Pääkallo.fi

Salibandypodcastit

Viestejä
160
Podipoikiin otan sen verran kantaa, että mitä jätkien aikeista tiedän, niin ideana oli tämä ensimmäinen jakso tsekata että lähteekö vetämään ja tuleeko ylipäätään kiinnostusta ja kuunteluita. Aika nopealla aikataululla rakensivat tämän kokonaisuuden ja tuleviin oli ajatuksena ottaa mukaan vieraita jne. Ja varmaan vähän parempaa rakenteluakin jaksoille odotettavissa, ensimmäinen meni vähän "tajunnanvirtana" eteenpäin. Näin siis suunnitelmat sivusta kuulleena kun olin tuossa teknisellä puolella jeesaamassa tekemisessä.

”Pojilla” miellyttävät äänet kaikilla joten helppoa kuunneltavaa. Varmasti hyvää tulee kun vähän etukäteen käsikirjoittaa jaksoja ja teemoittaa tarkemmin. Jatkossakin kyllä kuuntelen koska ei näitä liikaa lajissa ole.
 
Viestejä
48
LoistoCast paketoi kultajuhliin päättyneet naisten U19 MM-kisat, mukaan saatiin kommentteja joukkueen pelaajistolta sekä taustajoukoilta.
Erittäin suuret kiitokset joukkueen suuntaan aktiivisesta yhteistyöstä, etenkin joukkueenjohtaja Tapio Hämeen-Anttila avasi taustoja niin hienosti että punakynä ei paljoakaan saanut toimintaa vaan Tapsan kirjoitus lähes sellaisenaan on mukana jakson loppupuolella.

Joutsenien matkasta Uppsalassa voit kuunnella tarkemmin linkin takaa:
 
Viestejä
48
Uutta ennakkoa tarjolla, tällä kertaa naisten F-liigan A-lohko käsittelyssä. Valmentajilta omia näkemyksiä niin kirjallisessa kuin haastattelumuodossa(Saarikoski ja Pienihäkkinen). Lisäksi mukana erotuomaripäällikön, Janne Koskisen, mietteitä alkavalle kaudelle sekä pelaajagallup!

Tätä kaikkea tarjolla normaalin sanailun lisäksi uusimmassa jaksossa:

 
Viestejä
6,745
Podipojat saa jatkoa. Loppukuusta nauhoitellaan uutta. Joona Rantalan IG-tilin päivitykseen saa käydä heitteleen aiheideoita. Tai vaikka mullekkin tämän kautta niin toimittelen jätkille eteenpäin 👌

Laitapa sellainen katsojakysymys pojille, että "Miten Nokia näkyy arjessanne? Onko teillä työ/opiskelupaikkoja Nokialla, onko Nokialla harjoituksia, asutteko Nokialla? Vai tapahtuuko käytännössä kaikki Tampereen puolella?"

Toki voit tässä itsekin vastata, jos tiedät, että miten tuo menee.
 
Viestejä
48
Nyt myös F-liigan B:n ennakko ulkona. Valmentajat kertoivat kauteen valmistautumisesta ja pelaajien gallupissa mietitään muun muassa sitä kuka breikkaa tulevalla kaudella!

Mukana terveiset F-liigan mediapäälliköltä, Ilari Isotalolta.

 

Jussi Koivunen

Laitapa sellainen katsojakysymys pojille, että "Miten Nokia näkyy arjessanne? Onko teillä työ/opiskelupaikkoja Nokialla, onko Nokialla harjoituksia, asutteko Nokialla? Vai tapahtuuko käytännössä kaikki Tampereen puolella?"

Toki voit tässä itsekin vastata, jos tiedät, että miten tuo menee.

Vaikka osaan osaisinkin vastata, niin laitetaan mieluummin eteenpäin. Ei ole oikein houkuttelevaa alkaa kertomaan poikien asioista täällä :D
 
Viestejä
48
Viimeistä syksyn ennakkoa pukkasi eilen ulos, tällä kertaa vuorossa T21 SM-sarja. Keitä kannattaa seurata? Ketkä ovat ennakkosuosikkeja? Ja mihin ovat muutamat suuret kadonneet? Näitä pohtii LoistoCast uusimmassaan:
 
Viestejä
6,745
Tämä voi olla taas tyhmin kysymys ikinä, mutta miten Soundcloudissa järjestetään julkaisut uusimmat ylös?

Screenshot_20211001-082838_SoundCloud.jpg

Ihan sekin riittää, että uusin on ylhäällä, tai joku muu indikaattori siitä, että mikä on uusin.
 
Viestejä
48
Tarkoitus oli nauhoittaa Helsinki Unitedin valmennuksen kanssa haastattelu kauden alusta, mutta tarinaa riitti niin että aikaan saatiin uusi sarja. Näin saa alkunsa Joukkuekuvassa ja ensimmäisen jakson kohteena siis F-liiga B:hen noussut Helsinki United.
Kiitokset Roni Kiviharjun ja Sami Martikaisen suuntaan vielä kerran hienosta parituntisesta!

 

Jussi Koivunen

Podipojilta uutta jaksoa julki maanantaina 4.9. @Arto Kilponen on saanut täällä esittämänsä kysymyksen mukaan, joten kannattaa heitellä tänne kyssäreitä jatkossakin. Jakelen jätkille kyllä eteenpäin.

EDIT: Ehkä kuitenkin 4.10.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös