Pääkallo.fi

Saksan Mestaruuden jahtiin länsi-Saksaan

Viestejä
63
Seuraavan kauden suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa. Meidän 1. Bundesliiga-joukkue Saksassa etsii jälleen vahvistuksia ensi kaudelle. Joukkueemme on hyvä sekoitus nuorta ja vanhempaa peluria ja tavoitteemme ovat erittäin korkealla. Tällä hetkellä olemme kiinni Play-off paikassa liigassa ja parin viikon päästä kisaamassa Cupin voitosta Berliinissä. Kiinnostaako sinua lähteä tositoimin jahtaamaan Saksan titteleitä meidän kanssamme myös ensi kaudella.

Otamme mielellämme vastaan hakemuksia ensi kautta varten kaikille pelipaikoille joukkueessamme. Tavoitteemme on löytää ne oikeat pelikaverit jotka sopivat joukkueeseemme. Pelitaidot ovat toki tärkeät mutta on aivan yhtä tärkeää että sovit joukkueeseemme myös persoonallisuudeltasi.

Et pelkää lähteä ulkomaille uusien haasteiden perään ja tekemään töitä niiden eteen.

Kirjoittele meille osoitteeseen recruiting@floorball-holzbuettgen.de vapaamuotoinen hakemus jonka perusteella sitten voidaan järjestää jonkin muotoinen haastattelu videopuheluiden kautta jolloin voimme myös vastata kaikkiin kysymyksiin. Hakemukset mielellään englannin-kielellä jotta voin ne jakaa muiden valmennusportaan jäsenien kanssa.

T. Kimmo Vallema
DJK Holzbüttgen
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös