Pääkallo.fi

Miesten liigaottelut 30.10-5.11.

Viestejä
9
Omaan silmään kaksi ensimmäistä erää oli laadukasta ja korostetun huolellista peliä molemmilta joukkueilta. Tunne mukana molemmilla jengeillä. Rikkonainen kolmas erä olikin sitten hieman erilainen ja Oilers meni menojaan. Hyvä peli öljyltä.

Rasmus Kainulaisella on ollut vahva kauden aloitus, ja tarpeeton säätäminen ja jäähyily on vähentynyt. Maajoukkuemateriaalia parhaimmillaan.

Negatiivisena pelistä nostaisin Oilersin junnujen tuomarifarssi-huudot. Varmaan ihan yleistä, mutta junnujoukkueen valmentajan saappaissa kannustaisin ihan toisenlaiseen tsemppaamiseen.

Krp:n penkkikin käytti kyllä yllättävän paljon aikaa tuomaritoiminnan kritisoimiseen, ehkä sillä jotain saavuttaa mutta katsojalle aika raskasta kuunneltavaa.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Epi

Näätärokkaaja

Oilers oli hyvä ja Krp huono. Alkukauden puolustamisella ei mestaruuksia voiteta, eikä sitä voi nappia painamalla parantaa kun pleijarit alkaa. Toki 1/3 runkosarjasta pelattu.

Classicilta sen sijaan oikeasti tasapainoinen 60 minuuttia ekan kerran sitten Storvreta-kotipelin.
Juuri näin. KrP kaukana "ykkössuosikista" tällä hetkellä. Runkosarjan voitosta pelaa Classic ja Oilers. Näätä jää haastajaksi tässä vaiheessa kautta. Matka on toki kesken.
 
Viestejä
1,000
Odotin Nokialta enemmän tähän matsiin, vakuuttavaa menoa viime peleissä ja kuitenkin tappio alla Oilersille kauden ekassa kohtaamisessa. Vähän piippuun jäi, mutta oli siinä Oilersinkin hyvyyttä.

Oilers on saanut selkeästi enemmän järkeä päähän etenkin johtoasemassa pelaamiseen. Ja samalla rosterin leveys alkaa näkyä, kun loukkiosasto alkaa tyhjenemään. Etenkin Veikkolan paluu on iso asia takalinjoille, samoin kuin J.Lindfors. Alkaa ne tulipalot sammumaan ihan eri malliin. Ja on tuo Laakso kyllä vähintäänkin Kaltiaisen tasoinen veskari.
 
Viestejä
426
Oli kyllä hyvä esitys Oilersilta. Hallitsi peliä alusta asti pallolla, ainoastaan vaikea maalinteko ja Tuomalan hyvät torjunnat piti pelin tasaisena pari erää. Vikassa erässä alkoi sitten osumaan ja Oilers meni menojaan, kuten syksyn ekassakin pelissä Raholassa.

Hyvältä näyttää tällä hetkellä Oilersin kannalta, kun sairastupakin on tyhjentynyt. Kevääseen toki pitkä aika vielä, mutta huomattavasti mukavampi katsoa ainakin tällä hetkellä tätä Lammin Oilersia kuin Luukkosen viimeisinä kausina.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
490
Turussa selostaja ”maila jää Vesteriseen kiinni”. Haluan ehdottomasti tuollaisen mailan joka jää vastustajaan kiinni! En ole ikinä nähnyt sellaista 🤓
 
  • Tykkää
Reaktiot: #68

Fun

Viestejä
49
Mistä tuli Laineen 2+10 käytösrangaistus SPV:n 7.maalin jälkeen? Ei näy kamerassa, heittikö mailan tms?
 
Viestejä
297
Kyllä tepsukka nähty, liikaa tuli menetyksiä pelaaja politiikassa. Maalivahti pitää pystyssä tai vastustaja huonolla jalalla pelissä niin saattaa voittaa. Kytöhongan selitystä odotellessa....
 
Viestejä
354
Heikko TPS, laadukas SPV. Ei ole ihan hetkeen SPV näin helpolla saanut pisteitä Tepsiltä.
 
Viimeksi muokattu:

Näätärokkaaja

KrP:lle lopulta aika rutiinivoitto Inkkareista, vaikka perjantain esityksen jälkeen ei luotto kovin korkealla ollut. Kuten Juuso Kekki pressissä sanoi, Inkkarit keskittyi turhaan valittamiseen tuomioista ja Näädät sai tässä riittävän edun. Tauolle ja eteenpäin.
 
Viestejä
499
FBC on jo kahden ottelun pisteputkessa napattuaan pisteen Nurmon "Niittomiehiltä". Jos tämä meno jatkuu, suoraan säilyminen on Lasbille kaikkea muuta kuin selvä juttu. Kaikki pelit on aina tärkeitä, mutta kyllä kolmen viimeisen keskinäiset ottelut nousevat suureen rooliin.
 
Viestejä
292
KrP:lle lopulta aika rutiinivoitto Inkkareista, vaikka perjantain esityksen jälkeen ei luotto kovin korkealla ollut. Kuten Juuso Kekki pressissä sanoi, Inkkarit keskittyi turhaan valittamiseen tuomioista ja Näädät sai tässä riittävän edun. Tauolle ja eteenpäin.
Tuo peli ratkes kyllä maalin edessä.. Inkkareilla oli omat paikkansa, mutta Tuononen oli tänään parempi kuin kollegansa. Aika paljon myös sudittiin takikselta ohi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös