Pääkallo.fi

P19 SM-Sarja 2023-24

Viestejä
20
Classicin peli liian ailahtelevaa. Olsin suhteelisen tasavahvaa tekemistä vastaan se ei riitä. Classicilla vielä mahdollisuus voittaa koko roska, mutta Ols voi olla liikaa jo niskan päällä.
Classic ensi kertaa kuitenkin tänä vuonna selkä seinää vasten, joten toivon mukaan se ei esiinny panikointina ja pelokkuutena vaan, että näämme hyvää yhteistä meininkiä ja erilaista rohkeutta mitä vielä ei olla nähty.
Luotan siis vielä Classiciin vaikka 06- Ols poikien voisi olla jo aika saada kultaa kaulaan.
 

Mr.

Viestejä
5
Melkoisen maalirikas ottelu, kova viimeinen minuutti OLSilla, veikkaan että tämä sinetöi mestaruuden Ouluun
Huhuh mikä ottelu. Jännitystä riitti kirjaimellisesti viimeiselle minuutille asti. Kyllä tämä voi olla se vuosi kun mestaruus matkaa Tori poliisin kaupunkiin, kuitenkaan Kastelli ei ole se helpoin halli pelata… Ylittyisiköhän kastellissa jopa 1000 katselijan raja.
 
Viestejä
54
Jännä nähä ratkeaako tänä vuonna finaali tuomarifarssiin, ainakin toinen tämänpäiväsistä tuomareista sama kuin 2022 keväällä OLS - MaskuWirmo Game 5:ssa
 
Viestejä
121
Jos OLS voittaa tänään, itku tuomareista ei lopu vielä silloinkaan, kun SaiPa voittaa kiekossa mestaruuden.
 
Viestejä
145
Onpas hyvä selostus pelissä!
Kun vertaa vaikka P16-sarjan Ervi-Josba pelin selostukseen joka oli ihan järkyttävää kuunneltavaa.
 
Viestejä
5
Hieno tunnelma täydessä Kastellissa. Saadaan tällekin sarjalle sen arvoinen lopetus (toivottavasti). Classic tänään parempi jokaisella osa-alueella. Heikohkoa suorittamista OLSilta läpi pelin, voittamisen tahto ei tullut esiin koko pelin aikana. Kovin on ollut tuomaritoiminta kritiikin kohteena, mutta tänään ainakin nappisuoritus ja parempi joukkue voitti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös