Pääkallo.fi

SalibandyTV

Viestejä
3
Kävin katselemassa SalibandyTV:n sivuja. Sivut taitavat olla vielä aika keskeneräiset, ainakin sarjavalikosta puuttuu aika paljon sarjoja. Lähinnä olisin ollut kiinnostunut hintatiedoista mutta niitä en löytänyt mistään. Onko esim. Divariotteluille jokin suositushinta vai hinnoitteleeko jokainen joukkue lähetyksensä arvon itse? Otteluilmoitukseen kaipaisin myös vierasjoukkueen logoa, helpottaisi hakua ja näyttäisikin paremmalta.

Ikäväkseni täytyy todeta, että tällä kaudella salibandylähetysten katselumäärä meidän perheessä tulee romahtamaan Solidsportin jäätyä pois. Solidsportissa sai ostettua Divariin joukkueen vuositilauksen 49€ josta näki kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Ja junnujoukkueiden kuukausikannattajana 6,90€/kk sai katsottua ikäluokan kaikki kuukauden pelit. Toivottavasti tämän uudistuksen myötä joukkueet tienaavat hyvin mutta kyllä lähetysten suurkuluttajaperheen kukkaro ei kestä kaikkia kiinnostavia pelejä katsella.
 
Viestejä
6
Kiitos SalibandyTV-pohdinnoista @Hyasintti ! Ohessa vastauksia ja vähän infoa SalibandyTV:stä.

SalibandyTV on tosiaan vielä betavaiheessa. Salibandy.tv-verkkosivusta ja striimaussovelluksista on livenä betaversiot, mutta alku on lupaava ja ennen kaikkea palaute/vuoropuhelu seurojen ja striimaajien kanssa on ollut erittäin positiivissävytteistä. Striimit ovat pyörineet, ainoastaan pienet kirjautumisongelmat ovat olleet kiusana, mutta niitäkin on saatu taklattua. SalibandyTV:stä rakentuu palvelu, josta ennen kaikkea seurat ja sitä myötä koko lajiyhteisö hyötyy.

Pyrimme tekemään palvelusta mahdollisimman hyvän kaikille käyttäjäryhmille. Nyt alkuun keskitymme voimakkaasti ns. peruskallion rakentamiseen eli siihen, että palvelun perusasiat toimivat hyvin ja luotettavasti. Sitten lisäilemme ominaisuuksia pala kerrallaan. Toiveiden tynnyri ominaisuuksien osalta on todella kattava aina vaikkapa tallennetoiminnoista älytv-appiin sekä tulospalveluintegroinnista selvästi vetävämpään ulkoasuun (siitä tiiseri liitteen kuvassa).

Vaikka SalibandyTV:n isompi ja laajempi julkaisu on vielä tekemättä (tulee tällä viikolla), niin palvelu on lähtenyt vauhdilla liikkeelle. Puskaradio on laulanut, rekisteröityneitä seuroja on jo kohta 50 ja katsojatunnuksia palveluun on luotu yli 2000.

Divarin osalta tilanne on se, että kaikki sarjan ottelut näytetään SalibandyTV:ssä. Hinnoittelu pitkälti samankaltainen kuin viime kaudellakin. Maksutoiminnot lisätään SalibandyTV:seen ensi viikolla, vielä viimeistelemme toimintoja siinä Visman kanssa. Lisäksi torstaina Divarin sisäisessä palaverissa viimeistelemme ja lyömme lukkoon hinnoittelut seurojen kanssa.

Sen myönnän avoimesti, ettei aikataulu ole ideaali (ja kannan myös vastuun). Liian lähelle kauden alkua ja vielä kauden aikanakin lisäilemme paljon toimintoja. Viime kevään kun vihdoin palaset loksahtivat kohdalleen SalibandyTV:n osalta, niin tiesin, että turhan kiire tulee. Mutta koen, että silti parempi ratkaisu oli lähteä tekemään heti "koko lajin omaa palvelua" kuin ottaa "turha extravuosi" jonkun kaupallisen toimijan kanssa. Pyydän siis hieman kärsivällisyyttä – tästä tulee todella kova ja vaikuttava juttu.

Tuolta voi vaikka vilkuilla kootusti infoja SalibandyTV:tä ja salibandyn lähetyksistä: Lähetykset - Suomen Salibandyliitto
 
Viestejä
143
Mutta koen, että silti parempi ratkaisu oli lähteä tekemään heti "koko lajin omaa palvelua" kuin ottaa "turha extravuosi" jonkun kaupallisen toimijan kanssa. Pyydän siis hieman kärsivällisyyttä – tästä tulee todella kova ja vaikuttava juttu.

Toivottavasti tilanne myös pysyy näin, etteivät tekniset ongelmat pilaa hienoa kautta. Mikäli joulunakaan palvelu ei toimi toivotusti, saattaa mielipide äkkiä muuttua sen "extravuoden" suhteen. Kun ei se Solidsportkaan kaikilla paikkakunnilla toiminut moitteetta. Muistaakseni ainakin Limingassa ja Joensuussa on ollut teknisiä ongelmia toistuvasti.

Kuvaushaasteista nyt puhumattakaan, mutta niitä ei mikään palvelu ratkaise
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös