Pääkallo.fi

P18 1. Divisioona 2021-2022

Viestejä
63
Tilastopalvelun mukaan vajaa 3 kenttää, joten mikä rapala tässä on?
Vai halutaanko edellisessä sanoa, että kahdeksalla oli hyvää kenttäpeliä ja lopuilla ei? Tuskin siellä vajaalla kahdella kentällä kuitenkaan on pelattu. Ei ainakaan kuulostaisi kovin kestävältä systeemiltä.
 
Viestejä
7
SB Vaasa-O2 Jyväskylä 5-6 rl

Häntäpääjoukkue vastaan sarja ykkönen. Tämä osoittaa sen että kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa tässä sarjassa. On kyllä todella hyvä ja tasainen sarja!
 
Viestejä
15
Ervi akatemialla painajaismainen viikonloppu!
En tiedä mitä Ervin pelaajilla on mennyt pieleen viime viikonlopussa. Viikonlopun yhteismaaliero oli 10-17. En sitten tiedä oliko Ervin otteluun valmistautumisessa jotain vialla vai onko Ervillä noussu niin sanotusti kusi päähän. Voi myös toki olla, että valmennuksella on ollut peluutus huonoa tai muuten vaa ollut heikkoja ratkaisuja. Omat veikkaukseni Ervin pelien tuloksista meni kyllä ihan mönkään. Toivotaan, että joukkueen esitys paranee ja toivotan tsemppiä kaikille joukkueille seuraaviin peleihin!
 
Viestejä
59
Ervi akatemialla painajaismainen viikonloppu!
En tiedä mitä Ervin pelaajilla on mennyt pieleen viime viikonlopussa. Viikonlopun yhteismaaliero oli 10-17. En sitten tiedä oliko Ervin otteluun valmistautumisessa jotain vialla vai onko Ervillä noussu niin sanotusti kusi päähän. Voi myös toki olla, että valmennuksella on ollut peluutus huonoa tai muuten vaa ollut heikkoja ratkaisuja.

Samaa mieltä, ettei oikein lähtenyt, mutta että kusi päähän! Tuota, tuota, miksi? Tai siis miten voisi? Eikös joukkueen pitäisi olla hyvä tai lähes voittamaton, että moista voisi tapahtua? Yllättävä ja nopea menestys saattaa tällaista aiheuttaa, mutta tuskin sopii Ervin tilanteeseen :‐)
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Viestejä
140
Minun mielestä dirren 1 pääsee suoraan sm-pleijareihin ja 2-5 olevilla on omanlainen karsinta missä joukkueet taistelevat vielä 1paikasta sm-pleijareihin.

Kyllä divarin runkosarjan voittajan pitää kaksikin vaihetta selvittää, että varsinaisiin SM-pleijareihin menee.

Divarin runkosarjan 3vs6 ja 4vs5 pelaavat ensimmäisen kierroksen, joista voittajat etenevät pelaamaan divarin 1 ja 2 sijoittuneita vastaan. Noiden parien voittajat pääsevät sitten pelaamaan SM-runkosarjan 7 ja 8 vastaan ja noiden voittajat etenevät vasta SM-pleijareihin.
 
Viestejä
45
Kyllä divarin runkosarjan voittajan pitää kaksikin vaihetta selvittää, että varsinaisiin SM-pleijareihin menee.

Divarin runkosarjan 3vs6 ja 4vs5 pelaavat ensimmäisen kierroksen, joista voittajat etenevät pelaamaan divarin 1 ja 2 sijoittuneita vastaan. Noiden parien voittajat pääsevät sitten pelaamaan SM-runkosarjan 7 ja 8 vastaan ja noiden voittajat etenevät vasta SM-pleijareihin.
pelataanko divarin "karsinnat" paras 3 systeemillä?
 
Viestejä
57
Ja 100varmat tulosveikkaukset tältä viikolta

Pirkat 6 - Steelers 4

Stars 4 - Pirkat 10
Koovee 3 - M-Team 9
O2 JKL 10 - Tiikerit 6
SB Vaasa 5 - SPV 11
 
Viestejä
2
Tänään Stars hoiti kyllä mallikaasti Pirkat vaikka poissa monta avainpelaajaa ja muutenki kapea rosteri. On vaan tämä P18-divari tasainen sarja.
 
Viestejä
57
Nyt kun on aikalailla kaikki joukkueet jo pelannut 11 peliä eli jokaista vastaan niin heitetään pikku arvio jokaisesta jengistä.

1. O2 Yllättänyt kuinka ylivoimainen on ollut. Todella tasaista suorittamista ja vain Saipa ja Indians päässyt yllättämään mikä on kova suoritus. Voittaa divarin jos jatkaa samaa menoa. Todella vakuuttavaa. Ja onko A.Knuuti todella 07 jos on niin on kyllä naurettavan hyvä ikäisekseen.

2. M-Team todella kovassa vireessä oleva jengi ja pelaa todella organisoidusti ja hyvin. Pirun kova kaksikko Porttikivi+Hokkanen mutta Onko kumminkin vähän liikaa heidän varassa? Ja muutama outo piste menetys kuten Koovee tänään ja aiemmin EV Akatemia. Jos saa nämä ”huonot pelit” vähennettyä niin taistelee ykkössijasta kunnolla.

3. Pirkat. Minun mielestä todella epätasaista suorittamista läpi kauden joskus kaataa kovia jengejä mutta joskus häviöitä paljon heikommilta jengeiltä. Hienosti vei pisteet täydeltä Indians jengiltä ja Steelersiltä. Mutta vaikeuksia ollut myös Tiikereitä vastaan ja eilen jokseenkin pienen kokoisella kokoopanolla liikkeellä olleelta Starsilta. Veikkaisin että jopa alkaa valumaan alaspäin sarjataulukossa jatkossa.

4. SPV en tiedä jotenkin tuntuu ettei vielä ole nähnyt sitä parasta speveä tällä kaudella. Tiukkoja pelejä mutta jotenkin tuntuu että puuttuu pelistä vielä sitä jotain että pääsisi sille next levelille peleissä. Voiko se olla se että A:ssa pelaavat ei pelaa täällä ja heidän puutos näkyy peleissä entiedä. Steppi tulee olemaan pelissä ylöspäin kauden edetessä.

5. Stars sarjan ”kaveriporukka” on yllättävän korkealla ja yllättänyt positiivisesti. Heilläkin on tosi epätasaista suorittamista joskus hirveitä sulamisia joskus hienoja isomaalisia voittoja. Todella pieni rosteri kumminkin ja tuleeko tämä vaikuttamaan loppukauteen? Veikkaisin tippuvan loppukaudessa pleijareista.

6. Tasaisesti pelannut Steelers on kovanippu ja tulee kapuamaan ylöspäin sarjassa ja voisin jopa veikata että pääsee 1-2 sijoista taistelemaan. Joukkuekin sisäisesti todella tasainen joka auttaa jatkoa varten. Minusta ainut joukkue joka suorittanut tasaisesti läpikauden O2 kanssa.

7. Toinen erittäin positiivisesti yllättänyt joukkue Tiikerit on varmasti kaikkien yllätykseksi/iloksi näin ylhäällä sarjataulukossa. Monta hienoa voittoa tällä kaudella kärkinipuista. Pirkoista ja Indiansista kuten myös Steelersista. He pelaavat hyvää fyysistä peliä ja muutama todella taidokas kaveri myös mukana tässä porukassa.

8. Indians pisteitä alkukaudesta napsinut joukkue on alkanut tippumaan sarjataulukossa. Ja iso tekijä tähän on ASM:ssä pelaavien puuttuminen peleistä. En tiedä kuinka monta voittoa on ilman ”tähtipelaajia” mutta ei kovin montaa. Mutta yllättänyt tasaisilla peleillä silti monet ilman heitä. Jos tähtiä tulee jatkossa peleihin taistelee playoff paikoista!

9. Saipalla ollut haastavaa ilman heidän miesten divarissa pelaavien starojen poissaolojen takia. Mutta erittäin tasaisia ja tiukkoja pelejä hekin keräillyt kaudella. Jatkoonpääsyn nähden olisi tärkeää että Seppälä ja Kilpeläinen jatkaisi pelejä tässä sarjassa. Muuten en nää että nippu nousisi playoffeihin.

10. EV Akatemia. Jonkin verran puheenaiheessa mukana ollut jengi on ollut myös joillekkin joukkueille yllättäjä. Voittanut parit pelit yllättävästi ja haastanut muita myös kovasti. En nää itse Ervin nousevan mukaan playoff taisteluihin mukaan. Pari kovaa pelaajaa mukana, jotka ehkä ansaitsisi mahdollisuuden SM Ervissä.

11. Koovee ollut tämän kauden haastaja. On varmasti todettu vaikeaksi vastustajaksi monen mielestä. Vienyt pisteitä monelta joukkueelta kapeasta nipusta huolimatta. Todella monta maalin ja parin maalin häviötä. Jos saa muutettua tiukkoja pelejään voitoiksi (kuten Stars pelissä tekivät) niin voi nousta sijoja ylöspäin radikaalisti.

12. Vaikeaa on Vaasalla. Vähän sama homma kuin Tampereen pojilla sijaa ylöspäin, tiukkoja pelejä, mutta ei vain ole saanut käännettyä pelejä voitoiksi. Kuten nähnyt aiemmissakin peleissä mutta varsinkin O2 vastaan johti todella pitkään mutta ei auta kun ei vain saa pisteitä kasattua. Taidokas on tuo Anton Bystedt sälli. Harmittavaa kun itse tekee tuhoja, mutta ei oikein saa ehkä apuja joukkueeltaan. SPV:täkin vastaan 2+3 kun itse joukkue 6maalia.

Tässä loppukauden sijoitus veikkaus.

O2 +-0
M-Team +-0
—————
Steelers +3
SPV +-0
Pirkat -2
Indians +2
—————-
Saipa +2
Stars -2
Tiikerit -2
Koovee +1
SB Vaasa +1
EV Akatemia -2
 
Viestejä
1
Hyvin on pelannut tähän mennessä o2 veskarit.. Mutta eiköhän ne parhaat löydy täältä etelästä, jotka viimeisimpään maajoukkue tapahtumaan pääsivät.
Monia hyviä maalivahteja toki on, mutta mielestäni tiikereiden iiro kullberg on ottanut todella tärkeitä koppeja. Esimerkiksi juuri tuo o2 peli. Hän piti tiikerit pelissä mukana ja venyikin pallon eteen pelissä muistaakseni yli 30 kertaa.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
14.4 15.00
2.484.802.10
F-liiga N
1X2
1X2
Classic - TPS
17.30
2.064.352.70
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös