Pääkallo.fi

Saksan Cupin Finaali - Final4

Viestejä
63
Joo...on menny hieman aikaa siitä kun olen tänne viimeksi kirjoitellut....mutta nyt olis taas parasta mitä tällä hetkellä Saksassa on tarjolla tulossa viikonloppuna. Saksan cupin lopputurnaus jossa 4 parasta mies ja 4 parasta naisjoukkuetta kohtaavat. Lauantaina 2 miesten ottelua ja 2 naisten ottelua joista voittajat sunnuntain finaaliin.

NAISET:
=======
MFBC Leipzig/Grimma
ETV Piranhhas Hamburg
UHC Sparkasse Weißenfels
Dümptener Füchse

Kun en ole tuota naisten sarjaa juurikaan kerinnyt seuraamaan (vaikka tytär onkin alkanut pelaamaan Bonnin Bundesliiga-joukkueen maalilla) niin kyllä tilastot sanovat sen että Dümpten tulee tämän viemään.....tosin cup on cup ja ei koskaan tiedä mitä yllätyksiä on tulossa.

MIEHET:
=======
TV SCHRIESHEIM
VfL Red Hocks Kaufering
UHC WEIßENFELS
DJK HOLZBÜTTGEN

Vaikka itse olenkin tuon viimisenä mainitun joukkueen valmennusryhmässä mukana niin jos puolueettomasti asiaa katsoo, niin kyllä kaikki muu kuin viime vuoden finaalin uusinta (UHC Weißenfels-DJK) olisi pieni yllätys. Tämä silläkin että niin DJK kuin Weißenfels ovat hieman kompuroineet viime viikkojen aikana. En jaksa kuitenkaan uskoa että pakat olisivat niin sekaisin etteivät nämä kaksi joukkuetta saisi rivejään kasaan ja jotenkin jäisivät finaalin ulkopuolelle.

Kuka Finaalin sitten voittaa onkin jo toinen juttu. Jos lähden siitä että oma ennustukseni pitää paikkaansa, niin tulossa on kyllä viihdyttävää peliä jossa vauhtia ja vaaratilanteita (saksan tasolla) ei tule puuttumaan. UHC kokemuksellaan on aina kova kun tulee tosipaikka, kun taas DJK jos saa pelinsä rullaamaan, on lähes pitelemätön. Ehkä se tulee lopulta olemaan kyse siitä kuka pitää hermonsa paremmin ja onnistuu paremmin pelaamaan "omansa näköistä" peliä. DJK-värisien lasieni takaa toivon tietty että me sen viemme...

Suomalaisiakin on pelissä viikonlopun aikana vino pino.

UHC WEIßENFELS: Henri Kukkonen, Ilkka Kittilä (valm.), Marko Ollonqvist (valm.)
DJK HOLZBÜTTGEN: Mikko Koivisto, Wilhelm Kylymies, Petri Hiltunen, Niko Ollilainen (valm.), Kimmo Vallema (huolt.)
KAUFERING: Leevi Väänänen, Tero Laitinen

Pelit tiämmä vielä striimataan....jostain syystä siitä ei kyllä ole tietoja annettu. Varmaan löytyy tuolta viralliselta verkkosivulta Startseite - Floorball Final4 2023 mutta luulisin että tulee joko Twitch.tv (siellä joku Spontent -kanavista spontent_one, spontent_two, spontent_three jne....spontent_nine taitaa olla viimonen) tai sitten YouTube ja siellä ehkä FloorballDeutschland kanava....

Yritän löytää linkin vielä jostain ennenkuin turnaus alkaa....mutta ohjelma muuten on suurin piirtein tämän näkönen:

(ajat Suomen aikoja)
Lauantai
=======
11.00-13.00 N MFBC Leipzig/Grimma - ETV Piranhhas Hamburg
14.00-16.00 N UHC Sparkasse Weißenfels - Dümptener Füchse
17.00-19.00 M DJK Holzbüttgen - TV Schriesheim
20.00-22.00 M UHC Weißenfels - VfL Red Hocks Kaufering

Sunnuntai:
=========
13.30 - 16.00 N Finaali
17.00 - 19.30 M Finaali

Että semmottia täältäpäin tällä kertaa. Kaikille niille jotka ovat kiinnostuneet näkemään saksan salibandyn tason, tervetuloa katsomaan....ehkä tämä valottaa hieman asiaa niillekin jotka ovat kiinnostuneet saksassa pelaamisesta.

Jos olette paikan päällä niin tulkaa moikkaamaan....juttelen kyllä jos on aikaa kun pitää joukkueen kanssa hieman valmistautua myös.

T. Kimmo
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Oilers - Classic
18.30
3.055.401.75
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös