Pääkallo.fi

Verkkolehden uudistus

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
512
Saimme eilen uudistetun Pääkallon verkkolehden linjoille. Omistajan vaihdoksen jälkeen koko homma on nyt siis omissa käsissämme.

Toistaiseksi muutokset olivat hyvin maltillisia ja enimmäkseen ulkoasullisia. Ulkoasun uudistuksessa haimme selkeyttä ja parempaa luettavuutta sivustolle.

Jatkossa sitten pystymme myös kehittämään verkkolehteä paremmin ja suunnitelmallisesti - mistä sitten seuraavina kuukausina lisää. Mitään massiivisia muutoksia ei kuitenkaan näköpiirissä ole.

Etusivulta uupuu nyt luetuimpien juttujen listaus. Kun verkkolehti on aiempaa tehokkaamman välimuistituksen takana (minkä pitäisi näkyä käyttäjille nopeampina latausaikoina), täytyy vielä saada tavat päästä noihin lukukertoihin kiinni.

Laitoimme myös hieman juttujen kategorioita uusiksi ja käytämme jatkossa kaikissa artikkeleissa avainsanoja. Näiden avainsanojen avulla esimerkiksi yhtä pelaajaa, seuraa tai aihetta käsittelevät artikkelit löytyvät helpommin sivustolla. Samoin Pääkallon juttujen pitäisi nousta paremmin esille Googlen hakutuloksissa näissä salibandyaiheisissa hauissa.

Palautetta ja raportteja mahdollisista virheistä voi laittaa tähän ketjuun, yksityisviestillä tai foorumi@paakallo.fi sähköpostiin.

Matti Liljaniemi
Julkaisija
Pääkallo
 

Salibandyn pelikohteet

F-liiga N
1X2
1X2
Classic - FBC Loisto
18.30
1.465.804.25
Näytä kaikki
>
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös