Pääkallo.fi

P21 SM-sarja 2021-2022

Viestejä
784
Saa nähdä onko Oilers vaan kova ja hyvä joukkue ns.heikompia vastaan mutta kun vastassa on kovat joukkueet(Ervi,Indians jne) niin voittoja ei irtoo🤔
Tämä raflaava väite ei pidä paikkaansa. Top4-joukkueita vastaan Oilersin saldo on 1-1-1-1. 3p voitto OLSia vastaan. 2p voitto Classicista. 1p rankkarihäviö TPS:lle. Ja nyt 0p häviö ErVille. Hawks on saanut koko kaudella yhteensä vähemmän pisteitä kuin Oilers Top4-joukkueita vastaan. Pelissä on toki vielä runsaasti hienosäätämistä, mutta uskon vahvasti että Oilers lähtee lopulta kotiedun turvin playoffseihin.

Oilers on toki hävinnyt myös Indiansille ja SPV:lle, mutta näitä ei voi laskea ihan sarjan kärkikastiin. SPV on pelannut niin yskähdellen, että playoffeihin pääseminen tekee tiukkaa. Indians on puolestaan pelannut erinomaisesti täysin yläkanttiin. Joukkue on sitoutunut ja tiivis, mutta materiaalin kapeus iskee luultavasti vielä vastaan jossain vaiheessa.

ErVi-pelistä vielä sen verran, että Markkulan 5 min jäähy näytti ainakin katsomoon äärimmäisen heppoiselta. Mutta ErVille pitää antaa propsit. Se oli tänään parempi.
 

Jussi Koivunen

Ainakin F-liigan otteluohjelman mukaan KrP:n ja Oilersin pitäisi päästä parhailla rostereillaan sunnuntaina vääntämään vastakkain. Voi tulla kovakin matsi.
 
Viestejä
197
Tänään muutamia mielenkiintoisia pelejä ja heitän oman arvioni tuloksista.
Ols-Ervi 7-5, Indians-Steeleres 3-7, Karhut - Lasb 12-3, Happee-SPV (ei kokoonpanoja vielä ja molemmilla edustuksella peli) veikkaus kun tulee kokoonpanot
 
Viestejä
391
Oilers Oilers🤦🏻‍♂️ Miten nyt kävikään mut hei onneksi mulle kerrottiin että pelit ratkaistaan keväällä joten ei hätää siis Espoo😉😂
 
Viestejä
146
Oilers Oilers🤦🏻‍♂️ Miten nyt kävikään mut hei onneksi mulle kerrottiin että pelit ratkaistaan keväällä joten ei hätää siis Espoo😉😂
Niinhän ne ratkaistaan. Nyt onkin Broilersin tärkeää selvittää paikka "pleijareihin". Siihen ei välttämättä nykytason joukkuepeli ja yksilötaitokaan vielä riitä mutta onhan tässä vielä aikaa saada palettia kasaan. Pidetään peukkuja!
 

Jussi Koivunen

Tulos oli Oilersille ja samalla itselleni iso pettymys, mutta täydet propsit KrP:lle hyvästä peliesityksestä ja joukkueen mediatiimille erinomaisesta Solidsport-lähetyksestä. Selostaja ja kommentaattori olivat äärimmäisen osaavia ja tasapuolisia. Kuvaus ja kooste myös laadukasta työtä.
Kiitos näistä sanoista. Helpottaa, kun tietää ettei mua tarvita yhtään mihinkään ja homma toimii :p💪 (No tein mä ton koosteen kuitenkin)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös