Pääkallo.fi

Pre-Season 2020-2021

Viestejä
1,703
Krp oli puolet pelistä täysin ylivoimainen mutta Spv näytti jälleen venymiskykyään
Harkkapelejähän nämä vaan on, mutta hienoa että jätkät jakso tsempata loppuun asti, vaikka välillä tuntu huonolta ja panoskaan ottelussa ei ollut järin suuri. Ainakin yv toimi. Jospa huomenna peli kulkisi jo alusta, kun jalat ei voi jäädä bussiin.
 
Viestejä
13
TPS - FBC Turku 7-3. Puolet pelistä beecee jaksoi roikkua mukana, sitten alkoi jalka painaa ja viimeisellä kympillä repesi. Ei Tepsin pelikään kyllä valmiilta näyttänyt.
 
Viestejä
675
KrP:n osalta tosiaan pre-season pakettiin eilen, seuraavana vuorossa Super Cup Classicia vastaan.

Eilinen SPV-peli oli kyllä todella kaksijakoinen, reilu puolet pelistä KrP vei oikeastaan miten halusi, sitten tapahtui jotain ja kuului jäähypenkin kutsu. Speve tuttuun tapaan iski YV:llä yhteensä neljästi ja sai pelin haltuun täysin. Rankkareilla lopulta pre-seasonin eka tappio. Onneksi ei vielä pelata pisteistä, muuten hiukan enemmän harmittaisi tuo Rantalan hylätty rankkari, joka videoidenkin perusteella maalissa oli. Toki tuomarin mukaan ei, joten ei sitten. Anyways, jos Näätä pystyisi tuollaista peliä molempiin päihin esittämään kuin matsin ensimmäisen puolikkaan, niin kelpaisi kyllä.

Näätien saldo elokuun pre-seasonista siis neljä (puhdasta) voittoa, yksi rankkarivoitto ja yksi rankkaritappio. Näistä peleistä viisi oli kotimatsia ja yksi vieraissa. Kaikkien kotimatsien maalikoosteet on linkitetty tuohon alapuolelle tulosten yhteyteen.

5.8. kello 18:30, Rahola: KrP – Pirkat (Divari) 8–4
6.8. kello 18:30, Rahola: KrP – Steelers 9–6
12.8. kello 18:30, Rahola: KrP – Jymy 8–6
21.8. kello 18:30, Rahola: KrP – Happee 6–5(RL)
23.8. kello 17:00 Monnari: Happee – KrP 7–8
28.8. kello 18:30, Rahola: KrP – SPV 7–8 (RL)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
24
Happee Classic 29.8.
1.
0-1 Koskinen-Heikkilä.
- Classic tuhlailee. Laakso tosin hyvä.
1-1 Minkkinen-Viitala
1-2 Tykkyläinen-Koskinen
2-2 Peter-Paul
2.
3-2 Viitala-Taimisto
- Happee kuriton. Menee huuteluksi.
4-2 Peter-Lankinen.
- Happee pelin päällä. Peittää Classicin tilanteet
3.
5-2 Lahti-Peter
- Tässä vaiheessa näytti menevän Happeelle.
5-3 Sikkinen-Koskinen
- Classic heräsi. Puoli huolimattomasti namutellaan.
5-4 Johansson-Lamminen
5-5 Lastikka-Lamminen
5-6 Sikkinen-Helin
5-7 Salin-Lastikka tm.
 
Viestejä
1,703
Ei silti poista sitä tosiasiaa että Spveetä vietiin puolet pelistä kuin mätää kukkoa 😀.
Ja kääntäen toisinpäin....KRP:tä vietiin sitten se toinen puoli pelistä ja varsinkin 3.erä (1-5) Ok, ylivoima auttoi asiaa, mutta ei kumpikaan nyt 60 minuuttiseen kovin tyytyväinen voi olla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,703
Steelers-SPV tänään 7-11. (2-1, 4-7, 1-3). Alku taas vaikea Spevellä, mutta rutiinilla väännetty voitto. Liikaa kuitenkin meni tänäänkin omiin. Pelto-Arvolla ja Keskisellä vahvaa tekemistä, 4 maalia mieheen tänään ja Jukkiksella sama jo eilen ( näistä 2 rl-kisassa).
 
Viestejä
24
Ei ollut muuten eka kerta, kun Happee menettää johtonsa Classicia vastaan pelimiestenkympillä. Jotain tarttis muuttaa...Yksi asia on hermokontrolli. Liian usein menee siihen, että on Happee vs. Lewis tai joku muu virkaveli. Classicin porukka sulattaa tuomiot ammattimiesten elkein.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös