Indians ei pysynyt Siriuksen kyydissä – ”Sekava kuva jäi”

Kuva: Sofia Rancken

Kuva: Sofia Rancken
Kuva: Sofia Rancken

IK Sirius otti voiton myös toisesta harjoitusottelustaan Kisakallion urheiluopistolla, kun miesten Salibandyliigan Westend Indians sai perjantaina taipua lukemin 7-4 (3-1,1-1,3-2).

Ruotsalaisten harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Turussa, kun TPS ja Sirius iskevät yhteen kello 15:30.

Mihin ottelu ratkesi?
IK Sirius ei päästänyt Indiansia missään vaiheessa johtoon ottelussa. Ruotsalaiset kuittasivat avausmaalinsa jälkeen Markus Markkolan tekemän 1-1-tasoituksen seuraavassa vaihdossa 2-1-johtolukemiksi ja toisessa erässä Sirius käänsi Santeri Toropaisen 3-2-kavennuksen vajaassa kahdessa minuutissa 4-2-johdoksi. Ruotsalaisten vahva maalineduspelaaminen sekä tehokas ylivoima tuottivat ottelussa useita maaleja.

Ottelun hahmo?

IK Siriuksen Aron Ohlsson kirjautti ottelussa tehot 2+2 ollen mukana joukkueensa tärkeimmissä maaleissa, kahdessa ensimmäisessä ja kahdessa viimeisessä. Indiansin Markus Markkola näytti oveluutensa 1-1-tasoitusmaalissa, sillä Markkola iski pallon vapaalyöntipisteelle ja laukoi pallon suoraan maaliin ruotsalaisten sortuessa vaihtamaan kriittisellä hetkellä.

Ottelun puheenaihe?

Ennen IK Siriuksen ja Westend Indiansin välistä ottelua kentällä kohtasivat Storvreta IBK ja Esport Oilers. Ero näiden kahden ottelun välillä oli kuin yöllä ja päivällä. Storvreta ja Oilers tarjosivat vauhdikasta, fyysistä ja viihdyttävää salibandya, kun taas Sirius ja Indians hinkkasivat pakkopullaa kaksi tuntia illan pimetessä taustalla. Ottelu ei vastannut kahden liigajoukkueen kohtaamista.

Kommentit:

– Oikeastaan voi sanoa, että molemmat joukkueet tuhlailivat paikkoja, mikä ei kyllä ole yhtään tyypillistä ruotsalaisille. Meillä oli vähän pelaajia pelillä ja kaverilla toinen peli putkeen, joten tahti pysyi aika rauhallisena, kommentoi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen seuran kotisivuilla.
– Meillä ketjut eli koko ajan. Tähän mennessä ollaan pelattu aina viisikkoina, joten homma vähän mureni, kun ei pystytty viisikkoina työstämään peliä eteenpäin. Oli siellä kuitenkin välähdyksiä hyvästäkin pelistä, vaikka kokonaisuudessaan jäi  aika sekava kuva meidän tekemisestä, näki Laurikainen.