Pääkallo.fi

Salibandyliigan pitkävetovihjeet

mrX

Viestejä
264
Kyllä pelasi krp huonosti. Oli Classic myös pirteä ja selvästi parempi joukkue. Kuitenkin noilla lähtökohdilla yllä olevat vedot olivat ehdottomasti pelattavia, joten ei muuta kuin eteenpäin.

Tänään pelataan Suomisarjaa. Vierumäellä kohtaavat SB Heinola ja Happee Steamers. Pisteet lähtevät Jyväskylään. Steamers materiaaliltaan selvästi parempi. Hassinen vielä maalissa.

Happee Steamers @ 1.72 (nordicbet)
 

mrX

Viestejä
264
Steamers voitti lopulta varsin selvin lukemin.

Tänään Suomisarjassa, Lohjan Tennarissa, kohtaavat LoSB ja RSS Panthers (klo 18.30). Molemmat joukkueet ovat kuuden ottelun jälkeen yhdeksässä pisteessä. Etenkin vierasjoukkueelta olisi voinut odottaa enemmän. RSS on jo vuosia saanut jalkeille kelpo nipun, kun monilla pelaajista on taustaa esimerkiksi Steelersin liigasta tai ainakin juniorimyllystä. LoSB:n ykköskenttä nostettava esille ennen matsia, etenkin Hellström-Höynälä -kaksikko on tehnyt kelpo jälkeä alkukaudesta ja tämä on varmasti myös vieraiden tiedossa. Molemmilla joukkueilla myös hyvät maalivahdit tälle sarjatasolle. RSS:n kokoonpano on parempi ja tulivoimaa löytyy laajemmalta rintamalta. Hyvä perjantai-illan vääntö varmasti luvassa, mutta uskon vahvasti, että pisteet lähtevät vierasjoukkueen mukaan.

RSS Panthers @ 1.80 (coolbet)
 

mrX

Viestejä
264
Noni, melkoisen rumat lukemat takoi RSS eilen. Lauantai ja homma jatkuu! Nyt ei oteta enää huteja vaan pidetään putki päällä!

Lappeenrannassa kohtaavat SaiPa ja Hawks (klo 18). Molemmilla joukkueilla yhdeksän ottelua pelattuna ja Hawks taulukossa kolme pistettä edellä. Formi on myös vierasjoukkueella parempi. Hawks pelannut jopa neljä kertaa itsensä jatkoajalle, eli varsin tiukkoja otteluita ollut. SaiPa:n kärkikaarti on todella kovaa tasoa divariin. Esim. Os. Möykkynen, Kekki ja Huppunen ovat kavereita, jotka parhaimmillaan ovat vaikeita pysäytettäviä divaritasolla. Hawks kuitenkin melko tasainen jengi, josta löytyy kyllä ykköskentän takaakin riittävästi maalintekijäaineistoa. Uskon, että Hawks matkaa laadukkaamman puolustuspelinsä ansiosta Helsinkiin kolmen pisteen kanssa.

Hawks @ 2.00 (nordicbet)
 

mrX

Viestejä
264
Hawks tosiaan voitti lukemin 3-6, rinnalle ja ohi.

Tänään ihan mielenkiintoisia matseja niin Cupissa kuin Suomisarjassa. Cupin matseihin ei oikein löydy muita kohteita kuin 1X2, joten me tartutaan kiinni Suomisarjaan.

GrIFK ja SBS Kings kohtaavat Kauniaisissa klo 16 alkaen. Grani aloittanut vahvasti kautensa, viimeisimpänä kaatui ErVi Akatemia selvin lukemin. Kings puolestaan joukkue, jonka kokoonpano elää huomattavasti enemmän. Oilersin A-junnuista etenkin saattaa tulla vahvistuksia, myös liigaringistä. Tämän lisäksi jengistä löytyy useita liigassa pelanneita kavereita, kenellä taitotaso on todella kova tälle sarjaportaalle. Matsi voi tunnetusti sisältää paljon käänteitä lyhyessäkin ajassa, mutta uskon Kingsin nappaavan tästä voiton.

SBS Kings @ 2.00 (coolbet)

Nostetaan framille vielä toinen Suomisarjan matsi, Konnat vs. Merikoski SBT (klo 16.30). Merikoski kärsi eilen tiukan rankkaritappion Mailattomille. Tänään uusi mahdollisuus, kun vastassa Konnat. Konnilla varsin hankala alkukausi alla, vaikka kovia nimiäkin ryhmästä löytyy. Merikoski on kuitenkin omaan silmään varsin tasaisesti suorittava joukkue, jossa myös hyviä ja nuoria pelaajia. Täytyy vielä nostaa tuo ykköskentän kaksikko Shnoro-Tolonen esille. Huima pistekeskiarvo molemmilla ja paria maalia voi ainakin tänään taas odottaa. Merikoski kelpaa hieman pienemmällä satsauksella lapulle. Hieman ylikerrointa nimittäin nordicbet tarjoaa.

Merikoski SBT @ 2.50 (nordicbet)
 

mrX

Viestejä
264
Nonii, viiden putki jo taitaa olla. Tästä hyvä jatkaa. Kings voitti 5-9 kakkosen kertoimella ja Merikoski peräti 4-17. Maistuvan 2.50 kertoimen tähän tarjosi nordicbet. Tarttuiko kukaan?
 
Viestejä
7
Nonii, viiden putki jo taitaa olla. Tästä hyvä jatkaa. Kings voitti 5-9 kakkosen kertoimella ja Merikoski peräti 4-17. Maistuvan 2.50 kertoimen tähän tarjosi nordicbet. Tarttuiko kukaan?

Kyllä tartuttiin! Kiitos näistä.

Ei voi kun ihailla tietämystäsi.

Tällä viikolla taas hyvä kattaus pelejä, niitä odotellessa😁
 
  • Tykkää
Reaktiot: mrX

mrX

Viestejä
264
Kyllä tartuttiin! Kiitos näistä.

Ei voi kun ihailla tietämystäsi.

Tällä viikolla taas hyvä kattaus pelejä, niitä odotellessa😁

Hieno juttu ja kiitokset myös sinne suuntaan! Tosiaan hyviä ja mielenkiintoisia matseja tälläkin viikolla luvassa, joten pysykäähän linjoilla! :)
 

mrX

Viestejä
264
Tänään pelataan Divarissa O2 Jyväskylä vs. Welhot (klo 19). Jollen nyt aivan väärin katsonut, niin taisi Veikkaus jo muuttaa tasoitusvedon -3.5 --> -4.5. O2 on 9. sarjassa, joten aivan nappiin ei ole kyllä jyväskyläläisillä mennyt. Welhot sen sijaan, ehkä jopa odotetusti, sarjan hännillä (tosin vasta seitsemän ottelua pelanneena). Kotijoukkueelta sivussa lähes neljänneksen joukkueen maaleista takonut Lempinen. Vierasjoukkueen kokoonpano ratkaisijoiltaan huomattavasti kapeampi ja kokemattomampi. Poissaolijoiden listalla vielä sellaisia nimiä kuin Rissanen, Mattila & Vilen. Tärkeitä pelaajia sivussa ja jonkun tulisi ottaa suurempaa vastuuta. Toki nuoria ja taitavia pelaajia joukkueesta löytyy, suurimpana nimenä Koivisto, mutta yksinkertaisesti tuo ratkaisijaosasto jää liian kapeaksi, jotta joukkue voisi todenteolla taistella pisteistä.

Vaikka O2 ei otteillaan ole tällä kaudella sen suuremmin vakuuttanut ja peli on paikoittain ollut hyvinkin ailahtelevaa, uskon silti, että pisteet jäävät varsin selvällä erolla kotijoukkueelle. On hyvin mahdollista, että Welhojen selkäranka katkeaa jossain vaiheessa ottelua, mikäli O2 pääsee muutaman maalin etumatkalle. Sitten voidaankin nähdä melkoista hurlumhei-salibandya. Koska tasoitus on vedetty niin suureksi, tartutaan kiinni overiin. Veikkaus tarjoaa mainiota kerrointa, ainakin vielä.

O2 Jyväskylä vs. Welhot yli 11.5 maalia @ 1.80 (veikkaus)
 

mrX

Viestejä
264
Voi viulu kun menikin eilinen sitten huonosti. Ei auta jäädä murehtimaan.
Tässä kohtaa täytyy sanoa, että veikkauksen tarjoama kerroin Soittorasia @ 2.50 ja Soittorasia ML @ 2.08 ovat molemmat ylikertoimia. Toki kokoonpanoja ei ole vielä julkaistu, mutta ilmaa on kertoimissa ja suhteellisen reippaasti vielä. Ennakkoon suht tasainen matsi, Rangersin ei todellakaan kuulu olla lainkaan selvä suosikki. Huonoja otteita esittäneet, varsinkin vieraissa.
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
18.30
1.605.303.65
Näytä kaikki
>
Viestejä
465
Tulipa kivasti Soittorasia kotiin!
Pikaisella analyysillä löysin päivällä toisenkin pomminvarman kohteen. Karhut-Jymy alle 11.5. Peli oli molemmille tärkeä jota ei haluta hävitä. Luonnollisesti mennään puolustuksen kautta ja päädytään vähämaaliseen lopputulokseen. Jos olisin omistanut paperisen vetolapun, olisin kerennyt repiä sen useamman kerran ensimmäisessä erässä. On siinä ihan erilainen jännitys katsojalle loppuminuuteille kun ei kärsisi tulla enää yhtään maalia.
 
Viestejä
157
Tulipa kivasti Soittorasia kotiin!
Pikaisella analyysillä löysin päivällä toisenkin pomminvarman kohteen. Karhut-Jymy alle 11.5. Peli oli molemmille tärkeä jota ei haluta hävitä. Luonnollisesti mennään puolustuksen kautta ja päädytään vähämaaliseen lopputulokseen. Jos olisin omistanut paperisen vetolapun, olisin kerennyt repiä sen useamman kerran ensimmäisessä erässä. On siinä ihan erilainen jännitys katsojalle loppuminuuteille kun ei kärsisi tulla enää yhtään maalia.
Samat pelit oli minulla "lapulla" 😅 ja onnekseni en ehtinyt livenä seuraamaan tuloksia
 

mrX

Viestejä
264
Tänään seuraavanlainen yhdistelmä:

Soittorasia @ 2.30 + PSS @ 1.47 = @ 3.38 (nordicbet) (HUOM. PSS-matsi jo klo 17.00)

PSS oli jo 1.66 alussa, mutta edelleen 1.47 kelpaa tuohon rasian kylkeen. Hatsina häviää kokoonpanon puolesta selvästi, Pessi muutenkin raapinut vieraspeleistä täydet pisteet, eikä tähän tule tänään muutosta. Soittorasia matkaa Raumalle, kun vastaan tulee SalBa. SalBa pelaa hieman rikkonaisella kokoonpanolla. Sivussa mm. Immonen, Ja. Lehtoniemi sekä ykkösmaalivahti Lahti. Pisteet Hervannan suuntaan. Lapulle kelpaa myös pelkkä Soittorasia. Veikkaus tarjoaa suorasta voitosta seuraavat kertoimet (molemmat kelpaavat). Soittorasia @ 2.45 & Soittorasia ML @ 2.08.
 

mrX

Viestejä
264
SBS Kings ottaa tänään voiton. Vaikka kerroin ainoastaan 1.50, kelpaa se silti esim. yhdistelmään tai ihan vaan kerryttämään kassaa. Hyvät vahvistukset Oilersin junnuista, ei pitäisi voittajasta olla epäselvyyttä.
 

mrX

Viestejä
264
Kings otti varsin selvän voiton.

Täytyy nyt illan divarimatsista heti alkuun todeta, että ÅIF on ajoittain pelannut jopa yllättävän hyvin. Toisinaan tulee sitten matseja, joissa ei kauheasti ole sanottavaa. Tänään vastaan tulee varsin pirteästi esiintynyt Hawks. Ennakkoasetelmiltaan melko tasainen matsi. ÅIF saa etua kotiluolastaan ja molemmilla kyllä todella hyvät maalivahdit. Tämä myös näkyy over/under -linjassa. Uskon kuitenkin, että Hawks pystyy matsin kääntämään edukseen hieman laajemman rosterinsa ansiosta. Pisteet siis haukoille.

Hawks @ 2.00 (coolbet)

Tämän lisäksi katsotaan vähän muita sarjoja:
-Suomisarjassa (lohko B) kohtaavat HIFK ja GrIFK. HIFK pelannut heti heikommin, kun muutama avainpelaaja ollut sivussa, toki vasta yksi tappio plakkarissa. Tänään sivussa mm. Koski, Pasanen ja Vappula ja tämä ei voi olla näkymättä pelissä. Grani ei ole mikään sarjan heittopussi vaan pystyy kyllä parhaana päivänään taistelemaan pisteistä myös kärkipään jengien kanssa. Tänään oiva sauma haastaa todenteolla sarjakärkeä ja varmasti heikot viime matsit antavat myös lisämotivaatiota iltaan. Nordicbetin kerroin on yksinkertaisesti liian iso, tätä voi myös ''seiftata'' tasurilla. Pidetään kuitenkin panokset ihan pieninä tässä.

GrIFK @ 4.90 (nordicbet) / Tasuri (safe @ 6.35)
 

mrX

Viestejä
264
Kyllä, eilinen ei mennyt nätisti. Silti HIFK johti loppuhetkillä 5-4, joten kaukana ei oltu yllätyksestä. Hawks sen sijaan melko vaisun esityksen jälkeen kärsi tappion. Tänään vaihdetaan kurssia!

Ensimmäiseksi sanottava, että nyt nähdään Suomisarjassa kovatasoinen ottelu, kun MLT isännöi Classic Unitedia (HUOM. klo 13.00). Liigapelaajia nähdään kentällä ja vielä useita. Vierailta mukana Koskinen, Akola, Vaajala, Tykkyläinen ja T. Salo, jotka kaikki vahvistuksia liigan puolelta. Lisäksi maalissa vielä Sillanpää. Tämä pisti heti silmään, kun katsoi kokoonpanoa. Tämä on kyllä hurja etu Classicilla ylipäätänsä. Pystyvät kierrättämään pelaajia, kun tänäänkin sekä Unitedilla että A-junnuilla matsi lakeuksilla. Mailattomat vastannut tähän haasteeseen mainiosti ja kokoonpanosta löytyy mm. Karjanlahti, Hakanen, Lillas, Mäenpää, Saarela ja muita liigassa esiintyneitä pelureita. Vaikka tuo Classicin ykkönen on aivan tajuttoman kova niin haasteena tulee olemaan, miten he pystyttävät peluuttamaan kakkoskenttää. Kokoonpanossa tänään 11 kenttäpelaajaa ja vastuu kasautuu eittämättä ykköselle. MLT:n tulisi pystyä pitämään palloa ja sitä kautta pakottaa myös Classicin ykkösen olemaan edes ajoittain ilman palloa. A-junnuissa Classic varmaan tänään vie, mutta uskon, että tässä MLT tulee ottamaan pisteet. Tämä kotia!

MLT @ 2.40 (nordicbet)
 

mrX

Viestejä
264
Kyllä, eilinen ei mennyt nätisti. Silti HIFK johti loppuhetkillä 5-4, joten kaukana ei oltu yllätyksestä. Hawks sen sijaan melko vaisun esityksen jälkeen kärsi tappion. Tänään vaihdetaan kurssia!

Ensimmäiseksi sanottava, että nyt nähdään Suomisarjassa kovatasoinen ottelu, kun MLT isännöi Classic Unitedia (HUOM. klo 13.00). Liigapelaajia nähdään kentällä ja vielä useita. Vierailta mukana Koskinen, Akola, Vaajala, Tykkyläinen ja T. Salo, jotka kaikki vahvistuksia liigan puolelta. Lisäksi maalissa vielä Sillanpää. Tämä pisti heti silmään, kun katsoi kokoonpanoa. Tämä on kyllä hurja etu Classicilla ylipäätänsä. Pystyvät kierrättämään pelaajia, kun tänäänkin sekä Unitedilla että A-junnuilla matsi lakeuksilla. Mailattomat vastannut tähän haasteeseen mainiosti ja kokoonpanosta löytyy mm. Karjanlahti, Hakanen, Lillas, Mäenpää, Saarela ja muita liigassa esiintyneitä pelureita. Vaikka tuo Classicin ykkönen on aivan tajuttoman kova niin haasteena tulee olemaan, miten he pystyttävät peluuttamaan kakkoskenttää. Kokoonpanossa tänään 11 kenttäpelaajaa ja vastuu kasautuu eittämättä ykköselle. MLT:n tulisi pystyä pitämään palloa ja sitä kautta pakottaa myös Classicin ykkösen olemaan edes ajoittain ilman palloa. A-junnuissa Classic varmaan tänään vie, mutta uskon, että tässä MLT tulee ottamaan pisteet. Tämä kotia!

MLT @ 2.40 (nordicbet)

No siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun nordicbet tippui huimasti 2.40 --> 1.95. Toivottavasti ehditte tarttumaan tähän vonkaleeseen tarpeeksi ajoissa. Mikäli jäi nappaamatta, niin coolbet tarjoaa vielä hyvin maistuvaa 2.20 kerrointa.
 
Viestejä
459
Vierailta mukana Koskinen, Akola, Vaajala, Tykkyläinen ja T. Salo, jotka kaikki vahvistuksia liigan puolelta. Lisäksi maalissa vielä Sillanpää.

MLT @ 2.40 (nordicbet)
Huomasin saman ja pitihän tuollainen ylikerroin kokeilla maltillisella panoksella.
Hieman kummastuttaa miten Classic on saanut nuo majupelaajat kokoonpanoon. Nimiä ei löydy farmisopimusten listalta eikä rinnakkaisedustusten listalta. No, Passolla on varmaan näihin ihan omat työkalut.
 
  • Tykkää
Reaktiot: mrX

mrX

Viestejä
264
Tiukkaa oli, mutta MLT vei lopulta 8-7 ja 2.40 kertoimella tämä himaan!

Tänään otetaan samanlainen vihje alkuun kuin keskiviikon SBS Kings. Miesten kakkosessa kohtaavat klo 14.30 alkaen SaiPa akatemia ja SB Heinola akatemia. SaiPa sarjan hännillä, tosin ei ole vierasjengikään hyvin esiintynyt. Tänään SaiPa jalkeilla erittäin rikkonaisella kokoonpanolla ja muutenkin vierailla materiaalietu. Nordicbet tarjoaa 1.54 tähän ja siihen voi tarttua ilomielin. Ymmärrän, että jotkut teistä saattavat haluta vain tuollaisia päälle kahden kertoimia, mutta näillä kerrytetään kassaa. Nämä ovat avainasemassa, jotta voimme sietää mahdollisemman helpolla ''pakolliset'' hutivedot. Tällöin kassamme myös kestää. Eli nyt vaan kovaa vetoa vieraiden puolesta. Todennäköisesti julkaisen tänään vielä ainakin yhden tai kaksi vihjettä päivän matseista.

SB Heinola akatemia @ 1.54 (nordicbet)
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga M
1X2
1X2
Classic - Oilers
18.30
1.605.303.65
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös