Pääkallo.fi

Naisten liiga 21-22

Viestejä
23
Vilenius 6+2 + 7 / Miisa + Juuli 4+2 -2
Kylmäluoma -2

Maaranen 79,66% / Laakso 82,86%

SaiPan lento ei lennä koska vastuuta vain kärjelle / KooVeen koko joukkue painaa duunia.

Onhan tuo totta, Koovee on ollut parempi joukkueena ja siinä se isoin ero on. SaiPalla on selkeästi vaikeampaa olla pallottomana ja pallollisena eivät hetkittäisiä välähdyksiä lukuun ottamatta pysty pelaamaan tarpeeksi laadukkaasti. Selkeänä suosikkina lähtee Koovee kotipeliin ja vaikea on nähdä että SaiPa nostaa pelin tasoa niin paljon että kykenevät voittoon.
 
Viestejä
20
Lisäksi Saipa joutuu pelaamaan nyt myös aiempaa fyysisemmin, A-liigassa kovemmassa kyydissä ollut Koovee näytti pärjäävän hyvin, vaikka päälle juostiinkin muutaman kerran. Toivottavasti peli pysyy siistinä.

Kooveen Vileniusta hehkutan myös, uskomaton vire löytynyt juuri oikealla hetkellä. Myös Kylmäluoma ja Morottaja ottaneet mukavasti roolia.
 
Viestejä
538
Mitäs jos SaiPa ei pärjää nyt karsinnoissa ja tekee ensi kaudella Pirkat?:eek:

Tuskinpa tätä tarvitsee pelätä.

Toki en tiedä millaisia pykäliä mm. Turusen ja Maarasen jatkopahveihin on rustattu. Ovatko pitäneet joukkueen nousua A-lohkoon niin varmana, etteivät ole purkupykälää pyytäneet lisättävän B-lohkoon jäämisen toteutuessa? Vai ovatko niin tyytyväisiä Lappeenrannassa, että pelaavat siellä joka tapauksessa, vaikka ottajia muualla olisi? Tämä kaksikko on SaiPan menestymisen osalta selkeästi se tärkein, ja jos molemmat jatkaa ensi kaudellakin Lappeenrannassa, on "Pirkkojen" toistaminen erittäin epätodennäköistä. Vastavuoroisesti jommankumman tai molempien poistuminen olisi kyllä murskaava takaisku joukkueen nousuhaaveille.

Juuli Hakkarainen sen sijaan ei ole tainnut tehdä vielä jatkosopimusta. Mielenkiintoista nähdä mikä on hänen tulevaisuutensa, jos/kun nousua ei tänäkään keväänä tule. Jossain haastattelussa taisi sanoa, että jääminen B-lohkoon olisi suuri pettymys. Onko kuitenkaan niin suuri, etteikö jatkaisi nousun tavoittelua ensi kaudella?

Jos jotain pitäisi ennustaa, niin en usko että SaiPa mitenkään tyhjentyisi tai oleellisesti heikkenisi ensi kaudeksi. Toisaalta vaikea nähdä, että Lappeenranta olisi myöskään sellainen lokaatio, johon on helppoa houkutella vahvistuksia. Tältä osin olettaisin SaiPan ensi kauden joukkueen olevan hyvin samankaltainen, kuin tälläkin kaudella.

Pirkkojen tilanne sen sijaan synkistynee entisestään. Isä Myllymäen siirtyminen miesten joukkueeseen ennakoinee sitä, että tytär on vihdoinkin rohkaistunut hakemaan uusia haasteita jostain toisesta organisaatiosta. Jos tarkastelee Pirkkojen kuluvaa ja edelliskautta, niin kyllähän se on ollut täysin riippuvainen Pinja Myllymäen tehoista. Hyvin vaikea nähdä, että mistään ilmansuunnasta löytyisi hänelle korvaajaa. Esimerkiksi Henriikka Järvi on loistanut Myllymäen rinnalla syöttämällä valtaosan hänen maaleistaan, mutta jos/kun Myllymäki nostaa kytkintä, niin eipä Järvenkään tehokkuus tule olemaan enää samaa luokkaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
538
Näyttäis taas siltä, että tuota lauantain HU vs Ankat -peli ei näy missään. Sarja sentään katkolla niin jotenkin surullista että tällaiset pelit jätetään näyttämättä...

"F-liiga on maailman arvokkain salibandysarja ja tavoittavin sisäpalloilusarja Suomessa."

Kuten tuonne jo aiemminkin taisin kommentoida, niin vielä on F-liigalla ja sen seuroilla matkaa omiin visioihinsa ja tavoitteihinsa.

HU:n kykyä täyttää liigalisenssin kaikkia ehtoja on kyseenalaistettu eri foorumeilla. Kyky ottelulähetysten tekemiseen ei tiettävästi sisälly nykyisiin liigalisenssiehtoihin, mutta kyllähän tämäkin osoittaa sen, kuinka ohuella organisaatiolla HU vetää. Ei millään mittarilla valmis A-lohkoon.

F-liigan osalta toivoisi, että noihin lisenssiehtoihin sisältyisi jatkossa velvollisuus ottelulähetysten tekoon vähintään kaikissa pudotuspeliotteluissa. Silloin HU:n kaltaisia vajaita organisaatioita ei liigaan nousisi, tai ne olisi pakotettuja kehittämään toimintaansa riittävälle tasolle.
 
Viestejä
538
Tuskin kyse on siitä etteikö HU kykenisi lähetystä tekemään. Kyllähän SB-Prokin pystyisi lähetykset tuottamaan, mutta haluavat katsojat paikan päälle.

En itse jaksa uskoa, että tämän kaltaisesta puuhastelusta olisi kyse. Tuskin yksikään tosissaan otettava F-liiga organisaatio miettii asiaa näin lyhytnäköisesti? Jos miettisi, niin eihän lähetyksiä silloin juuri kukaan tekisi.

Sillä näkyykö ko. ottelu Ruudussa vai ei, tuskin on merkittävää vaikutusta siihen, montako katsojaa paikan päällä HU-SSRA ottelussa on. Yleisömäärät ovat naisten F-liigassa muutenkin niin pieniä, että tuon lähetysasian vaikutus on varmaan jotain luokkaa alle 10 katsojaa.

Pron kohdalla olen ymmärtänyt kyseen olleen siitä, ettei heidänkin tekijäresurssinsa olivat edelliskaudesta pienentyneet, eivätkä nähneet lähetysten tekemistä runkosarjan otteluista tuota taustaa vasten järkevänä. Mutta eiköhän Nurmijärveltä playoffien aikaan jälleen lähetys saadaan aikaan.
 
Viestejä
3
Valitettavasti taitaa olla juurikin tästä kyse, että HU haluaa peleihin katsojia...harmillista, kun moni pk-seudun ulkopuoleltakin olisi halukas näkemään pelit ja tuskin ankkafanitkaan Helsinkiin asti ajavat peliä katsomaan.
Näyttää siltä, että HU on yhden miehen organisaatio ja esim joukkueenjohtaja puuttuu...
 
Viestejä
538
Valitettavasti taitaa olla juurikin tästä kyse, että HU haluaa peleihin katsojia...harmillista, kun moni pk-seudun ulkopuoleltakin olisi halukas näkemään pelit ja tuskin ankkafanitkaan Helsinkiin asti ajavat peliä katsomaan. Näyttää siltä, että HU on yhden miehen organisaatio ja esim joukkueenjohtaja puuttuu...

Onpa surullista jos näin tosiaan on. Jos olisi kykyä miettiä asiaa hieman omaa napaa pidemmälle, niin todennäköisesti hekin arvostaisivat sitä, että heidän kannattajansa näkisivät heidän vierasottelunsa Oulussa, jos sarja menisi 5.otteluun. Tai nythän he varmaan näkevätkin, jos 5.ottelu toteutuu, sillä Ankat on hoitanut oman Ruutunsa.

Harmittaa. Toisaalta ymmärrän, että kun on nousijajoukkueesta kyse, niin kokonaisvaltainen ymmärrys ei ole vielä ihan sillä tasolla, jolla sen toivoisi pääsarjajoukkueella olevan. Aika näyttää tuleeko se tämän organisaation kohdalla koskaan olemaankaan - toivotaan, että jossain kohtaa on.
 
Viestejä
538
No jos nyt HU saa kuraa tästä, varmasti osin aiheestakin, niin en olisi yhtään armollisempi Pro touhulle! Jos siellä kyse resursseista niin aivan samanlaista puuhastelua ja perseilyä sekin on, kun käytännössä yhtään Ruutu-peliä sieltä näkynyt.

Tässä yhteydessä itseäni ei juurikaan liikuta, onko HU tai SB-Pro tai mikä tahansa muu organisaatio tehnyt lähetyksiä runkosarjan otteluista. Nämä käynnissä olevat pudotuspelikarsinnat, sekä tulevat pudotuspelit ovat asia erikseen. Jos katsoo kuinka paljon sarjajärjestelmän muutosesitys on kerännyt kommentteja eri foorumeilla, niin olisi ollut mielenkiintoista seurata näitä pelejä sitä silmällä pitäen. Toki tulokset voi katsoa tulospalvelustakin.
 
Viestejä
26
kaikki on mahdollista ja uskon KooVeen huomenna laittavan homman pakettiin.Vilenius 6+2 + 7 / Miisa + Juuli 4+2 -2
Kylmäluoma -2

Maaranen 79,66% / Laakso 82,86%

SaiPan lento ei lennä koska vastuuta vain kärjelle / KooVeen koko joukkue painaa duunia.

Saipalla ei ollut mitään palaa tässä ottelusarjassa. Missä ne asiantuntijat nyt on? SaiPan kohtalo 20 täysin turhaa voittoa ja liian kova vastus FA-liigasta.

Eikä HUllaAnkkoja vastaan.
 
Viestejä
538
Saipalla ei ollut mitään palaa tässä ottelusarjassa. Missä ne asiantuntijat nyt on? SaiPan kohtalo 20 täysin turhaa voittoa ja liian kova vastus FA-liigasta.

Eikä HUllaAnkkoja vastaan.

Näkemyshän se on tuokin. Tai hauskahko provo.

Asiantuntijaksi en itseäni leimaa, mutta jos mielipiteen voi esittää, niin näimme kaksi tuloksellisesti kohtuullisen tasaista sarjaa, joissa molemmissa voiton vei lopulta se joukkue, joka on marinoitunut pelaamaan kovempia pelejä säännöllisesti. Ero oli lopulta selkeä, mutta ei kuitenkaan mikään mykistävän suuri.

SSRA - Helsinki United 4-3
Helsinki United - SSRA 5-4
SSRA - Helsinki United 3-1
Helsinki United - SSRA 1-5
---------------------------------------
SSRA - Helsinki United 16-10

SaiPa - Koovee 4-3
Koovee - SaiPa 5-2
SaiPa - Koovee 3-6
Koovee - SaiPa 4-2
--------------------------------------
Koovee - SaiPa 18-11

Nämäkin sarjat osoittivat, että esitetty sarjajärjestelmäuudistus tulee tarpeeseen.
 
Viestejä
538
Rankkojen Ankkojen Facebook ja Instagram -päivitysten mukaan päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi myös Oulussa.

Kovin on tuulisia paikkoja F-liigajoukkueiden päävalmentajan pestit.
 
Viestejä
40
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös