Pääkallo.fi

VULPN

Viestejä
142
Pelipäivä, juhlapäivä. Erittäin vahva tunne että VULPN pelaa tänään tasollaan ja nappaa 4 pinnaa. Näin ollen saadaan aivan hirvittävä jännitysnäytelmä loppukaudesta. Kutkuttavan tasainen taistelu toisesta sijasta.
 
Viestejä
14
Pelipäivä, juhlapäivä. Erittäin vahva tunne että VULPN pelaa tänään tasollaan ja nappaa 4 pinnaa. Näin ollen saadaan aivan hirvittävä jännitysnäytelmä loppukaudesta. Kutkuttavan tasainen taistelu toisesta sijasta.
Total II on sarjajumbona helppo ylikäveltävä joukkue.
 
Viestejä
43
Tänään vakuuttavat voitot Dynamo Akatemiasta ja ROKOKOO:sta. D3vari-unelma elää ja hengittää. Saadaan erittäin jännittävä loppukausi!
 
Viestejä
142
Trillerimäinen loppu tiedossa. HaHe, Ressut ja Sopa vastassa vielä, eli kolme muuta kärkijengiä. Uleållakin vielä panosta, jos haluaa karsinnat välttää.

Huikeita pelejä luvassa näillä lähtökohdilla.
 
Viestejä
43
Huomenna kaksi isoa peliä Rovaniemen Keltakankaalla. Ensin vastassa sarjakärki Ressut ja sitten heti perään SoPa. Käsitykseni mukaan alusta on myös parketti, mikä luonee omat pelilliset haasteensa(?). Vieläkö palstaveljillä riittää uskoa VULPN:n iskukykyyn?
 
Viestejä
142
Pitää kyl ihan aikuisten oikeesti jotain peliä tulla katsomaan viimeistään ensi kaudella paikan päälle. Sen verran paljon tullut huudeltua täällä internetin ihmeellisessä maailmassa. Tulee siis muutenkin välillä Oulussa käytyä että menisi siinä samalla kaiken muun ohella :D
 
Viestejä
5
On kyllä hieno kevät tulossa. Nousu kolmoseen omissa käsissä kakkossijan turvin. Vaikka vastustajat onkin sarjan kovimmasta päästä, niin luottoa löytyy.

Tässä yks päivä lueskelin tän ketjun läpi :D ja kyl sitä vähä herkisty mistä sitä ollaan lähetty liikkeelle. On ollu mielensäpahottajia ja ylläpitoki seuraillu suhteellisen tarkasti ketjua. Silti on säilyny yhtenä luetuimmista ja mielenkiintoisimmista kanavista. :D Lukukertojen määrää ei ainakaan voi kiistää. Tästä iso kiitos Pulpolle sekä muille huumorintajuisille niiloille, jotka ovat tätä jaksaneet päivitellä, vaikka seuran osalta on ollu hiljasempaa.

Tuntuukin siltä, että ketjun lukijat ansaitsevat tietää missä mennään. Miesten 4. divisioonaa tässä vielä jauhetaan, Pohjois-Suomen lohko 23:ssa, ja kuten jo yllä mainitsin, tukevasti lohkon toisella sijalla kamppailemaan nousukarsinnoissa.

Sen verran voin Vulppenin kevätkautta avata, että muutaman valtion verottaman miehen tilalle ovat Vulpnin viralliset scoutit hommanneet laatua pakistoon E.Niemelän sekä T.Tahkolan muodossa. Molemmat ovat osoittautuneet edukseen pelikentillä. Myös hyökkäyspeli on rakentunut vaadittavalle tasolle O.Savelan johdolla. Tarvinneeko edes mainita sarjan tasokkainta maalivahtikaksikkoa. Joukkue on kahden shokkitappion jälkeen (Muden saha, Total II) nälkäinen voittamaan ja yhtenäisempi kuin koskaan.

Panos kevään peleihin on selvä: joko kolmoseen ja muutaman uuden vahvistuksen myötä tavoittelemaan paikkaa kakkosesta, tai säilyminen nelosessa, joka pahimmassa tapauksessa tarkottaisi toiminnan kuoppaamista.

Vaikka liikaa ei saa mennä asioiden edelle, uskotaan ensimmäisen skenaarion tapahtumiseen, sillä mahdollisuuksia joukkueella on äärettömyyksiin. Näillä sanoilla toivotankin kaikki tervetulleeksi seuraamaan paikan päälle kevään VULPN-hurmosta, josta ei taitoa sekä tunnetta puutu.

Myös Vulpnin YouTube-kanava kannattaa laittaa tilaukseen, jos se jostain syystä on jäänyt laittamatta. Sieltä löytyvät vanhemmat ottelut sekä tulevat kevään kiihkeät kamppailut. Seuran IG-tililtä @vulpnofficial löydät tarkemmat rosterit turnauksiin sekä storyn puolelta vieraspelireissut. Myös huomisesta Rovaniemi-awaysta tarjolla materiaalia. Laatua en uskalla luvata vielä, siitä vastaa todennäköisesti Afi L.

Kiitos, love you<3
 
Viestejä
5
Pitää kyl ihan aikuisten oikeesti jotain peliä tulla katsomaan viimeistään ensi kaudella paikan päälle. Sen verran paljon tullut huudeltua täällä internetin ihmeellisessä maailmassa. Tulee siis muutenkin välillä Oulussa käytyä että menisi siinä samalla kaiken muun ohella :D
Seurajohto käski lähettää terveisiä et alakerran baarissa ois tarjoiltavaa jos tällä kaudella eksyt peleihin!
 
Viestejä
5
Epäilyttää kyllä löytyykö tältä poppoolta kuitenkaan sitä riittävää sitoutumista ja taistelutahtoa, mitä tällaiset isot pelit vaativat. Organisaatio vaikuttaa olevan lievästi sanottuna tuuliajolla, toiminta on näyttänyt melkoisen hämärältä viime kuukausina. Seurajohdon korruptoituneisuus ja nuorten pelaajien alkoholisoituminen heijastuvat koko yhteisöön ja en kyllä edes muista, milloin olisin viimeksi jaksanut klikata tulospalvelua auki saati sitten ruinata isältäni (ananaspizza) kyytiä matsiin. Kuulin muuten isän kaverilta (ultras-ryhmän capo Exotic boys) ettei kannattajaryhmä olisi edes matkaamassa Rovaniemelle, protestina joukkueen kapteenin poissaoloon kauden tärkeimmistä peleistä... tämä varmaan kertoo tarvittavan alennustilasta. Meidän perheessä onkin jo alettu mieshuoraamaan Ruotsin kakkosessa pelaavaa Hammarby IBF:ää, ja voi olla ettei paluuta entiseen ole. Ehkä vielä jossain syvällä sisimmässä on pieni pala varattuna romanttiselle näylle VULPN:ista kolmosdivarissa, mutta kuten kaikki parhaat tarinat, sekin taitaa olla lopulta vain fiktiota. Toivottavasti olen väärässä.
 
Viestejä
5
Täytyy myöntää, että kapteenista ei ole kuulunut puolee vuotee mitään, peliin valmistavissa treeneissä oli yhdeksän (9) pelaajaa, manageri ja pelaajavalmentaja naulasivat rovaniemi-awayn arkkuun sekä fanibussin viimeiset jäsenet peruivat matkan.

Uskon kuitenkin tilanteen muuttuvan kevään myötä, ja että hallilla nähdään vielä vulpnuttajia. Koitappa pine saada isä ja exo hallille, siellä on aina tilaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös