Tiitu oikoo loukkaantumisuutisointia – ”Vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa”

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Pääkallo.fi ja Helsingin Sanomat kertoivat eilen, että maajoukkuepelaaja Tero Tiitun tämä ja mahdollisesti ensi kausikin olisi polvivamman vuoksi vaarassa. Nyt Tiitu haluaa oikoa tietoja, ja muistuttaa magneettikuvauksenkin olevan vielä tekemättä.

Innebandymagazinetin haastattelussa Tiitun ketjukaveri Magnus Svensson kertoi uskovansa, ettei Ruotsin Warbergissa pelaavaa Tiitua ainakaan enää tällä kaudella kaukalossa nähdä. Maajoukkueen luottomies toppuuttelee näitä tietoja.

– Vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa, en ole päässyt vielä edes magneettikuvaukseen. Ruotsissa nopea hoitoon pääsy on valitettavasti vaikeampaa kuin Suomessa. Polvet ovat joskus juonikkaita, ja toistaiseksi on siis mahdotonta sanoa, onko kausi osaltani ohi, Tiitu kertoo.

Pahimmassa tapauksessa eturistiside jouduttaisiin operoimaan, ja tällöin kausi olisi varmasti ohi. Joulukuun MM-kisoja sekään ei kuitenkaan välttämättä vaarantaisi.

– Sellaisestakin leikkauksesta on kuitenkin jo kertaalleen selvitty ja selvittäisiin ensi kauden alkuun mennessä nytkin, kun on ammattitaitoinen tiimi tekemässä ja riittävästi intohimoa kuntoutuksessa, Tiitu muistuttaa.

One comment

  1. Eiköhän korvaavia pelaajia löydy, ei kai tässä jurassic park kisoihin olla menossa.