Pääkallo.fi

TPS 2022 - 2023 kevättodistukset

Viestejä
1,075
Tervehdys Pääkallon foorumi! Tässä näkemyksiäni yksityiskohtaisesti pelaajien tämänhetkisestä tasosta ja arvosana kauden 22-23 osalta.

Taustatietoina haluan kertoa, että en kuulu millään tavalla TPS:n organisaation tai toimi muutenkaan lajin parissa. Olen vain lajin seuraaja ja suurkuluttaja. En tunne yhtäkään pelaajaa henkilökohtaisesti. Kyseessä on vain aktiivisesti lajia seuraavan katsojan subjektiivisia näkemyksiä. Kaivoin jonkin verran dataa avuksi, mutta taso ja arvosana perustuu enemmän fiilikseen kuin numeroihin.

Pelaajan taso
on rankattu numeroin 4-10 ja tässä on sille karkea erittely:
4 Ei asiaa liigakentille
5 Heikko liigapelaaja
6 Kohtuullinen liigapelaaja
7 Hyvä liigapelaaja
8 Erittäin hyvä liigapelaaja / potentiaalia jopa maajoukkueeseen
9 Maajoukkuetason pelaaja
10 Kansainvälisen tason huippu

Kauden arvosana on rankattu numeroin 4-10. Runkosarja ja pudotuspelit on rankattu eri numerolla ja lopullinen arvosana muodostuu niiden keskiarvosta. Kevään peleillä on siis iso osuus keskiarvoon, vaikka pelejä on huomattavasti runkosarjaa vähemmän. Arvosana merkkaa miten hyvin pelaaja ovat onnistunut kaudella omaan tasoon ja odotuksiin suhteutettuna.

Järjestin pelaajat tällä kertaa huonoimmasta arvosanasta parhaimpaan.

Pieni rooli, ei arvosanaa:

Jaakko Hautamäki:
Vähäinen peliaika ja vaihtuva pelipaikka, jätän arvostelematta.

Joonas Koskinen: Loukkaantumisten jäljiltä vähäinen rooli ja peliaika. Suuri TPS sydän.

Marius Suominen: Pelasi runkosarjassa kolmoskenttää jonkin verran, muttei oikein jäänyt mitään kuvaa. Toivotaan häneltä murtautumista isompaan rooliin.

Juuso Varjokumpu: Pelasi muistaakseni alkukaudesta kolmosen pakissa, mutta hiljalleen jäi pois pelaavasta kokoonpanosta.

Elias Haataja: Jonkin verran peliaikaa ja pari syöttöpistettäkin, mutta ei ole itselleni niin tuttu pelaaja, että voisin kirjoittaa tai arvostella mitenkään.

Valtteri Koskinen: Vähäinen peliaika.

Eemeli Nikula: Kokoonpanossa yhdessä runkosarjaottelussa, ei tietääkseni kentällä.

Maleeq Abudu: Kokoonpanossa yhdessä runkosarjaottelussa, ei tietääkseni kentällä.

Tatu Kanervisto: Aktiivinen toimija penkin takana, mutta ei ole palannut loukkaantumisten jäljiltä vielä kentälle.

Arttu Mankinen: Kokoonpanossa yhdessä runkosarjaottelussa, ei tietääkseni kentällä.

Kasper Kulmala: Kokoonpanossa viidessä runkosarjaottelussa, ei mitään tietoa pelaajasta.


Aleksi Ahokas
Pelaajan taso: 7
Arvosana: 7 (Runkosarja 7, pudotuspelit 7)

Vaikea pisteyttää. Aleksi Ahokas palasi pitkän loukkaantumisen jäljiltä takaisin kaukaloon. Siihen nähden esitykset olivat kelpoja, mutta jollain tapaa odotin parempaa tai ainakin nousujohteisempaa esitystä kevättä kohden.

Rooli kolmoskentässä oli hänelle kenties epäedullinen. Kyllä hän maaleja osaa tehdä, mutta paikan luominen ja tilan hakeminen ei kuulu vahvuuksiin. TPS:n kolmoskentällisen hyökkäyspeli kokonaisuudessaan tökki läpi kauden, eikä rouhijan roolissa Aleksi vaikuta olevan mukavuusalueellaan.

Erittäin hienoa saada kuitenkin kova pelimies takaisin askiin. Nyt kun tyhjennystä on tiedossa, niin Ahokkaalle voisi löytyä paikkaa vähän eri roolissa, jos jatkaa TPS:ssa.

Runkosarjan tehot: 1 + 6 = 7 (10 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 3 + 1 = 4 (16 ottelua)


Janne Hoikkanen
Pelaajan taso: 7
Arvosana: 7 (Runkosarja 8, pudotuspelit 6)

Ei ole enää tässä kohtaa muistissa minkälainen Janne Hoikkasen loukkaantumishistoria on. Runkosarjassa pelejä ainakin vain 14, ja niihin ihan kelpo pisteet. Potentiaalia Hoikkasella edelleen on vaikka mihin, mutta tämäkin kausi oli vaikea.

Pelasi Tepsin kolmosessa ja sopii sinne pelaajatyypiltään hyvin. Vaikeaa oli koko kuitenkin koko kentällisellä, eikä siellä yksilötkään pääse silloin ihan omalle tasolleen. Itse näen Janne Hoikkasen isojen pelien miehenä, joka saattaa olla huomaamaton useamman pelin ja painaa yllättäen pari maalia finaaliin. Nyt sitä potentiaalia ei saatu irti, todennäköisesti koko kolmoskentän dynamiikan vuoksi.

Runkosarja: 7 + 6 = 13 (14 ottelua)
Pudotuspelit: 0 + 2 = 2 (16 ottelua)


Heikki Hirvisuo
Pelaajan taso: 6
Arvosana: (runkosarja 8, pudotuspelit 7)

Pelaajana uusi tuttavuus. Kausi alkoi lupaavasti kolmoskentässä ja Heikki Hirvisuo pelasi jopa ykkösessä tuuraten loukkaantunutta Jere Niemelää. Kyseessä on positiivisessa mielessä “perus puolustaja”, jolla on potentiaalia olla vieläkin parempi. En tunne pelaajan uraa tai kehityskaarta, mutta sellainen tuntuma on, että tästä saatetaan vielä kehittyä.

Kauden mittaan rooli pieneni, eli itse kausi oli laskusuuntainen. Kiinnostuneena odotetaan jatkoa.

Runkosarjan tehot: 2 + 1 = 3 (27 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 0 + 0 = 0 (16 ottelua)


Kasperi Kantonen
Pelaajan taso: 6
Arvosana: (Runkosarja 7, pudotuspelit 8)

Kovasta yrityksestä huolimatta, ei maalia tälle kaudelle. Kantosen arvo mitataan kuitenkin muissa asioissa. On oletettavasti on hyvä “koppipelaaja” ja luo joukkueeseen positiivista fiilistä. Tulivatko valkoiset pyyhkeet jäädäkseen?


Miikka Sokka
Pelaajan taso: 7
Arvosana: 8 (Runkosarja 9, pudotuspelit 7)

Miikka Sokka liittyi vahvuuteen kesken kauden ja toi kolmoskentän pakistoon juuri sitä mitä tilattiinkin, eli pallollista osaamista ja rauhaa. Runkosarjan arvosana on ehkä pieni ylireagointi, mutta yritän suhteuttaa näitä pelaajan tasoon ja odotuksiin.

Toisaalta odotin häneltä enemmän itse pudotuspeleissä, kuten koko kolmoskentältä. Suoritus oli kelpo, mutta ei ihan sen tasoinen, mitä olin toivonut.

Runkosarjan tehot: 0 + 4 = 4 (10 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 1 + 0 = 1 (16 ottelua)


Ville Hirvisuo
Pelaajan taso: 8
Arvosana: 8 (Runkosarja 8, pudotuspelit 8)

Ykköskentän tasapainottava pelaaja. Välillä näkymätön, mutta joukkueelleen äärimmäisen arvokas. Lukee peliä hyvin ja osaa liikkua kentällä aina tarpeiden mukaan antaen hyökkääville pelaajille enemmän vapauksia.

Villen peli harvoin heittelehtii suuresti ylös tai alas ja tämä kausi ei ollut poikkeus. Loistava pelaaja, henkilökohtaisesti suosikki TPS:stä kautta aikain.

Runkosarjan tehot: 8 + 14 = 22 (32 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 3 + 4 = 7 (16 ottelua)


Erik Storgårds
Pelaajan taso: 7
Arvosana: (Runkosarja 7, pudotuspelit 10)

Kritisoin monta kertaa Storgårdsin pelaamista runkosarjassa tällä kaudella. Siellä oli mielestäni selkeästi heikkoja jaksoja ja useampia “ohi”-pelejä.

Vähät minä mistään tiesin. Kun alkoi isot pelit, niin Eki muodosti Olli Laineen kanssa tämän maan vakuuttavimman pakkiparin. Hyvää pallollista peliä ja äärimmäisen tärkeitä katkoja illasta toiseen. Hän ei ole kentän nopein pelaaja, mutta montako kertaa hän oli tilanteesta myöhässä? En muista kertaakaan, koska pää toimii ja hyvällä sijoittumisella voi korvata lievät haasteet fysiikassa. Kevät oli kokonaisuudessaan todella kova suoritus.

Runkosarja: 3 + 8 = 11 (33 ottelua)
Pudotuspelit: 1 + 3 = 4 (16 ottelua)


Tuomas Ojala
Pelaajan taso: 7
Arvosana: (Runkosarja 8, pudotuspelit 9)

Tuomas Ojala parantaa peliään hitaasti, mutta varmasti kaudesta toiseen. Laukojana hän on erikoistunut polvenkorkuiseen sijoitukseen maalin takanurkkaan, joka on erittäin fiksu valinta. Joko helähtää verkko, tai sitten pallo menee nurkkaan, josta voi käydä hakemassa kuulan tai antaa vastustajien pakeille jatkopaineen. Ei erityisen näyttävä pelaaja, mutta varma suorittaja. Hänellä on vahvuuksia pallottomana puolustajana ja pallon riistäjänä, jotka eivät näy usein urheiluruudun koosteessa, mutta ovat erittäin arvokasta työtä joukkueelle.

Täältä on kypsymässä kova pelimies.

Runkosarjan tehot: 14 + 11 = 25 (33 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 6 + 12 = 18 (16 ottelua)


Janne Nurminen
Pelaajan taso: 6
Arvosana: (Runkosarja 8, pudotuspelit 9)

Tähän oli vaikea arpoa tasot ja arvosanat. Janne Nurminen liittyi joukkueeseen kesken kauden, pelasi pakkina ja sentterinä. Vakiinnutti paikkansa Tepsin kolmosessa. Pääosin hyvää peruspeliä, toisaalta näppäilyvirheitä pallon kanssa tulee aika paljon. Teki yllättäen finaalissa maalin, josta tietysti iso plussa. Isojen pelien mies.

Runkosarjan tehot: 1 + 1 = 2 (11 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 1 + 4 = 5 (16 ottelua)


Olli Kuisma
Pelaajan taso: 8
Arvosana: 9 (Runkosarja 9, pudotuspelit 9)

TPS:n kakkosveska. Tasoltaan menisi hyvin myös ykkösvahtina. Pudotuspeleissä ei enää varsinaista peliaikaa tullut, vaan hänestä muodostui rankkarispesialisti, jonka hän hoiti upeasti.

Runkosarja (13 ottelua)
Torjuntaprosentti: 80,2
PMK/60: 3,42


Waltteri Vesterinen
Pelaajan taso: 8
Arvosana: 9 (Runkosarja 9, pudotuspelit 9)

TPS:n kakkoskentän aivot. Kentällinen oli hyvä koko kauden ja sai nostettua tasoaan vielä loppua kohden. Ehkä suurimpana yksittäisenä palasena siinä on Vesterisen pelaaminen, joka ottaa pallon lapaan ja pelaa pää ylhäällä, nähden samaan aikaan kaikki pelaajat kentällä. Erittäin hyvä pelisilmä. On kehittynyt mielestäni pallottomana puolustajana, mutta ehkä juuri siinä onkin vielä tekemistä, että voisi nousta kansainväliselle tasolle.

Runkosarjan tehot: 14 + 24 = 38 (29 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 10 + 6 = 16 (16 ottelua)


Peteris Trekse
Pelaajan taso: 8
Arvosana: 9 (Runkosarja 9, pudotuspelit 9)

Kenellä oli muistissa enää loppukaudesta, että Trekse pelasi viime kaudella divaria? Hän otti paikkansa Tepsin ykkösessä ja hoiti ruutunsa mallikkaasti. Sai parannettua kauden edetessä. Loistava hyökkääjä, jonka suurimpia vahvuuksia mielestäni on liike. Hän osaa luoda tyhjästä maalipaikkoja, juosta pakeista ohi kummalta puolelta tahansa. Kova kamppailemaan, sanotaanko TPS:n näköinen pelaaja.

Alkukaudesta oli mielestäni veto turhaan liian vähällä käytöllä, mutta loppukaudesta lähti jo laukauskin herkemmin paikan saatuaan. Jollain tapaa pystyy kuitenkin aistia, ettei hänestä olla saatu vielä kaikkea hyvää irti. Tulee kehittymään tästä entisestään.

Runkosarjan tehot: 17 + 28 = 45 (33 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 7 + 10 = 17 (16 ottelua)


Oskari Fälden
Pelaajan taso: 9
Arvosana: 9 (Runkosarja 9, pudotuspelit 9)

Tepsin ykkösveskari ja koko kausi oli erittäin vakuuttava. Keväälle mahtui joku heikompi peli, mutta toisaalta viimeisissä finaaleissa Fälden otti kaiken mahdollisen kiinni ja kasvatti välillä muutaman raajan lisää. Kehitys on edelleen ylös, olisiko jopa Suomen ykkösveska seuraavissa kisoissa?

Runkosarja (22 ottelua)
Torjuntaprosentti: 77,81
PMK/60: 3,87

Pudotuspelit (16 ottelua)
Torjuntaprosentti: 81,12
PMK/60: 2,93


Lauri Stenfors
Pelaajan taso: 9
Arvosana: 9 (Runkosarja 9, pudotuspelit 9)

Tuttua Stenforsia alusta loppuun. Maailmanluokan pallotonta puolustamista.

Joskus on nähty enemmän pisteitä Stenforsilta, mutta tällä kaudella hänen ei tarvinnut taipua pisteentekijän rooliin. Ykköskentällisestä löytyi ympäriltä niin paljon ratkaisuvoimaa, että nyt pystyi keskittyä ennemmin siihen mitä osaa, hyvää syöttöpeliä ja loistavaa pallotonta puolustamista.

Runkosarjan tehot: 7 + 7 = 14 (32 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 1 + 5 = 6 (16 ottelua)


Jere Niemelä
Pelaajan taso: 9
Arvosana: (Runkosarja 10, pudotuspelit 9)

Erittäin hyvä kausi. Vahvaa pallollista peliä, vetouhka ja hyvä nostamaan myös jalalla. Niemelän arvo näkyi selkeästi silloin, kun hän joutui olemaan muutaman pelin pois. Ykköskenttä ei toiminut. Finaalisarja oli lievästi vaisu, ei huono, mutta ei Jeren tasoinen.

Maajoukkue kutsuu aivan varmasti.

Runkosarjan tehot: 20 + 17 = 37 (25 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 7 + 8 = 15 (16 ottelua)


Olli-Akseli Laine
Pelaajan taso: 9
Arvosana: (Runkosarja 9, pudotuspelit 10)

Suuri harppaus uralla eteenpäin tällä kaudella. Minun silmissäni Laine nosti osakkeensa puolustajien eliittiin ja on ihme, ellei paikka maajoukkueeseen aukea.

Palloton puolustus, peittopeli, fysiikka, kaikki hyvät pakin ominaisuudet olivat jo aiemmin hallussa. Nyt mukaan on saatu vielä paljon kypsyyttä ja pelinlukua. Vetokin lähtee napakasti ja paljon viisaammista paikoista ja tilanteista, kuin ennen. Mitä muuta voimme toivoa? No lisätään vaikka se, että hän on myös johtajatyyppi ja suuri TPS-sydän.

Runkosarjan tehot: 11 + 19 = 30 (33 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 10 + 6 = 16 (16 ottelua)


Mikko Hautaniemi
Pelaajan taso: 8
Arvosana: 10 (Runkosarja 10, pudotuspelit 10)

Mitä tästä nyt voi sanoa. Runkosarjan maalipörssin voittajan Mikko Hautaniemen ura päättyi tähän ja viimeinen kausi oli erittäin vahva. Jollain tapaa vielä parempi, kuin mitä itse odotin. Äärimmäisen kova maalineduspelaaja, joka osuu “ilmapalloihin” erittäin hyvin. Ehkä maailman paras suojaamaan palloa. Finaalin ratkaisumaali oli hyvin tyypillistä Hautaa. Kylmät hermot ja vielä hyvää huumoria päälle. Hattu päästä upealle uralle salibandyn parissa!

Runkosarjan tehot: 48 + 12 = 60 (32 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 17 + 9 = 26 (16 ottelua)


Miko Kailiala
Pelaajan taso: 9
Arvosana: 10 (Runkosarja 10, pudotuspelit 10)

Erittäin hyvä kausi Kailialalta. Vuosien saatossa on nähty kausia, jolloin vire ei ole ollut kohdallaan. Nyt nähtiin uransa toistaiseksi kovin Miklu, joka oli yksi tärkeimmistä pelaajista matkalla mestaruuteen. Kliininen maalintekijä, mutta Mikon kohdalla vahvuudet ei jää pelkästään siihen. Hän on työteliäs karvaaja ja erittäin hyvä puolustamaan ilman palloa. Arvokas pelaaja joukkueelle siis paljon muuallakin kuin hyökkäyspäässä.

Kova runkosarja, pistepörssin kakkonen. Pudotuspelien pistepörssin ykkönen. Meinasin laittaa pudotuspelien arvosanaan pienen miinuksen ihan tämän finaalisarjan vuoksi, jossa KrP sai pimennettyä Kailialaa melko hyvin. Jätin kuitenkin laittamatta, koska Miklu sopeutui tilanteeseen mielestäni hyvin ja sai pelattua ykköskentän muille pelaajille hyvin paikkoja omien ratkaisujen sijaan.

Runkosarjan tehot: 45 + 24 = 69 (33 ottelua)
Pudotuspelien tehot: 18 + 12 = 30 (16 ottelua)

Mikä arvio meni mielestäsi väärin? Moni asia oli vaikea pisteyttää ja eriäviä mielipiteitä otetaan mielellään vastaan perustelujen kera.
 
Viestejä
186
Todella tarkka analyysi ja lähes kaikkeen on helppo yhtyä. Muutama lisäys ja erilainen mielipide.

Joonas Koskinen
Pelaajan taso: 7
Arvosana: 7

Peliaikaa oli sen verran, että rohkenen arvioida otteita. Oli upeaa nähdä pitkän tauon jälkeen kentällä ja aika nopeasti hän sai kiinni liigavauhdista. Näen että hän kärsi kolmoskentässä samasta kuin Ahokas ja Hoikkanen. Kokonaisuus ei vaan missään vaiheessa kautta lähtenyt toimimaan. Muutama Joonas Koskisen läpiajo on jäänyt mieleen kaudesta, mutta niistä ei harmillisesti tullut onnistumisia. Onnistumiset olisivat todennäköisesti ruokkineet koko kentällisen itsetuntoa.

Heikki Hirvisuo
Pelaajan taso: 6
Arvosana: 6

Vastustajat olivat selvästi syksyllä scoutanneet, että tähän pelaajaan kannattaa antaa painetta ja se tuottikin aika paljon ongelmia. Odottelin aika pitkään, että milloin hänen tilalle vaihdetaan joku muu kolmoskentälliseen, ja vaikka lopulta siihen joku toinen tulikin, niin se ei kentällisen ongelmia korjannut. Ehkä hän ei ollutkaan se ongelma. Ykköskentässä Niemelää korvaamassa hän pärjäsi ihan kelvollisesti, mutta samalla koko TPS pärjäsi huonommin.
Heikki Hirvisuolla on paljon potentiaalia, mutta tämä kausi oli lähinnä opettelua.

Janne Hoikkanen
Pelaajan taso: 8

Hoikkanen voisi mun mielestä pelata vaikka maajoukkueessa. Käytännössä paikkaa ei varmaan ole tulossa, mutta jos tulisi, hän varmaan työmoraalillaan hoitaisi homman kunnialla. Hänelle voi laittaa kaksi-kolme vastustajaa niskaan ja silti syöttö päätyy oman pelaajan lapaan tai vastustajasta laidan yli.

Erik Storgårds
Pelaajan taso: 8

Olin monesti huolissani siitä määrästä mitä Storgårds valitti tuomareille ja soitti suutaan vastustajille, mutta koska niistä ei juuri jäähyjä tullut, niin annan pykälää paremman arvosanan.
 
Viestejä
1,075
Kiitos, hyvät kommentit perustelujen kera! Monet arvosanat on ihan pienestä kiinni ja moni voisi ihan perustellusti olla kanssani hyvinkin eri mieltä.

Joonas Koskinen
Pelaajan taso: 7
Arvosana: 7

Peliaikaa oli sen verran, että rohkenen arvioida otteita. Oli upeaa nähdä pitkän tauon jälkeen kentällä ja aika nopeasti hän sai kiinni liigavauhdista. Näen että hän kärsi kolmoskentässä samasta kuin Ahokas ja Hoikkanen. Kokonaisuus ei vaan missään vaiheessa kautta lähtenyt toimimaan. Muutama Joonas Koskisen läpiajo on jäänyt mieleen kaudesta, mutta niistä ei harmillisesti tullut onnistumisia. Onnistumiset olisivat todennäköisesti ruokkineet koko kentällisen itsetuntoa.
Totta, saattoi peliaikaa olla riittävästi arvion tekemiseen. Jostain syystä omat muistikuvat Koskisen kohdalla oli sen verran hatarat / puutteelliset, että en kokenut pystyväni kirjoittamaan oikein mitään. Hyvä, että joku muu muistaa!

Heikki Hirvisuo
Pelaajan taso: 6
Arvosana: 6

Vastustajat olivat selvästi syksyllä scoutanneet, että tähän pelaajaan kannattaa antaa painetta ja se tuottikin aika paljon ongelmia. Odottelin aika pitkään, että milloin hänen tilalle vaihdetaan joku muu kolmoskentälliseen, ja vaikka lopulta siihen joku toinen tulikin, niin se ei kentällisen ongelmia korjannut. Ehkä hän ei ollutkaan se ongelma. Ykköskentässä Niemelää korvaamassa hän pärjäsi ihan kelvollisesti, mutta samalla koko TPS pärjäsi huonommin.
Heikki Hirvisuolla on paljon potentiaalia, mutta tämä kausi oli lähinnä opettelua.
Tästä olen samaa mieltä, että opetteluun / tutustumiseen kausi pitkälti meni. Oma noinkin korkea runkosarjan arvio perustuu juurikin sekä pelaajan tasoon, että odotuksiin. Mielestäni hän pystyi pelaamaan jonkin verran yli oman tasonsa runkosarjan ajan ja keväällä rooli jäikin pieneksi.

Janne Hoikkanen
Pelaajan taso: 8

Hoikkanen voisi mun mielestä pelata vaikka maajoukkueessa. Käytännössä paikkaa ei varmaan ole tulossa, mutta jos tulisi, hän varmaan työmoraalillaan hoitaisi homman kunnialla. Hänelle voi laittaa kaksi-kolme vastustajaa niskaan ja silti syöttö päätyy oman pelaajan lapaan tai vastustajasta laidan yli.
Itse en enää tiedä mitä ajatella Janne Hoikkasesta. Siis tykkään pelaajasta todella paljon, mutta onhan tämä nyt piippuun jäänyt, ei sitä kai pysty kieltämään. Tekisi myös mieli kirjoittaa, että jopa maajoukkuetason peluri, mutta mistä sen tällä hetkellä tiedän? En mistään.

Hoikkanen ja Joonas Koskinen molemmat "kärsi" tuosta roolista kolmosessa, mutta eipä he sitä toimimaankaan saanut. Mikä on syy ja mikä seuraus? Lähes mahdoton sanoa. Janne Hoikkanen pääsi kokeilemaan myös joitain kertoja kakkoseen Ojalan tilalle peleissä, joissa TPS oli häviöllä. En muista tulosta sieltäkään, en pelaajalle, enkä pelaajavaihdoksen seurauksena kentälliselle.

Erittäin vaikea siis itselleni arvioida hänen tämänhetkistä tasoaan. Laitoin seiskan, koska en ole nähnyt kuitenkaan riittävästi perusteluja kasin arvosanalle. Saattaa hän sitä silti hyvinkin olla.

Erik Storgårds
Pelaajan taso: 8

Olin monesti huolissani siitä määrästä mitä Storgårds valitti tuomareille ja soitti suutaan vastustajille, mutta koska niistä ei juuri jäähyjä tullut, niin annan pykälää paremman arvosanan.
Ostan tämän ajatuksen. Runkosarjasta 7 tai 8, pienet on erot. Ehkä itselläni on vaan korostetusti turhan monta negatiivista hetkeä mielessä. Paremmat pelit etenkin pakilta unohtaa kovin helposti.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös