Suomen mestari menettää luottopuolustajansa – uusi suunta Sveitsi?

Janne Kainulaisen viikset kasvavat jatkossa uuden seuran paidassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Janne Kainulainen
Janne Kainulaisen viikset kasvavat jatkossa uuden seuran paidassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan voittanut Happee menettää luottopuolustajansa Janne Kainulaisen. Kolme edellistä kautta hirvipaitoja edustanut 30-vuotias jyväskyläläinen neuvottelee Pääkallo.fi:n tietojen mukaan sopimuksesta Sveitsin NLB:hen.

Kainulainen vahvisti lähtönsä eilen Twitter-tilillään. No-look-syötöistään tunnettu peruspuolustaja edusti ennen paluutaan Jyväskylään kahden kauden ajan Turun Palloseuraa. Kaikkiaan 124 runkosarjaottelussa on syntynyt tehopisteet 10+15, ja kuluvan kauden päätteeksi kaulaan ripustettiin uran ensimmäinen SM-kulta.

Kainulainen on tiettävästi Sveitsin toiseksi korkeimman sarjatason NLB:n Ad Astra Sarnenin kiikarissa, mutta työmahdollisuuksien mukaan pelipaikka voi löytyä jatkossa myös Suomesta. Menetys on merkittävä Happeelle myös seuraorganisaatiossa, sillä Kainulainen toimi viime kaudella Happeen junioripäällikkönä.

One comment

  1. Kainun lähtö Happeesta on ISO menetys. Eikä pelkästään pelillisten ansioiden, vaan ennen kaikkea valmennuspäällikön ja akatemiavalmennuksen osalta. Kuten herra itse totesi, matka jatkuu…