Pääkallo.fi

P19 SM-Sarja 2023-24

Viestejä
270
Veikkaa että O2 häviää seitsemällä maalilla. Happee parhaimmalla rosterilla häviää Erville rumasti. Ervillä varaa parantaa kokoonpanoa reilusti tuosta millä olivat pelillä.
 
Viestejä
10
Sikäli, kun tämän palstan tärkein jutun aihe on se, kuinka paska joukkue jollain jengillä on ja kuinka monella maalilla se tulee häviämään seuraavat pelinsä, niin suosittelen YP:tä laittamaan ketjun kiinni ainakin jouluun asti.
 
Viestejä
40
Viime aikaisia keskusteluja koko pääkallossa ja joka foorumissa lukeneena ihmettelen miten tämmöinen suvaitaan, liitto tekee kyllä ohjeistuksia että, pienestäkin kiusaamisesta tai häirinnästä tulee ilmoittaa mutta täällä pääkallossa saa haukkua kokonaisia joukkueita.
 
Viestejä
44
BBU/SB Vantaan maalivahti Albin Laine aloittanut kauden mallikkaasti. Sarjan toiseksi eniten torjuntoja ja hyvä torjuntaprosentti.
No oliko yllätys. Yksi syy miksi vantaa voitti pelejä viime kaudella.
Ketkä pelaajat on teidän mielestä aloittanut kauden vahvasti.
Koko clasun joukkue. Vaikka kuinka hyvä joukkue olisi, voi se myös kaatua ylimielisyyteen. Ei ole kaatunu ja yksi parhaista starteista koko ikäluokassa koskaan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös