Pääkallo.fi

Uppsalan EFT-turnaus

Viestejä
14
Jackielle kiitos siitä, että on aikoinaan lukenut kirjoituksiani, joissa tosiaankin olen hehkuttanut parittomia vuosikertoja :)

Nyt on korkea aika ainakin hieman korjata näkemyksiäni. Ainakin tässä turnauksessa -04 pelaajat olivat selvästi vahvemmin esillä kuin -05 kärki. Mutta Lahden U19 kisojen näkökulmasta -04 ikäluokan arviointi ei ole relevanttia, vaan -05 ja -06 vuosikertojen. Ja Ella Virtasta voi lisäksi pitää silmällä :)

Haastajia pitää tietysti löytää, koska -04 pelaajat jäävät pois. Potentiaaliset -05 pelaajat on nostettava rinkiin + -06 ikäluokan terävin kärki.

T21 ikäluokan kärkijoukkueet vs. liigan B-lohkon joukkueet, on tietysti aikamoista jossittelua. Jos kasataan potentiaaliset T21 -ikäluokan kärkijoukkueet (eli kaikki liigapelaajat käytettävissä), syntyy nippuja jotka menestyisivät liigan B-lohkossa. On kokonaan toinen juttu, missä määrin nämä pelaajat ovat käytettävissä T21 -peleihin, kun keväällä ratkaisupelejä pelataan.

JK. Kuuntelin Loistocastista Simo Leppäsen haastettelun. Propsit positiivisesta asenteesta. Miinusta: pelkkä positiivusuus joukkuetta kohtaan joka on hävinnyt kaikki pelinsä, ei synnyttänyt mielikuvaa siitä, että tavoitetila, nälkä ja kunnianhimo olisivat kovin korkealla. tasolla. Siis mielikuva.
 
Viestejä
3
U19 kaksi vuotta aikaa parantaa suorittamista... Omaan silmään parannettavaa löytyy joukkuepelaamisessa. Ei montaa tilannetta tullut missä olisi useamman syötön jälkeen saatu maalipaikka. Nyt moni taitava yksilö puskee eteenpäin ja silmät kiinni yritetään itse ratkoa pelejä. No pitää muistaa että eka yhteinen turnaus (toki aika monta Eerikkilän leiriä monella takana). Tästä joukkueen kehittäminen alkaa. Toivottavasti muistetaan myös pitää silmät auki tämän joukkueen ulkopuolelle jääneille (fliiga, t21/t18 ja naisten 1div.). Toki paljon yllätyksiä sieltä ei ole tarjolla, mutta jos vaan peliaikaa seurajoukkueissaan (toivottavasti) saavat voi kehitystä vielä tapahtua. Mielenkiinnolla jään seuraamaan miten projekti etenee.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös