Pääkallo.fi

Välieräsarja Nokian KrP-Oilers

Finaaleihin menee?

  • Nokian KrP

  • Oilers


Results are only viewable after voting.
Viestejä
6,977
Sinähän olet noita lähetyksiä tehnyt joten varsin hyvin tiedät etteivät kamerat ole siellä tuomareita varten. Ei ole heille myöskään näyttöä eikä ohjaajaa, joka tuomareille joutaisi klippejä pelin aikana tekisi - varsinkaan 7 kameran lähetyksissä.

Isommassa maailmassa homma toimii niin, että videonäytöillä saattaa pyöriä hidastukset oikeusmurhasta, mutta tuomarit eivät yksinkertaisesti saa tehdä päätöstä niiden perusteella, oli homma miten selvä tahansa. Onko tämä reilua? Kerro sinä minulle.
 

Jussi Koivunen

Sinähän olet noita lähetyksiä tehnyt joten varsin hyvin tiedät etteivät kamerat ole siellä tuomareita varten. Ei ole heille myöskään näyttöä eikä ohjaajaa, joka tuomareille joutaisi klippejä pelin aikana tekisi - varsinkaan 7 kameran lähetyksissä.

Ne saa esimerkiksi pilvipalvelusta reaaliajassa klipattua. Yksi henkilö, yksi läppäri riittää. Sieltä niitä livenä someenkin klippaillaan.
 
Viestejä
2
Tais käydä Jesperi Lindforsin laukaus takaraudassa että ihan turhaan nyt jengi itkee Kainulaisen korkeaa mailaa. Sekin vähän siinä ja siinä. Hyvin pelattu loppuun asti tilanne.

1. Eipä tainnut olla Jesperi joka laukoi
2. Jos katsot videolta tuon tilanteen, voit todeta olevasi väärässä.. palohan ei käy takaraudassa :D
3. Ja Kainulaisen korkea maila olisi ollut ehkä jääkiekossa siinä ja siinä.. En tiedä kuinka paljon seuraat salibandyä... Vaikutat siltä että et seuraa :ROFLMAO:

Voit nyt miettiä uudestaan mitä kommentoit ja mitä et 🤗
 
Viestejä
26
Enpä ehtinyt sekuntiakaan näkemään. Turpaan näemmä tuli ja onhan kyllä käsittämätöntä miten tuo 2-4 maali on voitu hyväksyä. Siellä oli tänään seitsemän (7!!!) kameraa tuotantoyhtiöllä hallilla (tiedän, koska sain mailin joka ei enää minulle olisi kuulunut). Eikö noista nyt jonkun saisi tuomaristolle näissä peleissä käyttöön?

7 kameraa joista 6 myöhässä. Aivan karseaa katseltavaa.
 
Viestejä
26
Pitäisi sisällyttää pudotuspeleihin. Eilenkin Kupittaalla tuomarit arpoivat jäähyä Jalon saatu mailan päähänsä. Ilmeisesti kumpikaan ei taas ollut nähnyt mitään. Screeniltä sen olisi nähnyt, jos olisi näytetty uusintana.

Oman pelaajan maila napsahti kolviin.
 
Viestejä
2
Tämmöstä lähetystä ei kyllä katso ketkään muut kuin kaltaiseni lajiniilot! Välierät ja parista hallista täysin luokatonta kuvaa. Näin se sählyn kiinnostus nousee. Toivottavasti finaaleja ei pelata näissä 2 hallissa!
saanko kysyä mitkä ovat nämä kaksi hallia :D
 
Viestejä
262
juu yksi henkilö riittää. Mistäpä sille lisähenkilölle maksaja löydettäisiin? Ei ainakaan seuroilta
Mä väitän että tuo yksi videoita klippaileva henkilö ei paljoa kustantais kyllä, ei meinaan tarvitse olla mikään Renny Harlin kyseessä joka ohjaa, editoi ja laittaa taustamusiikit sekä lopputekstit, vaan esim. minun kaltaiseni someapinakin pystyy ne sieltä klippaamaan alta minuutissa jos niikseen.
 
Viestejä
33
Videotarkastuksesta vielä. Ainakin maaleja tarkistettiin videolta MM-kisoissa. Ei tuonut mitään merkittävää viivettä peliin ja tuomiot meni epäselvissä tilanteissa oikein. Erillistä videotuomaria ei ollut vaan päätuomari(t) meni toimitsijapöydän luo ja siellä kelattiin edes takaisin pelistä lähetettyä youtube-fiidiä.
 
Viestejä
43
Alavire veti vuoden isoimman pohjanoteerauksen, hän taitaa soittaa pilliään drop b:ssä kun muut skulaa e standardissa. Ihme jos tuon jälkeen mies löydetään tänä keväänä vielä pillin päästä.

Huono esitys krp:ltä, vaikka heidän muroihin liruteltiin mitä lie, niin jos joukkue luulee että heillä on potentiaalia mestaruuteen, niin yksi maali omiin ei voi vaikuttaa henkiseen puoleen tuolla tavalla. Tuli se maali ihan millä tavalla tahansa. Vetivät oman vireensä sinne Alakareen tasolle kolmannen erän alkuun ja siitä saavat syyttää vain itseään.
 
Viestejä
8
KRP:n omat junnut Mattila ja Tenho täysiä turisteja, kun aletaan pelaamaan mestaruuksista. Tai kun pelataan siitä, että päästäisiin pelaamaan mestaruuksista, mutta heidän piikkiin ei voi myöskään heikkoja tuloksia laittaa.
Tenhon peluuttamista tässä sarjassa en itsekään ymmärrä. Mattila on minun nähdäkseni suoriutunut runkosarjassa sekä näissä playoffeissa hyvin, ja sen vuoksi ehdottomasti kuuluu kentälle, kun pelataan mestaruuksista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös