Pääkallo.fi

TU17 maajoukkue

Viestejä
27
Tämän kevään Future Stars pelit pelattu Eerikkilässä ja tuloksena kolme voittoa ja yksi tasapeli. Saksan U19 joukkueesta ei juuri vastusta ollut vaikka ensimmäinen peli numeroiden valossa oli paljon tasaisempi kuin mitä kenttätapahtumista olisi voinut päätellä. Sveitsin kanssa tytöt saivat tehdä ihan tosissaan hommia. Varsinkin Sveitsin ”ykköskentässä” löytyi kyllä todella nopeita jalkoja ja taitavia käsiä.

Ensimmäisessä pelissä oli selvästi nähtävissä pientä jännitystä, mikä toisaalta on ihan luonnollista, koska olihan kyseessä suurimmalle osalle ensimmäiset maaottelut. Tuomarilinja oli näissä peleissä myös hyvin erilainen kuin vaikka T18 sm-sarjassa, joka osaltaan varmasti myös vaikutti ainakin aluksi pelaamiseen.

Tässä 2006 syntyneiden ikäluokassa ei ole ihan samanlaisia ”tähtipelaajia” kuin esimerkiksi 2005 ja 2007 ikäluokissa, jotka kaikki edes joskus vähän tyttösalibandyä seuranneet tietäisivät. Nyt tuli kaikki Suomen pelit katsottua ja kyllä jalkeilla oli mielestäni hyvä ryhmä, josta varmasti löytyy pelaajia mukaan seuraaviin U19 MM-kisoihin. Lisäksi joukkueesta puuttui muutama hyvä peluri loukkaantumisten takia.

Maalinteossa ja viimeistelyssä oli mielestäni suurimmat koetinkivet, maalipaikkoja saatiin kyllä luotua ihan riittävästi, mutta viimeistely tuntui välillä olevan vaikeaa ja pallo pomppi ratkaisevilla hetkillä. Onnistumisia saatiin kuitenkin laajalle rintamalle vaikkakin ensimmäisissä peleissä suurimman osan maaleista tekikin sama viisikko/ketju.

Yhtä kaikki mielestäni hyvät pelit takana ja varmasti kaikille mukana olleille ikimuistoinen kokemus, josta ammentaa intoa kesätreeneihin ja valmistautumiseen kohti seuraavaa kautta.
 
Viestejä
61
Sveitsin joukkueen pelaamisen hyvyys yllätti! Hyvää työtä tehty selkeästi.

Suomen pelaamisessa pisti silmään että paljon jäi syöttöjä röpöpalloiksi pomppimaan eikä niitä saatu kunnolla haltuun tai otettua mukaan. Ja sitten taas kun koitettiin rauhoittaa palloa (monesti seisovin jaloin) tai peliä, näytti että pelaajille tuli vähän yllätyksenä että Sveitsin pelaaja olikin jo antamassa takakarvia ja tökkimässä palloa pois. Porukassa kuitenkin on pallotaitoa mukavasti👍 Uudet ketjukaverit ja uusi tilanne vaikuttivat varmasti. Hieno esitys tytöiltä joka tapauksessa!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös