Aaro Astala loistaa kentän molemmissa päissä: ”Ehkä aiemmin maistunut sipsit ja karkit vähän enemmän”

Aaro Astala oli Pääkallon pihdeissä viidennen finaalin jälkeen. Kuva: Kuvakaappaus videosta

Esport Oilers otti keskiviikkona kolmannen voittonsa finaalisarjassa Classicia vastaan ja on voiton päässä Suomen mestaruudesta. Pääkallo haastatteli videolle pelin jälkeen Oilers-hyökkääjä Aaro Astalaa.

Helsingin jäähallin 1936-päinen yleisö näki monipolvisen ottelun. Oilers aloitti vahvasti ja vei avauserän. Sekavasta kakkoserästäkin se selvisi voittajana. Kolmannessa erässä Classic painoi lujasti päälle ja pääsi maalin päähän neljän maalin takaa-ajomatkalta. Oilers kuitenkin kesti ja voitti pelin 8-6. Oilers johtaa finaalisarjaa nyt 3-2.

Yksi Oilersin hahmoista oli loistokautta pelaava ja pudotuspelien pistepörssiä yhdessä neljän maalin Justus Kainulaisen kanssa johtava Astala. Hyökkääjä osui kahdesti ja ihastutti muun muassa ilmaveivimaalillaan. Pääkallo kysyi Astalalta maalin lisäksi, ottelusta ylipäänsä ja hyökkääjän parantuneesta puolustuspelistä. Haastattelussa selviää myös helsinkiläisen Astalan suhde Nordikseen, jossa ottelu pelattiin, ja jossa pelataan myös kuudes finaali.

Ottelun maalikoosteesta näet myös Astalan komean maalin.