Pääkallo.fi

Pääkirjoitus viikolla 47

Viestejä
189
Olipahan aggressiivinen ja kolumnin jokaisen sanan negan kautta tulkitseva kirjoitus. Ja kuitenkaan liittoa ei syytetä yhteiskunnllisen vaikuttamisen epäonnlstumisesta? "Konkretiaksi" höyryämisen keskellä jää "suomalainen saamattomuus" ja "yleinen hölmöily". Jos Hs syytti ruotsalaisia "kuten Suomessa on syytetty viime aikoina ties mistä" (häh?) niin Siltanen veti siten sujuvasti suomalaisia päihin :)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
13
Jos suomessa laajemmin koetaan hallien turva-alueet suureksi turvallisuusongelmaksi, niin miksi pohtia koko lajin muuttamista eri lajiksi, sen sijaan että kiellettäisiin pelaaminen ”turvattomissa” halleissa. Liiga tai divari tai mikä onkaan sarjalisenssi, niin siihen vaan riittävän kovat raamit olosuhteiden osalta että pääset sarjaan. Jos ne turva-alueet priorisoidaan niin tärkeäksi, niin ei luulisi naapurikunnassa turvallisessa hallissa pelaamisen olevan ongelma.

Moni perinteikäskin halli saisi varmaan rajoituksia kohdalleen sen osalta mitä sarjaa siellä voisi pelata, mutta ehkä isossa kuvassa tuokin olisi osa sitä kuuluisaa vaikuttamistyötä. Vaikuttamista siihen että tulevaisuudessa ei tehtäisi uusiin halleihin sellaisia tulitikkuaskeja, koska korkean tason sähly vaatisi toisenlaisia tiloja.

Itse ainakin mieluummin näkisin monen vanhan hallin poistuvan maailman kartalta, kun että koko peli muutettaisiin ihan joksikin muuksi.
 
Viestejä
6
Erittäin hyvin kirjoitettu. Samaa mieltä lähes joka asiasta.

Porvoon Mestarin kanssa samoilla linjoilla,
Eli hienosti kirjoitettu Joel..
Jos tuosta matskusta joku mielensä pahoittaa , löytyy syyt lukijan omasta peilistä..
Itseäni jäi mietityttämään Salibandyliiton Kinnusen, huom. liiton Yhteiskunta suhteiden johtaja ja olosuhdeguru (mitä ikinä tarkoittaakaan??) kommentit. Tiedostan että HS kirjoittaja kärkevöittää sanomaa, eikä koko keskustelun konteksti ole esillä. (Joten jätetään Jarille hengitys ja liikkumavaraa.)

Seuraavaksi terkkuja liiton kahvikabinetteihin.
Laji lienee saavuttanut nykyisen asemansa juurikin sellaisena kuin se on?!
!!LUE!! Ei 4 v 4 tai 3 v 3 peleinä, kuten esim. Sähly!

Mikäli liitto ei uskalla vaatia kunnon olosuhteita ehtona Liigalisenssille, haistattaa se samantien **tut myös "pienempien" Seurojen olosuhteiden kehitystyölle.

Jos taas halutaan OIKEASTI kehittää/ toteuttaa isompaa muutosta tai mullistusta, ei siihen tarvita kuin kunnon TUOTE.. Esim.Suomen Cup? Kokeilkaa, vetäkää 3v3 tai 4v4 veskareiden kanssa, jolloin HAASTO ei jää JARGON:n tasolle.
Totuus taitaa kuitenkin olla Yhdistys muotoisen toiminnan Byrokratian hitaus.. Ja vastaan haraajat..
Jos homma ottaa tulta alleen, voi TUOTETTA esitellä myös IFF:lle, ja sitä kautta markkinoida koko maailmalle.
Huutelu pöydästä toiseen ja KV.käsimerkkien heiluttelu ei kehitä, mittaa tai EDISTÄ muuta kuin vastakkain asettelua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös