Pääkallo.fi

P19 SM-sarja 2022-2023

Viestejä
6
Tämä onkin sitten asia erikseen. Sinne lähtijöitä voisi ollakin, mutta itse ajattelin, että tämä keskustelu oli P19 sarjasta. KooVeella taitaa olla P22 kuitenkin riittävästi pelaajia, että kannattaako "en saa muualla peliaikaa"-pelaajan tavoitella sitä.
Samaa mieltä. P22 riittää pelaajia, vaikka lähtijöitäkin on. Eli se tuskin on KooVeen houkutteluvaltti vaikka toki sitä voidaan lupauksissa käyttää.
 
Viestejä
30
Veikkaukset alkusarjojen sijoituksista
P19 Ylempi alkusarja
1. Eräviikingit (Helsinki)
2. Ols (Oulu)
3. Classic (Tampere)
4. SBS Wirmo/Masku (Masku)
5. Saipa (Lappeenranta)
6. Blackbirds (Kerava)
7. Oilers (Espoo)
8. Steelers (Hämeenlinna)

P19 Alempi alkusarja
1. Josba (Joensuu)
2. Happee (Jyväskylä)
3. Nibacos (Kokkola)
4. O2 (Jyväskylä)
5. Lasb (Lahti)
6. Tps (Turku)
7. Pirkat (Tampere)
8. Karhut (Pori)
 
Viestejä
52
KooVeesta EHKÄ saisi lisää peliaikaa, kun rosteri oli menneellä kaudella niin pieni, että pelejä (P18 div) vedettiin läpi aivan minimi kentällisillä. Mitä se sitten tarkoittaa harjoittelussa, jos paikalla on maks 14 kenttäpelaajaa. KooVeella on ovi käynyt niin pahasti ulospäin viime kausina, että aika pieneksi menee siellä tekeminen, vaikka Classicilta lähtisi ”useampikin” poika sinne.
Minä taas olen kuullut, että KooVeesta on useampikin lähtijä, joten saa nähdä saavatko edes joukkuetta kasaan.
 
Viestejä
30
Taitaa olla aika kuivat siirtomarkkinat tässä sarjassa.
Väitän että ylemmässä sarjassa ainoat joukkuueet joissa siirtoja tapahtuu ovat BBU, Oilers ja Eräviikingit puhtaasti sen takia että pk-seudulla on useampia junioreiden pääsarjoja pelaavia joukkueita. Kun taas esim Oulussa, Hämeenlinnassa taikka Lappeenrannassa tuskin on kilpailua pelaajista pahemmin. Masku on taas erikseen, voisi kuvitella että Tps olisi mahdollinen, mutta väitän että samalla rungolla jo 2 hopeaa ”voittanut” joukkue lähtee ensi kaudella suht samalla rosterilla kirkastamaan mitallia.
 
Viestejä
143
Kiinnostaisi tapahtuuko pelaajasiirtoja Happeen ja O2 välillä?
 
Viestejä
143
Eikös O2 jo julkistanut joukkueensa?

Missä? Ei näytä olevan nettisivulla. Voi tietysti olla etten ole huomannut jos koko joukkueen jostain näkee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös