Pääkallo.fi

Viikon kysymys: Minkä kouluarvosanan annat Suomen MM-suoritukselle?

Minkä kouluarvosanan annat Suomen MM-suoritukselle?

  • 10

  • 9

  • 8

  • 7

  • 6

  • 5

  • 4


Results are only viewable after voting.

joelsiltanen

Ylläpidon jäsen
Viestejä
5,797
Salibandyn MM-kisat päättyivät viikonloppuna Suomen miesten sijoituttua kolmanneksi Zurichin MM-kisoissa. Sijoitus on heikoin 18 vuoteen.

Alkusarja oli suomalaisittain nihkeä. Paras Suomi nähtiinkin vasta välierissä, jossa se ahdisti Ruotsin aina rankkarikisaan asti. Ruotsi meni kuitenkin finaaliin ja voitti koko turnauksen. Suomella olisi ollut loistosauma finaaliin, jos se olisi onnistunut voittamaan Sveitsin alkusarjassa, joten välierän vaikea vastus oli oman heikon suorituksen lopputulos.

Minkälainen arvosanan sinä antaisit Suomelle MM-kisoista, jos asteikkona käytetään numeroita 4-10?

Vastauksen perustelu on tietysti paikallaan, kun miettii turnauksen monia vaiheita. Laskemme arvosanoista keskiarvon.

Kouluarvosanat:
10 Erinomainen
9 Kiitettävä
8 Hyvä
7 Tyydyttävä
6 Kohtalainen
5 Välttävä
4 Hylätty
 
Viestejä
106
Heikko, heikko turnaus. Olisiko valmennus ollut aika väsynyt tehtäväänsä, kun Ruotsi-peli oli ainoa, johon valmistauduttiin kunnolla?

Pelaajia on turha syyttää, mutta valmennus ei tainnut kyllä olla nyt sitä mitä pitää olla. Sveitsi-otteluita, kumpaakaan, ei toivoisi enää näkevänsä uudestaan.

Valmennuksesta Toivoniemi on ainoa, joka saa omissa papereissani puhtaat paperit, enkä tiedä kuinka paljon hänkään oikeasti peliin vaikutti. Nykky ja Kuitunen olivat Ruotsi-peliä lukuunottamatta koko turnauksen aivan kuistilla, eikä Kohonen ole saanut erikoistilanteisiin koko aikanaan yhtään mitään aikaan, mitä ei näkisi kilometrien päähän. Todella heikko suoritus koko valmennukselta. Siksi yleisarvosanana seiska.
 
Viestejä
1,323
Kaiken panostuksen ja muun jälkeen, sekä vuosia saarnattujen mahtipontisten julistusten jälkeen kaikki muu kuin finaalissa pelaaminen on kohtalainen suoritus… maksimissaan.
Annoin kohtalaisen kun on vapaa aamu ja keitin niin hyvät sumpit.
 
Viestejä
5
Mitalli pelasti, mutta tulos on silloinkin parhaimmillaan tydyttävä. Jos kisoiss pelaa yhden kokonaisudessaan onnistuneen pelin, jonka häviää vielä heikolla rankkari suorittamisella. Lopputulos ei voi olla muuta kuin tyydyttävä.
 
Viestejä
8,092
5. Joko voitat Ruotsin tai sitten turnaus on mennyt perseelleen. Kaikki muu on turhaa hienostelua.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös