Pääkallo.fi

P21 SM-sarja 2021-2022

Viestejä
267
Classic-Happee 3-0
Eräviikingit-Karhut 3-1
Oilers-TPS 2-3
OLS-Indians 2-3
Veikkaan, että yllättävän tiukkoja pelejä tulee olemaan.
Classic-Happee 3-2 (ainakin Kilpi ja Laitila poissa, jopa joku muukin)
Ervi-Karhut 2-3 (parhaat molemmilla mukana, ekan pelin voittaja menee jatkoon)
Oilers- Tps 3-1 (parhaat pitäisi olla molemmilla mukana...)
Ols- Indians 3-2 (parhaat pitäisi olla mukana, kotietu)
 
Viestejä
10
Lisäveikkaus miten päättyy
Mteam-Hawks
Tiikerit-Åif


Kyllä vahvasti uskoisin että sekä Tiikerit ja Hawks hoitavat nuo kaksiosaiset pelit ja näin ollen aloittavat ensi kaudella tuossa sm sarjan alemmassa lohkossa.
Tosin vaikka hoitaisivat, niin mielenkiintoista nähdä miten näiden joukkueiden jo entuudestaan kapeat rosterit muodostuvat ensi kaudeksi. Jos vähän saa jo spekuloida…
Tiainen tuskin jatkaa tiikereissä, 01 runko pysyy ilmeisesti kasassa mutta se laatu ei päätä huimaa. Alempien kenttien nuorista ukoista ei oikeastaan mainittavaa. Divarissa myös suhteellisen kapeaa rosteria ainakin sopimusjulkaisujen perusteella joten saattaisivat joitakin hyviä A-ikäisiä pelaajia houkutella.

Laakso jatkaa haukoissa, todennäköisesti myös myllypuron omat pojat Kuronen ja Skand. Halonen, Kallunki ja Krasi välttämättä kukaan näistä kolmesta jatkaa haukkaluolassa. Paluu vanhoihin seuroihin? Halonen tiikerit ja Kallunki vantaa? Tiedä näistä mutta mahdollisia.
Haukat voisivat saada ensi kaudelle hyvinkin kilpailukykyisen joukkueen P22 sarjaan jos kaikki edellä mainitut jatkavat + muutama vahvistus puolustukseen saataisiin.
No, näitä voidaan varmasti spekuloida myöhemmin kun sopimuksia ja joukkueita julkaistaan.
Puolivälierä veikkaukset:
Classic-Happee 3-0
Eräviikingit karhut 3-1
Oilers-tps 3-2
Ols-Indians 2-3
Tiukkoja matseja varmasti tulossa joten nautitaan näistä.
 
Viestejä
625
Milloinkohan Tiikerit-Åif pelaa kun tulevana viikonloppuna,on vain tuo toinen pari tulospalvelussa
 
Viestejä
267
Tänään alkaa vihdoin P21 SM puolivälierät, pari vuotta jäänyt väliin sattuneesta syystä. Heitän oman veikkauksen päivän pelien lopputuloksiin:
Ervin pitäisi pelkästään paperilla voittaa peli aika suurinumeroisesti, mutta tiivis joukkuepeli, voi muuttaa tilannetta... 7-5
Classic tullee olemaan tosi kova, vaikka Laitila ja Kilpi ei pelaa luultavasti, mutta Happeella on myös hyviä yksilöitä, tulos 6-3
Oilers pääsee pelaamaan parhaalla rosterilla, veikkaan kuitenkin Tepsin vievän pelin 4-5, ilman Westeristäkin (veikkaan ettei pelaa)
Olssilla suurimpana etuna Inkkareita vastaan kotietu ja sillä kairaavat 5-3 voiton.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös