Pääkallo.fi

P19 1-Divisioona 2022-23

Viestejä
91
Tämän sarjan ainoa oikea ottelu tullaan pelaamaan STARS areenalla 11.11 Indians-Stars eli oikea espoon derby. Kannattaa tulla paikan päälle seuraamaan sillä tästä ottelusta ei tunnetta tule puuttumaan, ja on todennäköistä että sielä pelataan jopa sarjan ykkös sijasta!
Voi olla näin, mutta aika näyttää mitkä 2 joukkuetta kärkipaikat ottaa. Stars on toinen, mutta toinen voi olla mikä vaan.
 
Viestejä
130
Voi olla näin, mutta aika näyttää mitkä 2 joukkuetta kärkipaikat ottaa. Stars on toinen, mutta toinen voi olla mikä vaan.
Indians ottaa maajoukkue ja liiga pelaajat niihen otteluihin missä ne voi hävitä osassa otteluissa vastustajat näyttävät olevan niin heikkoja että niille ei indianssin tasoinen seura häviä.sitten kun ottelut vaativat voittamista niin ottavat edustuksen ja p22 parhaat ja kausimaksun maksajat istuvat taas penkin päässä viltissä.Niin seurassa on aina toimittu.
 
Viestejä
130
Kävin katsomassa Stars-Vaasa pelin ihan mielenkiinnosta ja olipahan karkelot.On iso ero sm-sarjan jopa pohja joukkueilla enemmän pelikuria ja järkeä pelissä.Vauhtia kyllä oli etenkin oilers taustaisella 1 kentällä,mutta päästä päähän mentiin kyllä miten sattui
 
Viestejä
6
Indians-Vaasa 12-3,
Setti Roimela 10+0, Markuss Dumpis 0+6. Indiansilla 9 kenttäpelaajaa P22- ja P17-SM pelien osuessa samalle päivälle.o_O
Kerrotko meille muillekin seuraajille, minkä P22 joukkueen mukana samat pelaajat pelaa kun samalle päivälle osuu?

Olisi kyllä voinut kuvitella Vaasalle maistuvan kakkosjakkara, mutta nyt oli kyllä pelillä jokin hyvin erikoinen kokoonpano.
 
Viestejä
130
On tietysti hienoa että settiroimelat ja muut käytännössä liiga pelaajat tekevät sen 10 maalia mutta samalla raavitaan otahallilla päätä miten oma junioritoiminta 02-05 on käytännössä saatu tuhottua vaikka ulkopuoliset sen tietävätkin.Muutama huippuyksilö per ikävuosi muuten tyhjiä joukkueita ja on jopa jouduttu järjestämään pelit niin ettei p22 ja p19 pelaa samaan aikaan että pelaajat riittää.Sama asia joka vuosi että huiput tulee otteluihin ja tekee pisteet jotta voitetaan mutta samalla ne jotka ovat osa joukuetta jää ilman peliaikaa.No nyt kaikki saa peliaikaa kun pelaajia ei enää ole.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös