Pääkallo.fi

P17 SM-sarja 22-23

yyz

Viestejä
661
Huikea suoritus ErViltä!
Kuten täällä mainittu, ei joukkue päässyt kertaakaan koko kauden aikana pelaamaan ns. parhaalla kokoonpanolla.
Kauden aikana ei myöskään hirveästi luottoa joukkueeseen muilta löytynyt, mutta niin vaan pojat takoivat jatkosarjan lopun ja pleijarit helmikuisen OLSia vastaan koetun voittolaukauskilpailutappion jälkeen 11 peliä ainoastaan yhdellä tappiolla ja pleijareissa välierät ja finaalit suoraan 2-0.
Onnea Eräviikingit!!
 
Viestejä
162
ervi suomen ylivoimaisin seura jos miehiä ei lasketa. valitettavasti miehet hieman pilanneet tällä kaudella ervin mainetta vaikka näyttääkin pysyvän liigassa...
 
Viestejä
65
Ervi - OLS
Ennen sarjan alkua omissa papereissa kärkikamppailu oli tosiasiassa jumbofinaali. Molemmat aloittaneet kauden mollivoittoisesti. Ervin pelinopeus on laskenut viime kaudesta, syötöt annetaan seisovilta jaloilta paikallaan olevalle pelaajalle ja samoin pelin avauksessa puolustajat seisovat kuin viivoitin olisi välissä. OLS ei tunnu saavan palloa rauhoitettua, peli on hieman roiskivaa ja kovasti on luottoa oikealta kaistalta tehtäviin pystyjuoksuihin. Variaatioita ei pelissä juuri ole, joka osaltaan selittää laihaa pistesaalista jatkosarjassa. Jos omiin ennustuksiin on uskominen, näiden kahden pitäisi alkaa dominoimaan sarjaa, nähtyjen otteiden perusteella en kyllä näe miten se olisi mahdollista?
Selailin aikani kuluksi kauden aikana kirjoiteltuja juttuja ja analyysejä, että miten nämä sitten loppupeleissä osuivat kohdilleen. Lainasin yo. pätkän @Mansikkapohkeelta, koska oli jotenkin niin osuva. Itse ajattelin ihan samalla tavalla kauden alussa, jouluna ja nyt kauden lopussa on osittain aasin hattu päässä. Lainatussa tekstissä se on vain jotenkin hyvin kuvattu. Kauden kiertokulku kaikessa hienoudessaan.

Nämä molemmat aloittivat kauden semi-vahvasti. Viitteitä oli, että oikeaan suuntaan ollaan menossa. Peli näytti kehittyvän ja banjot soivat. Ennen joulua tapahtui sitten molemmilla jotain. Sairasteluja, loukkeja, muita poissaoloja, jotka vaikuttavat treenaamiseen ja sitä kautta koko pakettiin. Tästä pieni kyykkäys, mutta minusta hienoa nähdä, että kurssi saatiin molemmissa leireissä korjattua. Uskon myös, että molemmille tahoille teki hyvää ottaa välillä vähän lunta tupaan ja laittaa pari nappia kiinni siitä palttoosta. Ehkä myös pieni orastava menestyspaine helpotti ja tekemiseen tuli vähän rentoutta mukaan. Sopivat kokoonpanot hahmottuivat ja roolit selkeytyivät. Tämä taitaa päteä kumpaankin ryhmään.

Vaikka täällä palstalla on mukava kesken kautta heitellä analyyseja ja näkemyksiä (itse mukaanlukien), niin tässä on loistava esimerkki siitä, että loppupeleissä on "aivan sama" miten kaudella suoritat - kunhan olet riittävän korkealla jatkopelejä ajatellen. Keväällä pelin pitää olla jiirissä.

Onnea Erville mestaruudesta ja OLSille hopeasta - toki myös Classicille pronssista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös