Video: SPV–Oilers kaikki maalit – Ihme haparoi, Härkönen löysi ylänurkat ja yllätysratkaisija

Esport Oilers sysäsi keskiviikkona SPV:n kuilun partaalle. Oilers nappasi 7–6-vierasvoiton kolmannesta puolivälierästä. Oilers johtaa torstaina jatkuvaa ottelusarjaa voitoin 2–1. Kolmannesta puolivälierästä on nyt tarjolla maalikooste.

)

14 comments

  1. SPV:n maalikoosteet olivat laatutavaraa aiemmin. Nyt meni todella ärsyttävästi osa tilanteista ohi kun silmille vilkkui mainosta keskelle ruutua jatkuvasti. Mustekalat ovat muutenkin tosi ällöttäviä, hyi hyi.

  2. Kiviä taskuun. Puhdas 1vs1 tilanteen voitto ja pallo takayläseen.

  3. En minäkään lähtisi voittomaalia edeltävää tilannetta viheltämään, vaikkakin tuomarit kyllä haparoivat läpi ottelun. Olisin vaihtanut SPV:n veskan jossain vaiheessa peliä, vaikka maalit eivät menneet täysin Ihmeen piikkiin. Täytyy kyllä ihastella Raikamo, Hänninen, Kaartinen kolmikkoa. Siinä on oikeasti todella kovat pelimiehet! Ja tämä katsottuna punaisten lasien läpi!!

  4. Espoossa pelihuumori oli Punaisella kohdallaan.
    Seinäjoella nettilähetyksen kautta välittyi rennosti ja pilke silmäkulmassa pelaava Oilers.

    Tänään katsotaan kenellä kasetti kestää ja löytyykö peli-iloa.

    Tähän mennessä molemmat joukkueet ovat saaneet ryssittyä ottelut omilla virheillä. Vielä kumpikaan joukkue ei ole osoittautunut selkeästi paremmaksi. Todella tiukka matsi tulossa jos vaan kasetti kestää.

    p.s. mustekalamainos on häiritsevä..jos se täytyy laittaa sinne niin editoisivat videot kunnolla ettei mitään jää näkemättä..

  5. Mainos pitäisi ehdottomasti leikata fiksummin. Ei voi kesken 4-2 maalia tulla koko ruudun peittävä logo. Muutenkin parissa hidastuksessa kriittisessä kohtaa peittää näkökentän. Jos tulee logo, niin nopeammin ja selkeästi ennen hidastusta. Ei siten, että ensin tuijotat mustekalaa ja yhtäkkiä pallo on maalissa.

    Muuten aivan maailmanluokan matskua ja ei voi muuta kuin nostaa hattua. Juuri sen takia tuo logo häiritsikin niin paljon.

  6. Toivottavasti salibandyssakin siirrytään mahdollisimman pian yhteinäiseen videointiin ja sisällön tuottoon. Kovin amatöörimaista touhua kun maalikoosteet pitää tonkia pääkallon sivuilta, jotkut videot on kuvattu ilmeisesti kännykällä hyttysverkon läpi, jossain videoissa pyörii mustekala keskellä ruutua maalien aikana… Kaiken lisäksi hyvin monesta ottelusta koosteita ei ole ollenkaan saatavilla. Kaikki kunnia toki greatplay, hirvitv ja muut ketkä sisältöä tuotatte, mutta olisikohan aika siirtyä vähän ammattimaisempaan suuntaan.
    Lähinnä meinaan että yksi ja sama pulju kuvaisi jokaisella ottelupaikkakunnalla ottelut ja koosteet yms. löytyisi yhdestä paikasta. Ja samalla kuvanlaadulla riippumatta pelattiinko Joensuussa vai Hesassa.

  7. Älkää köyhät valittako.. mustekala on juuri niin oikean kokoinen ja ajoitettu hyvin.. kun se on tarkoitettu 🙂 Ostakaa katsekukoodi ja näyttäkää että haluatte nähdä hyvin toteutettua lähetystä myös tulevaisuudessa.

  8. Huonosti toteutettu mainos kääntyy mainostajaa itseään vastaan kuten tässäkin tapauksessa, jossa yrityksen logo viedään maalikimarassa ruudun keskelle peittämään kenttänäkymää. Logon olisi voinut aivan hyvin viedä johonkin kulmaan ja hieman pienempänä, mutta laittaa se keskelle ruutua ärsyttää suurinta osaa maalikoosteen katsojia ja sen seuraksena ärsytys kohdentuu mainostajaan.

    Lopputulos oli harrastajamaista puuhastelua, jonka seurauksena en tule vahingossakaan käyttämään Meridan mittaus- tai rakennuspalveluja.

  9. Grynderi. Eikö olisi loogisempaa jättää koosteet katsomatta kuin kohdistaa viha mainostavaan yritykseen? Joko olet tyhmä tai tyypillinen kade suomalainen.

  10. Eikö koosteet ole tarkoitettu katsottavaksi?

    Kuten sanoin, mainostaa voi monella tapaa. On hyviä ja huonoja tapoja.

    On tapoja, jotka luovat yrityksestä positiivista mielikuvaa ja on niitä esimerkkejä, jotka luovat yrityksestä negatiivista mielikuvaa ja tämä kuuluu jälkimmäiseen ryhmään.

    Tyhmyyttä on käyttää markkinointiviestinnän panostukset tavalla joka kääntyy negaatioksi yritystä kohtaan.

    Ei tuosta kyhäelmästä voi olla kateellinen, pikemminkin tunnen sääliä.

  11. Grynderi? Älä tunne sääliä… koska sinun tyyliset kirjoittajat on niitä mummoja jotka kiertää kaikki paikat missä vaan on tarjolla ilmaset kahvit 🙂

  12. Yllä olevaan keskusteluun sen verran ,eipä tarvi enään mustekalaa katsella…….tälläkaudella…Muuten speven koosteet,höystettynä hyvällä ja asiantuntevalla selostuksella ja Helasen kommentoinnilla ovat huippuluokkaaa..kaikesta huolimatta toivottavasti jatkuu taas ensikaudella kun järkytyksestä on toivuttu..voimia..