Pääkallo.fi

P-16 Pojat SM-Sarja

Viestejä
74
Pari kovaa karsinnoissa mukana ollutta ei ollut pelillä. Siitä syystä keikahti. No 7-3 wirmo/keikalle ja katsomossa rumpali painoi hienosti rytmissä pumpun Wirmo pumpun Keiky ja niin edelleen 🤗💪
Jos meinaat kaksikkoa Tiittala&Carlsson, niin ovat ilmeisesti siirtyneet kokonaan Ervin p18 jengiin.
 
Viestejä
257
Jos meinaat kaksikkoa Tiittala&Carlsson, niin ovat ilmeisesti siirtyneet kokonaan Ervin p18 jengiin.
Ne poijaat ovat olleet koko ajan P18 Ervin joukkueessa tällä kaudella. Karsinnoissa vaan kävivät
06 joukkueissa pelaamassa. Samalla tavalla kävi wi/kei ryhmässä P18 jengissä pelaava/pelaavat pelimiehet pelaamassa pelejä.
 
Viestejä
5
Classic-Ilves 7-8. Jännä peli ja paljon maaleja. Classicin hyökkäyksen rakentelu jonkin verran selkeämpää ja Ilveksen peli nojasi enemmän muutaman pelaajan yksilötaitoon. Kolmannessa erässä Ilveksen peli johtoasemassa aika huolimatonta ja jopa kuritonta. Ilves pääsi helposti omista paineen alta pois mutta keskialueella ja hyökkäyspäässä syötöt ja ratkaisut järjestään aika huonoja. Johto meinasi sulaa kokonaan mutta aikalisää ei kuulunut. Joka tapauksessa Ilvekselle selkeästi maukas voitto isoveljestä.
 
Viestejä
31
Tuli Classic-Ilves peli laitettua youtubesta kesken ekan erää pyörimään, ja tarvii kyllä ihastella minkä tasoisen tapahtuman sekä youtube striimin Classic tarjoili.
Oli hidastukset useasta kulmasta, ja hienot valoshowt kotijoukkueen maalin jälkeen.
Youtubessa oli selostus ja varsin korkeatasoinen sellainen.
Hallin kuuluttajan ääni oli aivan "Passo" Peltolan kuuloinen. Oliskohan jopa ollut?

Lisäksi kuvan perusteella paljon yleisöä ja katsoin jälkeenpäin että 121 oli katsojaluku.
Hienoa että P16 sarja vetää tuollaisia lukuja.
 
Viestejä
161
ols-happee 11-4. Mitä mietteitä? Itse en peliä kerennyt katsomaan, onko jollain tietoa kertooko numerot koko tottuuden vai oliko pelilillisesti peli tasaisenpaa?
 
Viestejä
6
Tuli Classic-Ilves peli laitettua youtubesta kesken ekan erää pyörimään, ja tarvii kyllä ihastella minkä tasoisen tapahtuman sekä youtube striimin Classic tarjoili.
Oli hidastukset useasta kulmasta, ja hienot valoshowt kotijoukkueen maalin jälkeen.
Youtubessa oli selostus ja varsin korkeatasoinen sellainen.
Hallin kuuluttajan ääni oli aivan "Passo" Peltolan kuuloinen. Oliskohan jopa ollut?

Lisäksi kuvan perusteella paljon yleisöä ja katsoin jälkeenpäin että 121 oli katsojaluku.
Hienoa että P16 sarja vetää tuollaisia lukuja.
Aivan huikea taso muutenkin P16 SM-sarjassa. Peittoaa P18 SM-sarjan mennentullen. Mahtavaa katsottavaa. Sbs Wirmo/Keikyän ja Olsin peliä odottelen mielenkiinnolla. "Maalaispojat" pojat ovat kivasti laittaneet tuulemaan vai miten se Instagramissa luki "maalaistivoli". Hyvä meininki! Suosittelen katsomaan Wirmo/Keiky vastaan Oilers pelin Youtubesta.
 
Viestejä
22
En nyt aivan varma ole asiasta, mutta olisinko kuullut salibandylegenda Pekka Hannulan äänen selostamassa Classic - Ilves peliä. Olin siis kipeä, joten en päässyt katsomaan peliä paikanpäälle, mutta onneksi live lähetys oli erinoimaisesti suunniteltu.🤩
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
29.3 18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
29.3 18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Viestejä
347
Viikonlopun jälkeen voidaan todeta kuinka hieno sarja on käynnissä.

Giflarin tuoksuinen maalaistivoli ei jätä ketään kylmäksi, kolmesta ottelusta yhtä monta voittoa, ensi viikonloppuna mitataan turnauskestävyyttä kun hurlumhei saapuu maalta kerrankin kaupunkiin, ei pahalla turku, karttasovelluksen mukaan massikan matka kestää 2 vuorokautta, hoxhox vorssa, perjantaina kauttakulkue nähtävillä (?)

Muuten 1.Lohkossa ei suurempia ihmeitä nähty, OLS ja Fosu jatkoivat voittokulkuaan kohti ensi viikonlopun kohtaamistaan, TPS sai pistetilinsä avattua jättäen ainoastaan pk-seudun nollakerhoon.

Toisessa lohkossa Kontiolahden varma hevonen lähti laukalle kuin Ilves johtoasemassa konsanaan. Samoin Saipa piti Vantaata tiukilla, kotietu näyttelee suurta osaa tässä sarjassa. Ervin otteet ovat parantuneet karsinnoista, puhtaalla pelillä sarjakärjessä mikä ei varmaan sattumaa ole.

Erityishuomiona Bläk Boksin tapahtuma, onkohan koskaan nähty vastaavaa tasoa nähty CSM runkosarjan peleissä?
Kuvaus, selostus, kuulutukset, kaikissa oli nostettu rimaa hyvin korkealle peitoten kirkkaasti miesten divaritason.
Puitteet ovat todella ensiluokkaiset ja saivat arvoisensa ottelutapahtuman, perheen pienimmille nämä ovat niitä tapahtumia jotka imaisevat lajin pariin paremmin kuin koulujen liikuntasalipelit.
 
Viestejä
64
Veikataanpa vähän tulevaa.

Lohko 1

1. OLS

Selkeä ykköshevonen, jonka materiaalin laajuus on kiistaton. Erittäin urheilullinen porukka, joka taitoon yhdistettynä voittanee lohkon ilman isompia ongelmia. Ehkä helpoin veikattava.

2. Oilers

Ailahtelee, mutta potentiaalia on. Hyvänä päivänä voi voittaa OLSin, mutta huonona häviää sarjajumbolle. Silti uskon pitkän sarjan satavan vähän Oilersin laariin. YV johonkin kuosiin, niin helpottaa asioita.

3. Fosu

Mukava olla väärässä. Aikaisemmin oletin, että ei riitä poissaolojen vuoksi, mutta riittääkö kuitenkin? Sarjan paras joukkue hyökkäämään ja hyökkäyspelaamista on selkeästi mietittykin. Tietty sapluuna tiettyyn pisteeseen ja sitten luovuus ja henkilökohtaiset taidot käyttöön. YV on kaikkien paikallaollessa laadukasta. Viihdyttävää pelaamista kaikkiaan.

4. Ervi Pohjoinen

Organisoitu ja tasainen ryhmä kahden johtavan pelaajan takana. Näiden kahden läsnöolo vaikuttaa tosin yllättävän paljon pelien tuloksiinkin. Muuten kurinalaista ja selkeää tekemistä ja uskon Ervin pelien olevan erittäin tasaisia kaikkien kanssa.

5. TPS

Edelleen, ei vain oikein lähde. Ehkä vähän samat sanat, kuin Oilersista, mutta en jotenkin usko Tepsiin ihan niin paljon. Joku pelaamisessa ei vain natsaa. Perus tekeminen riittää sarjan puoliväliin, mutta siitä korkeammalle pitää jo vähän hommien muuttua.

6. Happee

Taitaa olla eniten otteluohjelman armoilla - Ervin lisäksi. Jos kaikki pelillä, oikein hyvä porukka. Vaikea veikattava siis kaikkiaan. Arvaan, että B:n pelit ajavat edelle ja hiukan vajaalla rosterilla joutuvat operoimaan osan peleistä. Parhaalla kokoonpanolla voivat hyvin olla neljän porukassa.

7. Wirmo

Selvitti niukasti tiensä sarjaan ja sai varmasti uskoa/piristysruiskeen tästä. Mansikkapohkeessa puhui "hurlumheistä" ja itse kutsun tätä luomusäbäksi. Alkuun juna puksuttaa oikein mallikkaasti, mutta lopussa vähän nitkahtaa.

8. Steelers

Jotenkin sellainen olo, että Steelersin peli on poikkeuksellisen paljon kiinni vastustajan pelityylistä. Esim. Classic sopi oikein hyvin muottiin ja Steelers kamppaili karsinnassa erittäin tasaisesti Classicin kanssa. Hyvä YV, joka tuottaa.

Tässä arvaukseni ykköslohkon osalta. Todella vaikeaa oli laittaa johonkin järjestykseen. Sijat 2-8 voivat mennä vaikka täysin päinvastaisessa järjestyksessä. Mielestäni sarja on niin tasainen OLSin takana. Näkisin myös, että se joka jaksaa vähän hinkata hyökkäyspään vapareita ja yv:tä jiiriin, niin voi olla yllättävän korkealla.

Pieni välikatsaus tähän lohkoon muutaman pelin jälkeen. Sijoitellaan myös joukkueet uudestaan. Painoarvo pelattujen pelien osalta on tietysti suht marginaalinen, mutta antaa nyt ainakin jotain spekuloitavaa.

1. OLS

Juuri niin vakaata menoa, kuin oli odotettavissa. Joku yksittäinen ohipeli saattaa johonkin väliin tulla, mutta en oikein usko siihenkään.

2. FOSU

Kapealla edelleen, mutta jos otteluohjelma suosii ja sitä on mietitty, kakkospaikka on tehtävissä. Viihdyttäväähän se edelleen on. Oma suosikkini, ei välttämättä voittamaan koko sarjaa, mutta ihan jo seuraamisen kannalta.

3. Wirmo

Veikkasin, että sarjan alku on hyvä ja sitten vähän kyykkää. 3 peliä mennyt tähän kaavaan ja pakko nostaa joukkue arvioissa ylös - osin jo pelkästään muiden alisuorittamisen ansiosta. Eikä milliäkään Wirmon positiivisesta tekemisestä pois.

4. Happee

Tässä pätevät vähän ennakkoarviot. Vaikea veikattava, mutta eiköhän B:stä tiettyihin peleihin sen verran apuja kaiveta, että sarjasijoitus on puolen välin paremmalla puoliskolla.

5. TPS

Voittotili auki. Lähtisikö siitä? Perustekeminen edelleen ihan ok, mutta joku ei natsaa. Aihio on hyvä, mutta onko kuitenkin se materiaalin kapeus ongelma?

6. Ervi Pohjoinen

Kahden pelaajan poissaolo/puuttuminen näkyy vähän turhan paljon. Ihan tasaista pelaamista, kuten oli arvattavissa, mutta se viimeinen rypistys jää puuttumaan. Onko se viimeinen rypistys juuri näiden kahden pelaajan verran? Tässä olisi kiva olla väärässä ja todeta, ettei kaksi pelaajaa vaikuta niin paljon.

7. Oilers

Perusteellinen takin kääntö. 1,5 peliä netin välityksellä nähneenä todella iso pettymys. Täysin ennalta arvattavaa hyökkäämistä ja kulmissa pyörimistä. Pelaaminen mennyt myös ihan rouhimiseksi. Potentiaaliahan on edelleen vaikka mihin.

8. Steelers

Yhden kentän varassa, jonka mukana voittaa tai häviää. Pitkässä juoksussa kentällistä vastaan opitaan paremmin pelaamaan ja homma vaikeutuu. Toivottavasti muutkin kentät menevät pelatessaan eteenpäin ja tulee lisää leveyttä.

Hieno sarja, upean lajin parissa on meneillään. Toivottavasti näemme jatkossakin hienoja suorituksia ja tasaisia pelejä. Itseä hiukan vain harmittaa pelaajien puolesta, jotka istuvat jopa koko pelin pelaamatta vaihtoakaan. Se ei ole omasta mielestäni missään olosuhteissa hyväksyttävää.
 
Viestejä
7,837
Oilersiin kiinni sen verran, että:
Oilers - OLS 7:25 1 - 0, 25:01 1 - 7
Steelerscu - Oilers 9:16 0 - 1, 23:46 6 - 1
Wirmokeiky - Oilers 7:04 0 - 1, 31:11 5 - 1

Jostain syystä avausmaalin jälkeen siis menee seuraava erä tjsp aivan vihkoon. Parissa viimeisessä on toki noustu maalin päähän.
 
Viestejä
15
Erityishuomiona Bläk Boksin tapahtuma, onkohan koskaan nähty vastaavaa tasoa nähty CSM runkosarjan peleissä?
Kuvaus, selostus, kuulutukset, kaikissa oli nostettu rimaa hyvin korkealle peitoten kirkkaasti miesten divaritason.
Puitteet ovat todella ensiluokkaiset ja saivat arvoisensa ottelutapahtuman, perheen pienimmille nämä ovat niitä tapahtumia jotka imaisevat lajin pariin paremmin kuin koulujen liikuntasalipelit.
[/QUOTE]

Tässä kohdin ehkä syytä muistaa Basso Peltolan oman pojan kuuluminen tähän P16 joukkueeseen ja myös se, että varmasti Classic yrittää kaikin keinoin saada Bläk Boksilleen julkisuutta. Paikka sai kuitenkin miesten ja naisten F-liigapelien avauksessaan myös aika paljon kuraa niskaan... Kaiken kaikkiaan kuitenkin hienoa, että yleisö löytää tiensä näihin junnujenkin peleihin ja sitä kautta laji saa lisää näkyvyyttä ja toivottavasti myös harrastajia!
 
Viestejä
443
Aivan huikea taso muutenkin P16 SM-sarjassa. Peittoaa P18 SM-sarjan mennentullen. Mahtavaa katsottavaa. Sbs Wirmo/Keikyän ja Olsin peliä odottelen mielenkiinnolla. "Maalaispojat" pojat ovat kivasti laittaneet tuulemaan vai miten se Instagramissa luki "maalaistivoli". Hyvä meininki! Suosittelen katsomaan Wirmo/Keiky vastaan Oilers pelin Youtubesta.
Ei muuten peittoa. Pötypuhetta...
 
Viestejä
1
2 lohkon veikkaus. En nyt jaksanut kirjoitella mitään selityksiä näille.

1. Eräviikingit Itä

2. Classic

3. Ilves

4 Sb vantaa

5. Leba/Josba

6. Nokian KrP

7. Welhot

8. Saipa
 
Viestejä
51
No niin no..
Katselin pelin niin se mikä pelissä oli "huikeaa" oli molempien joukkueiden maali määrät. Molemmat joukkueet pystyvät pelillisesti todella paljon parempaan.. Ja nyt tarkoitan peliä kokonaisvaltaisesti. Jos omissa soi 10x ja voitat niin se kertoo lähinnä siittä että aika avoimet ovet ollu molemmissa päissä. Jotenkin tuntui siltä että nyt oli hivenen liikaa vauhtia. Hyvin onnistui molemmat joukkueet käyttämään paikkansa. Joten hyökkäys näyttää toimivan ainakin ylöspäin.
Varmasti molemmat osaa myös puolustaa viisikolla mut eilen se ei kyllä hirveen hyvältä vaikuttanut.
 
Viestejä
19
Mielestäni ei ole ylltäävää että classic päästää 10 tai enemmän maalia pelissä kärkijoukkueita vastaan. Vahvuus heikkö on selkeästi huikea hyökkäyspeli, mutta oma pää tuntuu unohtuvan joka pelissä.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Indians
29.3 18.30
1.624.803.80
Classic - Nokian KrP
30.3 17.30
1.764.703.30
F-liigakarsinta M
1X2
1X2
EräViikingit - Tiikerit
29.3 18.30
1.535.204.00
M-Team - FBC Turku
30.3 15.30
2.164.552.42
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös