Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Kuka suomalaiskolmikosta tekee eniten pisteitä Sveitsin liigassa ensi kaudella?

Viikon kysymys: Kuka suomalaiskolmikosta tekee eniten pisteitä Sveitsin liigassa ensi kaudella?

  • Peter Kotilainen

  • Sami Johansson

  • Miko Kailiala


Results are only viewable after voting.

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,789
Kolme kovaa suomalaista pistelinkoa suuntaa tulevalle kaudelle Sveitsin liigaan. Viimeisimpänä kuultiin SPV:n Peter Kotilaisen siirrosta Thurgaun paitaan. Kotilainen, (s. 1994) voitti menneellä kaudella F-liigan runkosarjan pistepörssin tehoin 27+44. Hän on pelannut liigatasolla 332 ottelua, ja naulannut pisteet 348+347=695. Kotilainen on kaikkien aikojen tehokkain Suomen liigassa, jos katsotaan pistekeskiarvoa (2.09).

Sami Johansson (s. 1993) on edustanut koko uransa Classicia ja on hänkin ollut todella tehokas liigatasolla. Johansson on pelannut 409 liigapeliä ja tehnyt pisteet 537+261=798. Johanssonin pistekeskiarvo on historian kolmanneksi paras (1.95). Johansson pelaa ensi kaudella Zugissa, jonne on kerätty melko kovia nimiä tulevaa sesonkia ajatellen.

Miko Kailiala (s. 1993) siirtyy TPS:stä Zugiin. Kailiala on myös ollut todella tehokas läpi liigauransa, ja voitti viime kaudellakin pudotuspelien pistepörssin. Kailialan saldo liigatasolla on 422 pelin jälkeen 490+264=754. Kailialan pistekeskiarvo 1.79 on myös kovaa valuuttaa ja sillä pääsee listan sijalle kahdeksan.

Mutta kuka tästä kolmikosta tekee eniten pisteitä Sveitsissä ensi kaudella? Perustellut vastaukset ovat paikallaan.

Viikon kysymys: Kuka suomalaiskolmikosta tekee eniten pisteitä Sveitsin liigassa ensi kaudella?
 
Viestejä
157
Zugilla niin paljon kovia kavereita joista moni on pisteahne, jolloin peliaika jää vähän vähemmälle kaikilla. Peter ja Valte Karvonen pääsevät isommalla peliajalla kovimpiin numeroihin. Tietysti vaatii että Peterin elämän tasapaino pysyy hallinnassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös