SB-Pro-hyökkääjä Hietamäki luottavaisena viidettä finaalia kohti – ”Siitä lähdetään, että kotona ei hävitä”

Naisten Salibandyliigan neljännen finaalin kakkospalkinnolla palkittiin kerran osunut SB-Pron hyökkääjä Laura Hietamäki. Tikkarin karkaaminen suusta korpesi, mutta luottamus omaan joukkueeseen ei silti horju pätkääkään.

– Harmittaa tottakai, mutta kolmannen erän hieno nousu antaa kaikille varmasti itseluottamusta, Hietamäki muistutti.

Hietamäen mukaan Classic oli alussa edellä, mutta kolmannen erän pelillä pitäisi pärjätä ensi viikollakin.

– Ei se alku ollut meiltä kyllä terävintä tekemistä, ja siitä alusta pitää pystyä parantamaan. Kolmas erä oli hyvä, ja saimme siinä sen kolmannen maalin, joka oli tavallaan yksi käännekohta pelissä. Kolmannen erän intensiteetillä meillä ei ole mitään hätää viidennessäkään pelissä, Hietamäki uskoi.

Oma sunnuntaipuhde sujui aika samoilla laduilla muunkin joukkueen kanssa.

– Kolmanteen erään huomattava parannus, kaksi ensimmäistä erää vähän sinne päin. Ehkä alussa vähän jännitystä, mutta joukkueen pelin myötä omakin peli parani.

SB-Pro ei ole hävinnyt yhtään kotiottelua kuluvalla kaudella, vaikka kotihalli onkin vaihdellut. Jos taika pitää, nurmijärveläiset juhlivat seurahistorian ensimmäistä Suomen mestaruutta.

– Siitä lähdetään, että kotona ei hävitä, Hietamäki napautti.

Viikon tauko tässä vaiheessa kautta on aiheuttanut parranpärinää etenkin miesten puolella, mutta Hietamäelle peliaikataululla ei ole merkitystä.

– Mulle on aivan sama, milloin pelataan. Näin se on määrätty, ja tällä mennään.