Pääkallo.fi

P22 SM-sarja 2022-2023

Viestejä
10
Mitäköhän puheita olet kuullut? Hawksin pelaajahan sai Tiimille hävityn matsin loppuhetkillä pelirangaistuksen tahallisesta väkivaltaisuudesta. Ihan hyvä on jos tahallinen vahingottamistarkoitus ei pysäyttänyt ketään.
En usko, että kukaan tahallisesti yrittäisi toista pelaajaa vahingoittaa. Tietenkin tälläiset tilanteet ovat turhia, mutta monesti tälläiset viestivät vain pettymyksestä/turhautumisesta eikä tarkoituksesta vahingoittaa tai päättää vastustajan pelaajan kausi..
Tiedä sitten miten kurinpito kyseisen tilanteen tulkitsi kun ei Halonen ainakaan ollut Haukkojen kahdessa viimeisessä ottelussa mukana.

Eiköhän siirretä vain katseet tuleviin pudotuspeleihin. Niitä ei kumminkaan tässä ikäluokassa tänä keväänä Myllypurossa tai Ruskeasuolla pelata..

Veikkaukset jatkoonmenijöistä: Ols, Happee, Tps ja Classic
 
Viestejä
34
Aika moni nämä jo tietää.

OLS - Indians
Happee - SPV
Ervi - TPS
Classic - KrP

Mielenkiintoisia pareja.
Happee väisti TPS:n ja valitsi miesten perässä SPV:n.
Tampereen paikalliset lienee ainakin joukkueille hyviä vääntöjä.

Indiansille tuli pieni budjettilisä, kun saavat Ouluun matkustaa pari kertaa. Varsinkin kolmas peli viikolla saattaa pientä haastetta tuottaa muutenkin.

Happee voitti selkeähkösti molemmat runkosarjapelit, ja lyhyt etäisyys joten looginen valinta. Saa nähdä meneekö yhtä selkeästi myös nämä pelit.

Ervi-TPS, aika mielenkiintoinen pari. Ervi ei saa liigasta jeesiä kovin nopeasti, joten siinä onkin tekemistä, kun vielä P19 pleijarit hengittää niskaan. Ennustan vaikeaa sarjaa Erville.

Classic - KRP on kyllä todella mielenkiintoinen myös. Luonnollisesti kumpikaan ei liigasta apuja saa, joten puntit ehkä rahtusen verran Classicin puolella rahtusen laajemman materiaalin ansiosta.
Eikös tuo kuitenkin mene KrP-Classic, eli Näätien kotiedulla?
 
Viestejä
6,681
Turussa toimitsijapöytä ohjeistaa vierasjoukkueen kannattajia korjaamaan laitoja.
 
Viestejä
6,681
FBC:n maalivahdit ovat yllättäneet positiivisesti. Molemmilta nähty tukku hienoja torjuntoja.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös