Pääkallo.fi

Naisten liigan Huhumaa 2024-25

Viestejä
340
Multa on mennyt ohi, missä Pipsa Eko pelaa ensi kaudella? Vai eikö missään? Loisto kiitteli häntä lähtijänä. Maija Väätäjä ei taida pelata missään?
 
Viestejä
56
Onkohan siirtomarkkinoilla tapahtunut uutta viimeisten viikkojen aikana? Pääkallon Huhumaa taitaa laahata hieman perässä, ja pikkuisen sekavaakin merkintää. Esim. Sini Heikkinen ja Cecilia Lindberg ovat huhuissa siirtyä ÅIF:stä pois PSS:sään ja myös huhuissa siirtyä PSS:stä pois ÅIF:ään :rolleyes:.
 
Viestejä
559
Onkohan siirtomarkkinoilla tapahtunut uutta viimeisten viikkojen aikana?
Heinäkuu on aina hiljaiseloa, kun seurojen toiminta on tauolla, ja niin pelaajat, toimihenkilöt kuin fanitkin ovat lomalla. Eiköhän joukkueiden sometkin herää jälleen ensi viikolla eloon, kun kalenterit käännetään elokuulle, ja joukkueet palaavat harjoituskentille. Voisi kuvitella, että ainakin osalla joukkueista on tiedotettavaa, kun opiskelupaikat ovat pääsääntöisesti jo ratkenneet.
 
Viestejä
45
Anna Marttala ja Kaie Sinor siirtyvät Kooveen paitaan, varmasti hyviä vahvistuksia molemmat.

Marttala on voittanut kolme mestaruutta Tepsissä ja kävi B-maajoukkueessakin toissa kaudella, Sinor taas on jo ennestään seuralle tuttu pelaaja joka yhden välivuoden jälkeen pelasi erinomaisen divarikauden FBC Remixissä.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös