Pääkallo.fi

VULPN

Viestejä
64
Ajankohtainen. Sieltähän kundit näemmä kairasivat kauden ensimmäisen jo.
Vulppenilta kyllä hyvä kauden avaus. Paikallaolleena pelistä voisi sanoa että kolmannessa erässä Totalin toteuttama korkea karvaus aiheutti selvästi Vulpnin pojille ongelmia ja viimeinen erä mentiinkin hienoisessa Totalin hallinnassa. Ensimmäiseksi viralliseksi peliksi uudella rosterilla kuitenkin kokonaisuutena ehjä ja hyvä suoritus muutaman vakipelaajan puuttumisesta huolimatta.

Pakko kyllä sanoa että hyvältä vaikuttaa tässä vaiheessa kautta!
 
Viestejä
64
Tulospalvelun mukaan Vulpn lohkovoittoon Totalin ottaessa yllätysvoiton MuhU:sta!
Nyt jos joku viisaampi osaa valistaa kuinka tuo lohkovoittaja tuosta määräytyy kun ei ainakaan maaliero vaikuta olevan ratkaiseva tekijä?
Myöskin seuraavan vaiheen vastustajasta jos jollain on tietoa niin kiitollisena otetaan informaationjyväsiä vastaan!
 
Viestejä
156
Nyt kun meni näin ristiin pelit, niin vahva veikkaus on näiden 3 tasapisteissä olevan joukkueen keskinäisten otteluiden maaliero. Kuhaa vastaan tehtyjä/päästettyjä maaleja ei siis lasketa.
 
Viestejä
64
Nyt kun meni näin ristiin pelit, niin vahva veikkaus on näiden 3 tasapisteissä olevan joukkueen keskinäisten otteluiden maaliero. Kuhaa vastaan tehtyjä/päästettyjä maaleja ei siis lasketa.
Nopealla tarkistuksella vaikuttaisi olevan hyvinkin mahdollista, maalierot nimittäin keskinäisissä Vulpn: +1, Total: 0 ja MuhU: -1.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
156
Laitoin liitolle eilen faksilla tiedustelun jatkon vastustajista. Aamulla faksini raksutti vastauksen: A-lohkon voittaja saa seuraavalla kierroksella SSRA:n. Ei siis viime kauden VULPN kanssa samassa lohkossa olleita ankanpoikia vaan ihan täysikasvuisia kakkosdivarin karaistamia vaakkuja.

Toinen ottelupari jatkolohkossa, joka pelataan kuvan kaavion mukaan on B-lohkon kolmonen eli SBC Levi vastaan SBT Suola. Suolan pojat ovat suolanneet vastustajia viime vuonna kakkosdivarissa.

Vastus ei juurikaan voi kovempi olla tässä kohtaa, sillä viime vuoden kakkosdivarissa Ankat ja Suola löytyivät sijoilta 1. Ja 2.

Kova luotto on edelleen VULPN:n herrasmiehiin, vaikka nyt aikamoinen videopelien loppuvastus tuleekin vastaan.

Hyvää kokemusta ja kovia pelejä tiedossa, vaikkei jatkoon mentäisikään.

Viva la VULPN!IMG_20190901_101904.png
 
Viestejä
15
Muutama huhu olisi heittää ilmoille...

Kahta viimekaudella vitosdivarissa vaikuttanutta pelimiestä on viety vahvasti VULPN-univormuun.
Tämä siis kuultu Kaukovainion Teboilin ässäarpojen myyjiltä. Onko muut kuulleet jo tästä?
Jäädään innolla odottamaan mahdollisia julkistuksia.
VULPN.png
^ Kuva mahdollisesti liittyy toiseen ''tapaukseen''.
 

007

Viestejä
14
Muutama huhu olisi heittää ilmoille...

Kahta viimekaudella vitosdivarissa vaikuttanutta pelimiestä on viety vahvasti VULPN-univormuun.
Tämä siis kuultu Kaukovainion Teboilin ässäarpojen myyjiltä. Onko muut kuulleet jo tästä?
Jäädään innolla odottamaan mahdollisia julkistuksia.
katso liitettä 314
^ Kuva mahdollisesti liittyy toiseen ''tapaukseen''.
Onko jotain uutta tästä herras miehestä?
 
Viestejä
43
Onko jotain uutta tästä herras miehestä?
Linnanmäen Onnihan se siinä antaa kritiikkiä tuomarille :) Kuten VULPN instagramissa torstaina ilmoitti, kaveri mässäilee tehopisteillä ensi kaudella VULPN:n riveissä yhdessä Rami Karjulan ja Patrik Myllylän kanssa. Nyt kun "sisäpiireistä" on kantautunut huhu, että joukkue olisi nyt täysin valmis, uskallan käydä rosterin läpi pelaaja pelaajalta.

Lauri Matikainen
Edusti jo viime kaudella VULPNia. Älykäs takuuvarma kahden suunnan laituri, joka tarvittaessa tekee jonkun tehopisteenkin peliin.

Ossi Savela (LNM jun.)
Toinen niittareista tulija joukkueeseen. Taitava, iso, nopea, älykäs, loistava laukaus. Käytännössä siis täydellinen paketti ja kantaa sitä isointa tulosvastuuta yhdessä O.Linnanmäen kanssa.

Elias Koivula (LNM jun.)
Savelan tutkapari. Varma viimeistelijä ja luotettava joukkuepelaaja. Voi olla odotettavissa maali jos toinenkin tulevalla kaudella.

Aatos Lahtinen (SSRA II)
Nuori(-03), sähäkkä ja taitava pelimies. Valtava työmäärä kentällä ilman palloa, minkä ansiosta on alituisesti vaarallisissa maalipaikoissa. Seuraava askel viimeistelyn tehokkuus.

Voitto Linnanmäki (A)
Perusvarma kahden suunnan keskushyökkääjä. Odotusarvo on, että Linnanmäen ketjut pelaavat myös tulevalla kaudella plusmerkkistä laadukasta peruspeliä, mutta ilotulitusta hyökkäyspäähän tuskin nähdään. Iso rooli toimiston puolella ja valmennuksellisissa asioissa.

Juhana Lukka
Ehkä jopa sarjan fyysisesti kovakuntoisin pelaaja. Nopea ja vahva laituri, jonka laukaus osuessaan on liki mahdoton torjua. "Oikeiden" pelien puute näkyy välillä ratkaisuissa, mutta vastahyökkäyspelaajana yksi sarjan vaarallisimpia.

Niko Vattula (Merikoski Sbt II)
Isokokoinen, nopea, taitava, älykäs ja hyvä laukaus. Eväät on tällä kaudella todelliseen läpimurtoon miesten peleissä. Pystyy pelaamaan käytännössä mitä pelipaikkaa tahansa.

Miika Aalto (Merikoski Sbt II)
Voitaisiin kuvailla pitkälti samoilla adjektiiveilla kuin Vattulaa. Ei aivan yhtä nopea eikä yhtä terävä laukaus, mutta sitäkin juonikkaampi. Pelin rytmittäjänä parhaimmillaan dominoiva.

Pekka Riekki
Sen minkä liikkeessä häviää, Riekki voittaa oveluudessa. Tuntuu aina olevan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kun maaleja aletaan tekemään. Muutoin takuuvarma joukkuepelaaja, joka ei hölmöile pallon kanssa. Huhun mukaan kaikkien aikojen kesä alla, joten uskallan odottaa maaleilla mässäilyä.

Onni Linnanmäki (Dynamo)
Voitto Linnanmäen pikkuveli, mutta hyvin erilainen pelaaja. Kaksi päätä lyhyempi, mutta kaksi kertaa nopeampi versio veljestään. Peliäly, syöttötaito ja pallon kuljettaminen ahtaissakin tiloissa ehdottomia vahvuuksia. Myös laukaus tekee varmasti tuhojaan ensi kaudella. Pistepörssin kärkinimiä Savelan ja Vattulan kanssa. Supertähtiluokan hankinta.

Patrik Myllylä
Varapelaajan sopimuksen kirjoittanut Myllylä on nopea, taitava ja laadukas maalintekijä. Oikeaan laitaan ketjuun kuin ketjuun vaarallinen snaipperi. Puolustuspäähän myös erittäin kamppailuvahva pelaaja.

Rami Karjula
Viime kaudellahan se jo pariin otteeseen nähtiin. Peliälyltään ja pallovarmuudeltaan tähän sarjaan liian hyvä pelaaja. Armeija haittaa syyskautta. Pystyy pelaamaan mitä tahansa pelipaikkaa.

Henrik Taskila (C)
Nopea, iso, vahva, pallovarma, kiistaton johtaja. Suomen Cupin ensimmäinen kierros osoitti, että osuu myös maaliin. Elintärkeä pelaaja joukkueelle kopissa ja kentällä.

Eetu Karvonen
Vahva kaksinkamppailija ja älykäs puolustaja. Liikuttaa palloa fiksusti. Peli on lähes poikkeuksetta hallussa, kun Karvonen on kentällä.

Lassi Nevalainen
Ottanut isoja kehitysaskeleita viime kauden alusta. Peli peliltä pallovarmempi. Puolustaminen ei ole tuottanut missään vaiheessa ongelmia, katkoo syöttöjä ja hyökkäyksiä "nälkäisellä" mailallaan erinomaisesti.

Aleksi Kuivala
Tuo Nevalaisen viereen valtavasti rutiinia. Rytmittää peliä loistavasti, puolustaa aukottomati. Tekee ketjukavereistaan parempia pelaajia.

Eliel Haapalahti
Nuori (-03), mutta vahva kaksinkamppailija. Lisäksi vielä nopea ja yllättävän taitava. Voittaa kulmavääntöjä häkellyttävän usein. Erittäin potentiaalinen tulevaisuuden puolustaja, mutta tulee olemaan tärkeä pelaaja jo ensi kaudella.

Mikael Käkelä
Häkellyttävän nopeat ensimmäiset askeleet, pehmeät kädet ja hyvä pallonriistäjä. Siinä on erittäin hyvä paketti pallolliselle puolustajalle. Päälle vielä laukaus on erinomainen.

Jere Tahkola (A)
Tahti jatkunee samana kuin viime kaudella. Tahkolan taakse on liki mahdoton saada pallo suoralla vedolla ilman maskia tai kimmoketta. Antaa joukkueelleen joka peli mahdollisuuden voittoon. Ohjaa myös peliä hyvin maaliltaan käsin.

Mikko Kainua (Jyystäjät)
Tahkolalle kirittäjä kakkosesta. Peliaika jäi Jyystäjissä vähiin, mutta treenipelien perusteella perustaso on edelleen jäätävällä tasolla. Tahkolan tapaan liki mahdoton ohitettava suoralla vedolla. Maalivahteihin VULPN ei ainakaan kaadu.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös