Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 2023-24

Viestejä
1
Huomasin tilastoinnista, että kun nykyisin pitää ilmoittaa myös päästetyt maalit (ei pelkästään torjuntoja), niin mitenköhän vinksallaan on torjuntaprosentit maalivahdeilla? 🤨

IMG_5363.png IMG_5364.png
 
Viestejä
34
Syyskauden kohokohta on tänään, kun Otahallin opossiumit saapuu Suomen legendaarisimmalle salibandyhallille ottamaan mittaa #MosanSyksy ’stä.
 
Viestejä
22
Kyllä OLS näyttää jopa ennakoitua vaarallisemmalta. Kolme viisikkoa jauhaa tasaisesti ja heikompia lenkkejä ei rosterista löydy laisinkaan. Vain maalin tappiot sarjan alussa ennakolta kovia Blackbirdsiä ja Steelersiä vastaan, vaikka pelit olivat kyllä virheiden sävyttämiä. Sen jälkeen mennyt odotetusti voitosta voittoon.
 
Viestejä
7
Syyskauden kohokohta on tänään, kun Otahallin opossiumit saapuu Suomen legendaarisimmalle salibandyhallille ottamaan mittaa #MosanSyksy ’stä.
#MosanSyksy oli aikas nopeati taputeltu ja #IntiaaniKesä antoi hyvän muistutuksen huippujengin tasosta vaikkakin ervin piti itse tällainen antaa. Kertakaikkiaan mielenkiintoista tekstiä ervin instagram-postauksissa, jos ei kerta sanaansa voida pitää.
 
Viestejä
15
Ofbc:llä lähtenyt hienosti eka sm kausi käyntiin. 4 pelistä kolme voittoa. Mietteitä tästä.
Näyttääkö A lohkon kohdalla jatkoonemenijät muiden mielestä tältä? 1. Blackbirds
2. Ols 3. Steelers 4.Ofbc

OFBC:llä kieltämättä on sarja käynnistynyt paremmin kuin moni olisi ennakoinut. Samoin Nystarsilla. Tällaiset ennustuksiin nähden positiiviset esiintymiset ovat aina hieno juttu! Toisessa lohkossa Indians on myös saattanut jotkut yllättää. Tuskin kuitenkaan heitä, jotka ennen kautta huomasivat joukkueen materiaalin vahvistumisen.

A-lohkosta ylempään sm-sarjaan menevät joukkueet näyttävät tämän hetken sarjatilanteen perusteella olevan juurikin nuo säbämies29:n mainitsemat neljä joukkuetta (järjestykseen en ota mitään kantaa). Mutta alkusarjaa on pelattu vasta muutama peli. Ollaan mahdollisesti paljon tietävämpiä arvioimaan asiaa, kunhan kaikki ovat ensin pelanneet edes kerran toisiaan vastaan, siis eka kierros on pelattu. Steelers, OLS ja Blackbirds luultavasti ovat ns. varmoja ylemmän sm-sarjan joukkueita. Mutta OFBC joutuu kyllä onnistumaan erinomaisesti myös alkusarjan jatkopeleissäkin, kun Nystars ja Wirmo ovat hyvin vielä iskuetäisyydellä.

B-lohkossa neljän kärki on tällä hetkellä Indians, Classic, SaiPa ja LASB. Kolmen ensimmäisen jatkamista ylempään sm-sarjaan on pidettävä hyvinkin todennäköisenä. Itse epäilen, että LASB joutuu vielä antamaan neljännen paikan EräViikingeille. Etenkin jos LASB jatkossakin edelleen ”panttaa” (?) parin kärkipelaajan pelaamista tässä sarjassa.

A-lohkossa Pelicans ja SPV sekä B-lohkossa VarTa/Welhot ja Josba/LeBa ovat ulkona (näin uskallan väittää) ylemmästä sm-sarjasta, ellei jotain mullistavaa alkusarjan lopuissa peleissä käy. SPV ja Josba/LeBa lähinnä yrittävät keskinäisesti kilpailla siitä, että kumpi välttää divarikarsinnan.

Divarin puolella Sudet matkannee selkeästi alkusarjasta suoralla pääsyllä alempaan sm-sarjaan. O2 ja Karhut ovat tällä hetkellä lähimpänä pääsyä karsimaan ”viimeisestä” alemman sm-sarjan paikasta. Karsinnassa vastassa siis luultavasti SPV tai Josba/LeBa.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös