Pääkallo.fi

P16 1. Divisioona 2021-2022

Viestejä
7
Ehkä Karhujen voitto OFBC:stä oli vain hyvä asia, olisi nimittäin poikia saattanut harmittaa jäädä kolmella voitolla jatkokarsinnoista ulos.
 
Viestejä
40
Mielestäni case 02 oli jo käsitelty, mutta kun kerran asia puhuttaa, niin yksi vielä jonon jatkoksi;

Ei tuosta toimintatavasta ole mikään pakko pitää tai olla samaa mieltä, mutta en nyt myöskään usko, että kukaan vaikkapa OFBCn taustoista tästä nyt traumatisoituu. Todennäköisesti siellä on tuhahdettu kotimatkalla bussissa että näytti olevan heille tärkeämpää kuin meille. Asia vain maistuu monelle harmaaparralle tuulahdukselta tunkkaiselta saunakabinettien puuhastelukaudelta, joka saisi jo hissukseen jäädä sinne - varsinkin sen valossa että nämä sarjapaikat ovat jatkossa puolen kauden mittaisia ja temppuilun arvo on vähintäänkin kyseenalainen.

Se mihin kuitenkin haluaisin ottaa kiinni on se, että kommenteilla "ainahan näin on ennenkin tehty", ei ole saatu keskimäärin mitään toimintaa ihmiskunnan historiassa koskaan kehitettyä. Niiden informaatioarvo on yleisesti ottaen nolla.
Totta varmasti kaikki tämä!
Ofbc tuntuu olevan somenkin perusteella aika pessimistinen jengi, ei ole ikinä lähtenytkään soitellen sotaan. Tätäkin kun on nähty joskus pohjoisen porukoissa, mutta toki mielestäni mitä pelejä katoin he laittelivat aika kovaa vastaan Jyväskylässä joten oisin heille sen lipun jatkoon suonut, ja ennen kaikkea niille pelaajille jotka oli kauden töitä tehnyt sen eteen.. mikä lie joukkueen tulevaisuus nyt sitten, takas divariin? Pohjoisessa on aina ols hallinnut ja nyt oli mahdollisuus nostaa toinen pohjoisen joukkue sm peleihin mukaan. Kovia pelimiehiä tuntuu siinäkin joukkueessa olevan liekkö sitten kaventuu pohjoisen joukkueet vai vieläkö ofbc lyö ensi kaudella itsensä sm:ään kun tämä sarjamuutos tulee..
 
Viestejä
40
Eikös 3 joukkueen tasapisteissä katsota maalieroa?
Niin tätä taiettiin tuolla aiemminkin miettiä ja kyllä maali ero ratkaisee. Rankkareilla tehtyjä maaleja ei taideta edes laskea? Tais pelit mennä niiiin mahdollisimman sekasi että tiesikö loppu peleissä kukaan ennekö tulostaulu näytti miten menee..
 

yyz

Viestejä
661
Mistähän kävisi ilmi mitkä joukkueet ovat ilmoittautuneet ensi kauden P17 1.Divisioonaan?
www.tilastopalvelu.fi/fb/registeredteams/index.php

P17 1. DIVISIOONA
BLACKBIRDS 06 POJAT
ERÄVIIKINGIT P17 AKATEMIA
FBC TURKU P 17
FORSSAN SUUPPARIT 06 POJAT
INNEBANDYFÖRENINGEN BLUE FOX 06 POJAT
KOOVEE 06 Mustat POJAT
LASB EDUSTUS P17
OFBC 06
PSS 06 POJAT
RAUMAN SALBA 06 sininen POJAT
SEINÄJOEN PELIVELJET 06 POJAT
URHEILUSEURA IMATRAN VOIMA 06 POJAT
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>

yyz

Viestejä
661
Jaa, Fosuko ei lähdekään pelaamaan SM-sarjaa. Onko jollain tietoa miksi näin?
Ymmärtääkseni sen verran kavereita joko lopetti tai siirtyi muualle, että SM tasolle kilpailukykyisen joukkueen saaminen kasaan on tuottanut haasteita.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
24.4 18.30
3.054.901.81
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös