Pääkallo.fi

Miesten Salibandyliigan finaalisarja Classic-TPS

Suomen mestariksi kruunataan...

  • Classic

    Ääniä: 27 58.7%
  • TPS?

    Ääniä: 19 41.3%

  • Äänestäjiä
    46
Viestejä
712
Siinä mielessä, kun lähti tähän keskustelukokeiluun paremmin nyt perillä seurajoukkueista ja maajoukkuevalinnoistakin miten ne menee. Silti tuo Lastikan tilanne osoitti, että välillä hyvä uskaltaa tälläisiäkin valintoja tehdä. Nythän siellä Mika Kohonen aloitti ykköskentän sentterinä, mutta tippui lopuksi viimeisen kentän pakiksi. Lastikka taas nelosesta ykköskenttään. Eli Mikan tilalle yrittäisin seuraavaksi jonkun löytää. Sen tuo turnaus näytti. Nykky tosin vielä sanoi Mikallekin olevan käyttöä eli noin se kuitenkin yleensä menee ja enää en noista ihmettelisi, sillä nyt kokemusta.
 
Viestejä
428
Miten on mahdollista, että Classic Tps sarjan 5 finaaliottelussa on Classicin toimitsijana erotuomari, joka on tuominnut Classic vs Steelers ottelun runkosarjan kolmannella liigakierroksella?🤔🤔 Liitteenä kuva.
Liitto nimeää otteluun toimitsijaesimiehen miesten salibandyliigan ja naisten salibandyliigan pudotuspeleihin ja pudotuskarsintoihin.

https://salibandy.fi/files/6215/3623/5512/Salibandyliitto_toimitsijamaaraykset2018_2019.pdf

Tässä tapauksessa tämä toimitsijaesimies toimii samalla kätevästi varatuomarina jos jompikumpi loukkaantuisi/sairastuisi yms.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
712
Tuossa kun laiton maajoukkueestakin esimerkin miten neloskentästä voi nousta ykköseen ja ykkösestä pudota melkein vilttiin, niin tuli mieleen ihan amatöörijoukkueetkin missä vaikka kaverit toisilleen jakaa pelipaikat ja ulkopuolinen ehkä jää sinne alempiin rooleihin, miten ammattivalmentaja toisiko jotain samaa mitä vaikka Nykky tuolla maajoukkueessa ja aiemmin Classicissakin. Eli näistä voi ottaa oppia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös