin tuntuu siltä, että eilisestä pelistä LNM:lle kaikkein huonoin tulos oli äärimmäisen niukka tappio. Jostain 0 - 10 nöyryytyksestä olisi ollut helpompi lähteä tähän päivään.
 
Viestejä
8,082
Sehän meni niinkuin Jeesuksen pääsiäinen.
 
Viestejä
15
Eilinen peli oli ehkä LNM osalta sarjan heikoin. Jännitys näkyi varsinkin eka erässä omituisina pallon menetyksinä, heikkoina syöttöinä ja ensimmäisen ottelun kaltaisena hätäilynä ja ajoittaisena ylipelaamisena. Toki tilanne rauhoittui ottelun edetessä, mutta ihan esimerkiksi ekan kotiottelun tasolle eivät päässeet. Silti Limingalla tuollakin esityksellä oli kaikki avaimet voittoon. Tunnelma hallilla oli kyllä sellainen etten ainakaan itse ole vastaavaa nähnyt.

.Jännä nähdä miten tänään käy, pieni etu kieltämättä on Ervillä eilisen voiton sekä lentokonekyydin vuoksi mutta toisaalta LNM on tottunut bussissa istumaan ja pystynevät lyömään pöytään eilistä vapautuneemman esityksen vieraskaukalossa.
Niittomiesten pelloista ovat ravinteet loppuneet! Pelkkä kaski roihuaa enää.
 
Viestejä
1,631
Sehän lässähti totaalisesti.

Ei saanut Kvist enää pumpattua ilmaa joukkueen renkaisiin, mutta ei se ole sinällään ihmekään. 7 päivään 5 sählypeliä ja 3 kertaa pitänyt reissata Helsinkiin bussilla ja moni varmaan käynyt töissäkin viikolla.

Ja alla oli NST-sarja, joka oli lähes vastaava setti.

Divarimiehet yleensä tottuneet vähän väljempään ohjelmaan :)
 
Viestejä
176
Näyttäisi siltä että lentokone vs bussi -taistossa lentokone voittaa ainakin tässä vaiheessa kautta.
Edelliset 4 ottelua ollut kuitenkin jalalla aika tasaväkinen sarja.
 
Viestejä
8,082
Minusta ErViltä epäreilua touhua aloittaa peli ennenkuin vastustaja saapuu paikalle.
 
Viestejä
443
Näyttäisi siltä että lentokone vs bussi -taistossa lentokone voittaa ainakin tässä vaiheessa kautta.
Edelliset 4 ottelua ollut kuitenkin jalalla aika tasaväkinen sarja.
Taloudellisesti ylivoimainen suurseura vs pieni kyläseura pohjoisesta, ei mene tasan nallekarkit :( No mutta, hieno kevät niittareilta ja veikkaisin, että muutama kaveri tuosta joukkueesta pelaa ensi vuonna Fliigaa.

ErVin ikämiehet pelanneet hienosti, näköjään Kukkola on löytänyt uuden vaihteen tosipeleihin. Mielenkiintoiseksi menee, jos lopettavat. Lundin lähtökin jo tiedossa. Historian nuorin liigajoukkue ensi kaudella?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös