Pääkallo.fi

Miesten F-liigan välieräsarja Classic-Nokian KrP

Finaaleihin menee...

  • Classic

  • Nokian KrP


Results are only viewable after voting.
Viestejä
163
Toinen ja mielestäni vieläpä raskaampi tekijä kantaani on KRP:n joukkueen omien pelaajien jatkuva sääntöjen vastainen pelitapa. Voitte ihan jokainen mennä katsomaan, vaikka tätä viimeistä perjantain peliä "nauhalta" ja mikäli uskotte omia silmiänne, niin olette asiassa samaa mieltä. KRP:n puolustuksen kovat naamat eli Henttonen ja Skrumins syyllistyvät puolustuspelaamisessaan jatkuvaan vapaan käden käyttöön ja selästä työntämiseen.

Outo kommentti. Kyllähän pelaajat pyrkivät pelaamaan niin kovaa, kuin vain mahdollista, varsinkin playoffeissa missä marginaalit on pienet. Kyllä se on tuomareiden tehtävä määrittää mikä on kaksinkamppailuissa sallittua ja mikä ei, ja pelaajat pyrkivät sitten pelaamaan tämän linjan limiiteillä...
 
Viestejä
61
Vaikka Lammiselle ei tullut pelikieltoa, kurinpitäjä toteaa tämän rikkoneen molemmissa tilanteissa. Kun tähän lisätään vielä Jonaessonin ajeleminen edellisessä pelissä, niin voi sanoa, että Lamminen on tosiaankin kunnostautunut. Tuomareillakin olisi mietittävää siitä, että kaikki kolme tilannetta menivät heiltä läpi sormien. Näissä peleissä oli toki eri tuomariparit.
Toivottavasti illan pelissä otetaan kädellä selästä työntämiset pois. Kuten FlameT edellä totesi, niihin ovat syyllistyneet molemmat joukkueet. Raholassa Jere Mattilalle olisi pitänyt viheltää ainakin yksi kakkonen. Olen samaa mieltä siitä, että Henttonen ja Krumins pelaavat usein sääntöjen rajamailla ja menevät välillä ylikin. Sami Johanssonin tuuppauksesta ei vihelletty edes vaparia, ja Classic teki tästä avautuneesta tilanteesta maalin.
 
Viestejä
140
Outo kommentti. Kyllähän pelaajat pyrkivät pelaamaan niin kovaa, kuin vain mahdollista, varsinkin playoffeissa missä marginaalit on pienet. Kyllä se on tuomareiden tehtävä määrittää mikä on kaksinkamppailuissa sallittua ja mikä ei, ja pelaajat pyrkivät sitten pelaamaan tämän linjan limiiteillä...

Juu, tuo saattaa kuulostaa oudolta, mutta on osa tuota kokonaisuutta, jota käsittelin. Myönnän kyllä, että ammuin vähän kovempaa takaisin KRP:n valmennusportaaseen, mutta mielestäni ihan aiheesta. Kyllähän playoffseissa pitää saada kovaakin pelata, siitähän pelaajatkin (ainakin osa) tykkää ja jotkut jopa toivookin. Toki tämä ajattelutapa peilaa aina pelaajien yksilöllisiä vahvuuksiakin. Toivon vain, että se kovaa pelaaminen tehtäisiin mahdollisimman puhtaasti, eikä räikeästi rikkoen.

Playoffseissahan on aina ollut vähän poikkeuksellinen tuomarilinja (kovien kv-pelien tyyppinen) runkosarjaan nähden, eikä sääntökirjaa yleensä lueta kuin piru raamattua. Useimmiten katsotaan tuota kovempaa, rikkovaa pelaamista enemmän läpi sormien.

Itse toivon, että tuomarilinja on selvä ja mieluummin enempi taitopelimyönteinen. Taitopeliähän salibandy syvimmältä olemukseltaan on tai ainakin pitäisi olla.
 
Viestejä
998
Nyt on Classicilla sellainen peli-ilme ja asenne päällä, että vaatii Nokialta todella nappisuorituksen mikäli voiton mielii saada mukaan.
 
Viestejä
218
On nämä pelit aikamoista herkkua! KrPlle taisi olla neljäs peli jatko-ajalla näissä pudotuspeleissä ja kaikista voitot taskuun?

Clasulta todella vahvat kaksi erää, mutta kolmannessa alkoi KrP löytämään tilaa maalin edestä. Hieno kasvutarina nokialaisilta Happee-sarjan alun löylytyksestä voiton päähän finaaleista.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Viestejä
634
Joo. KRP:lta mahtava nousu. Mitään ei heiltä pois, voitto oli ansaittu, hienolla työmoraalilla ja huolellisuudella.
Clasun peli herättää kuitenkin pari kysymystä. Joukkue ei pelaa kauden tärkeimmissä peleissä parasta salibandyaan, miksi? Maalilla Toriseva pelaa hyvin, muttei maagisesti. KRP:n maalilla Tuomala on ollut vahvempi. Lisäksi olisi kiva nähdä tilastodataa. Esim. ylipeluuttiko Classic tärkeät pelaajat?
 
Viestejä
998
Komea nousu Nokialta ja kyllä se nyt viimeistään on uskottava että ei C enää ole sellainen kone joka nämä tasaiset väännöt hoitaa 10 kertaa 10:stä.

Se on hei sarja katkolla Nokialle. En kyllä olisi uskonut, mutta hyvä näin. Käy miten lopulta käy niin onhan tässä huikeat pleijarit käynnissä ja mahdotonta sanoa minne kannu lopulta matkaa.
 
Viestejä
28
Jo on! Classicin ykkösessä tänään Lastikka centterinä ja Nico Salo pakkina.

Laittoivat sitten Lastikan sotkemaan ykkösen pelin. Liekö Villen oikea paikka kolmosessa, kun tuntuu että apina selässä vaan kasvaa ja tehoja ei tuu. Tosin kolmonenki toimii, joten ei sinnekkään. Piha sivuun ja kakkoseen Laitila-Lastikka-Heikkilä?
 
Viestejä
16
Sissos! Juuri nyt näyttää että finaalissa kohtaavat krp ja tps, ja sehän olis ihan mielenkiintoinen vääntö.
Tänään clasulta muutama virhe ja siinä se!
 
Viestejä
106
Vähän varovaista kaksi ekaa erää KRP:ltä, mutta onneksi pelistä tuli sit noinkin hyvä. Hienoa nähdä, että muista joukkueista on nousemassa jengiä haastamaan Clasua.

Jos tulee game 7, niin hankkikaa pliis sinne kommentaattoriksi joku vähän vähemmän kotijoukkueen fani. Lamun tasapuolisuuden puute johti ainakin itsellä siihen, että jatkoaikavoiton jännin hetki oli se, että miten Lamu KRP:n voittoa kommentoi. Erikseenhän sitä piti selostajan Lamulta pyytää, sen verran taisi Lamua ottaa oman jengin häviö pannuun. Mut seriously, ei tuollaisilla värittyneillä silmälaseilla tee mitään, ärsyttää vaan puolta katsojista ja tuskin ne oman joukkueen fanitkaan tuosta saa mitään ylimääräistä iloa. Kommenttaattoriksi vaikka joku Jani Hakkarainen tai joku muu, joka osaa analysoida neutraalisti peliä. Meitä Pirkanmaan ulkopuolisia katsojia kuitenkin on varmasti valtaosa.
 

Mahoney

Mitä pitää Mikko Laakson vielä tehdä että pääsee maajoukkue leireille?
Eikö ne ole vasta kesällä. Ei kai valintoja ole vielä tehty? Nythän se Mikko antaa niitä näyttöjä, joiden pitäisi jo alkaa riittämään!

Classic, tai siis Kuitunen ei vaan osannut reakoida kauden aikana paskasti toimivaan kakkosketjun. Nyt maksavat siitä hintaa. Tässä vaiheessa kautta vaikeaa korjata tuota. 2 ketjuun itse siirtäisin Sikkinen ja kolmonen pelaisi hajavaihtoja. Piha ei kyllä pärjää sitten yhtään. Lastikka ehken kärsii tästä. En kyllä itse sentterinä peluuttaisi häntä. Mutta veikkaan että teki Kuitunen mitä hyvänsä, ainoaksi voitoksi jää se yksi pressi🤷‍♂️
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
140
Huhhuh.. Olipas upea peli; upeita maaleja, upeaa puolustamista ja peittoja, upeita torjuntoja ja erittäin hyvä tuomarilinja. Tosin pelin alussa tuntui, että pelaataakohan nyt ollenkaan playoffpeliä, sillä niin aroilta pelaajien kontaktit alussa tuntuivat. Vaikutti siltä, ettei kukaan uskalla pelata edellisen pelin tyylillä. Olikohan tuomarit sitten tehneet linjan ennen peliä selväksi...

Kovin syvää analyysia en nyt jaksa tehdä ja täytyy myöntää, että tämä tappio otti koville. Varsinkin, kun Classic johti peliä 3-0 ja peli oli n. 1,5 erää aika tukevasti kotijoukkueen hanskassa. Tosin muutama huippuvaarallinen tilanen oli KRP:lläkin, mutta Toriseva oli tänään kuin muuri.

KRP:n puolustus- ja maalivahtipelaaminen onnistuivat tänään todella hienosti ja kestivät ajoittain kovankin myllytyksen. Joukkue osoitti todella kovaa venymiskykyä viimeisessä erässä nousemalla väkisin tasoihin ja niitiksi tekemällä vielä jatkoajan voittomaalin.

Mielestäni tänään pelattiin huippuhyvää ja puhdasta salibandya molemmin puolin. Räikeämmät riikkeet ja selästäpuskemiset jäivät aivan minimiin ja vääntö oli kovaa sekä reilua.

Classicin 1. kentän uusi koostumus oli itselleni mieleen ja varsinkin pelin alkupuolella oli KRP:n 1:n jatkuvassa pyörityksessä. Ville Lastikalla, joka on ollut Classicin suurin alisuorittaja tehojen valossa, oli paikka ratkaistakin peli 5 sekuntia ennen loppua, mut veto tärähti poikkupuuhun. T. Salon esitys oli omaan silmään tänäänkin joukkueensa huonoin ja ihmettelen, ellei ole penkitettynä tiistaina Raholassa.

Onnittelut vielä Näädille upeasta noususta ja toivottavasti tiistaina jatketaan yhtä laadukkaalla pelillä!
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös