Miehet

Tulospalvelun kanssa ongelmia – ”karvalakkimalli” toimii

20.09.
2014
37 Kommenttia
1
Tämä tulospalvelu toimii tälläkin hetkellä.

Tämä tulospalvelu toimii tälläkin hetkellä.

Salibandyliiton Floorball.fi:n tulospalvelu takkuaa. Koko uudistunut sivusto joko latautuu liian hitaasti tai ei toimi ollenkaan. Aihetta on kommentoitu myös Pääkallo.fi:n kommenttiosioissa ja sosiaalisessa mediassa.

Vika ilmeni aluksi siten, että tulospalvelun lataaminen hidastui huomattavasti. Myöhemmin tulospalvelu lakkasi toimimasta kokonaan. Toistaiseksi tuloksia hamuavat voivat käyttää niin sanottua ”karvalakkiversiota” osoitteessa tilastopalvelu.fi/fb

Tulospalvelun kanssa oli suuria ongelmia koko viime kauden ajan.

Aiheesta aikaisemmin Näin Salibandyliiton kilpailupäällikkö kommentoi tulospalvelun takkuamista

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Terppa
20/09/2014
Onko tämä nyt varsinaisesti mikään uutinen?
ganki27
20/09/2014
Lötjönen narsisti hanki elämä äläkä mielistele
Vatsa sisään ja lenkille.
MOB
20/09/2014
Höhöhöö! Tää on kuin siitä leffasta "Aina eka kerta". Tai "Päiväni murmelina". Uskomatonta, ettei noita tulospalveluita saada kuntoon.
PAA
20/09/2014
Karvalakki menee suoraan Miesten liigaan. Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte etusivulle niin ei tarvi kikkailla nähdäkseen muutki sarjat.

Tulospalvelu. Huokaus.
peehoo.Loviisa
20/09/2014
Pojot .fi heti takaisin !!!!!!
Fakta
20/09/2014
Taputtakaa toisianne olkapäille, siellä ootte onnistunu taas kerran pilaamaan salibandyn maineen . Ensimmäinen kierros ja teidän tulospalvelu on samalla tasolla kun ekaluokkalaisen lukutaito. Hävetkää
Fakta
20/09/2014
Taputtakaa toisianne olkapäille, siellä ootte onnistunu taas kerran pilaamaan salibandyn maineen . Ensimmäinen kierros ja teidän tulospalvelu on samalla tasolla kun ekaluokkalaisen lukutaito. Hävetkää. Lopuks viesti ketju suljetaan kohta
s.tunarit
20/09/2014
pyytäkää ny äkkiä taas se 16 vuotias kloppi pistään nää tulospalvelut kuntoon,niinkun viime vuonnakin,,..
Pk+seutu
20/09/2014
Mihän Vehniäinen nyt selittää??? Liitto yllättyi ku kävijöitä oli yli sata yhtäaikaa?
TJ
20/09/2014
Amatöörien puuhastelua
Espoolainen
20/09/2014
Tulospalvelusta vastuussa olevat, kädet pois taskusta ja nyt töihin. Viikonlopunaikana vaikka yötöinä, jos homma ei kiinnosta niin vaihtakaa vastuussa olevia.
Hyvä esimerkki virkamiesmäisestä asenteesta koko liiton johdolta.
Jutta
20/09/2014
Kuinkahan tulospalvelusta vastaavat virkailijat kehtaavat tulla maanantaina työpaikalleen? Hommaa on valmisteltu kuukausikaupalla ja varmaan sopimusten mukaan kaiken pitäisi olla OK. Onkohan sopimuksissa jotain sanktiopykäliä? Toivottavasti! Se ei kyllä yhtään auta meitä 100 000 lajin ystävää, jotka emme saa luvattua palvelua.

Miten se pojot.fi saatiin viime kaudella toimimaan niin hyvin? Eikö edes sieltä olisi voinut ottaa mallia? Kyllä on tyhmää porukkaa jossakin.
Säbänderus
20/09/2014
On todella avuton esitys tuo tulospalvelu. Miten voi olla 2014 ?!!!!
Ei ihminen ymmärrä...
Anakondat
20/09/2014
Pojot.fi toimi täydellisesti mutta nyt on näitä ihan mätiä ohjelmia.
Viikingintie
20/09/2014
Alkaisiko salibandyväki viimeinkin oivaltamaan, että Salibandyliitossa tulisi tehdä lukuisia henkilövaihdoksia, jotta todellista kehitystä tapahtuisi niin tämän tulospalvelun kuin monien muidenkin asioiden suhteeen.

Missä mm. on se luvattu nykyiaikainen mediasisältö ja kommunikointikanava, joka luvattiin Salibandy -lehden lopettamisen jälkeen?

Kaltala kavereineen osaavat kyllä pönöttämisen, mutta organisaatioiden tai prosessien johtajiksi ei näillä näytöillä olisi mitään asiaa yrityselämässä.

Pojot oli viime kauden tulospalveluongelman väliaikainen ratkaisu, mutta nyt näyttää siltä, että liitto onnistui kuihduttamaan sen ainoan toimivan tulospalvelun.
hauskoja
20/09/2014
Kuka s***anan tunari taas tunaroi? E-e-en k-k-kommentoi...
Säbänderus
20/09/2014
En todella ymmärrä mikä siinä vanhassa tulospalvelussa oli vikana ? Sehän oli aivan mainio.
kukamuka
20/09/2014
Kenestä 16 vuotiaasta klopista toi yks puhuu? Sehän oli ihan aikuinen mies, joka pojot väsäsi..
Ruostumaton teräsrotta
20/09/2014
Olkaa huoleti! SSBL on löytänyt ratkaisun tulospalvelun ongelmiin. Jatkossa kyselyitä tulospalveluun voi tilata etukäteen ajanvarauksella. Ihan kuten passihakemukset poliisin kanssa. Heinäkuussa on vielä runsaasti vapaita kyselyaikoja tarjolla.

Tämän tasoisen kuorman voi hoitaa palvelimilla jotka käyvät höyryllä ja tiedonsiirrolla joka perustuu osmoosiin.

Selitysten asemesta tulosta pöytään, nyt!
ganki27
21/09/2014
2014 eletään ja voi voi voi ...tulospalvelu ei vaan toimi!!!!
JKL
21/09/2014
Ei toimi tänääkään ja itse tuossa mietin ostanko säbä vai koripallo kausikortin. Tänään v…..i niin paljon säbä tulospalvelu että laitoin saman tien koripallo kausikortin tialukseen. Tämä on rahallinen kannanotto salibandy taustojen puuhailuun...
Säbänderus
21/09/2014
Varmasti melko raivostuttavaa etenkin niistä henkilöistä, jotka ovat peleissä tuottamassa tätä tulospalvelua, "tulospalvelua" lainausmerkeissä.
Ennen ei grafiikka silmää häikäissyt mutta tekniikka toimi. Peli eli hienosti ja otteluita oli mielenkiintoista seurata.
Miten nyt voi olla tällaista, eikä kukaan lyö nyrkkiä pöytään?
Hilipili
21/09/2014
Onhan tää nyt jo ihan vitsi. Nyt ei enää jaksa antaa tukea ”kyllä nää nettijutut kuntoon saadaan”. EI EI EI TODELLAKAAN. Nyt pitää jo jonkun työsuhde saada päätöksensä. Itse ei saada mitään aikaiseksi ja ainoa uudistuskin (pojot) saadaan kustua. Pojat, ei näin.
Osku
21/09/2014
Tilastopalvelu.fi toimii, joten nyt ei liitto voi vyöryttää syytä kenellekkään toiselle. Vika on nyt liiton omissa sivuissa. Mikä firma ne on tehnyt? Onko tässä kyseessä joku "ostettiin ton hallituksen kaverin firmasta noi" -juttu taas? Entäs toi streami? Ei tainnut ollut Great playltä? Keneltä se oli? Jonkun hallituksen jäsenen kaverilta saatiin halvalla, vai?
Tehkääpä
21/09/2014
Pääkallossa listaus Kaltalan pj-kauden onnistuneista hankkeista? Miestä mainostettiin liiton johtoon yritysjohtajana. Ehkä kokemus olikin jostain valtionyhtiöstä?

Pääkallon journalistinen uskottavuus oli eilen koetuksella, kun päätoimittaja TV:ssä kehui liiton markkinointiosaamista. Vai oliko se kuitenkin sarkasmia?
Perna
21/09/2014
Pistää vihaksi tämä tulospalvelusekoilu - ei toimi ei. Salibandyliiton It-projektista vastaava henkilö vaihtoon ja pikaisesti. Ei mitään ole opittu viimevuodesta.

Salibandy tuotteena on hyvä. Salibadyliitto tekee kaikkensa, että lajin seuraaminen on mahdollisimman vaikeaa/mahdotonta.
Pk+seutu
21/09/2014
Eikö liitto edelleenkään tajua että tulospalvelua seurataan? Odotan innolla syitä. Tod näk syy on että alimitoitettiin nettisivujen kävijämäärä 50 henkilöön. Kuinka tuo on niin vaikeaa? Olisi kiva kuulla
Osku
21/09/2014
Ojala teki ihan oikein kun ei alkanut haukkua liittoa valtakunnallisessa mediassa. Me voidaan tehdä sitä täällä lajin sisällä, mutta turha sitä sontaa on levittää lajin ulkopuolelle.
Umpisurkeaahan tämän on ollut viime vuodet, mutta eiköhän me kohta saada uudet tekijät liittoon. Ei noi nykyiset siellä enää kauan voi pysyä.
Sportti
21/09/2014
Siirryin myös lajinvaihtajaksi=> lentopalloon!
Tieto
21/09/2014
Oikeassa yritysmaailmassa tämmöistä ei kauaa katsottaisi. Valitettavasti teiltä löytyy vaan selityksiä yms. Jopa yli 100 kävijää, huokaus. Voisitteko ihan oikeasti ottaa töihin ihmisiä, jotka osaavat? Täällä kentällä odottaa tuhansia ja tuhansia juuri tämän osion valmistumista. Mitä ihmettä liitto odottaa? Miten voitte olla noin kädettömiä? Ottakaa vaikka pojot- mies konsultiksi ja hommat alkaa sujumaan. Ja kiitos ei enää selittelyjä. Laittakaa homma kuntoon!
Espoo
21/09/2014
Tässä liigan/ liiton vastuulla olevassa tulospalvelu "farssissa" on erikoista myös se että ei osata tiedottaa edes omille kannattajille mikä on mennyt pieleen ja kuinka tulospalvelu saadaan toimimaan ja milloin. Lisäksi tämä moka aiheuttaa myös medialle vaikeuksia seurata salibandyä, varsinkin nyt kauden alussa tulee korvaamatonta haittaa.
Oskulle
21/09/2014
Ei kukaan ole ehdottanutkaan mitään "liiton haukkumista" julkisesti. Huomasin Ojalan TV:ssä oma-aloitteisesti kehuvan liiton markkinointiosaamista. Jäin miettimään perusteita kehuille ja journalistin omaa uskottavuutta, kun hövelisti kehuu vastuulliset vallanpitäjät.

Uskon silti edelleenkin Pääkallon kykenevän halutessaan tekemään rehellisen listauksen Kaltalan kauden onnistumisista ja epäonnistumisista. Se olisi varmasti paljon luettu ja kommentoitu juttu.
ET+soittaa+kotiin
22/09/2014
Miksei saisi kehua jos siihen on paikka? Management by perkele? (Tulospalvelu ei ole markkinointia)
JZ
22/09/2014
Oon yleensä kyllä äärimmäisen ymmärtäväinen niiden moninaisten koukkujen suhteen mitä erilaiset projektit voivat kohdata, mutta kyllähän tää alkaa olla koomista. Floorball.fi-tulospalvelu näkyy kyllä esimerkiksi juuri nyt toimivan, esimerkiksi selkeydessä ja helppokäyttöisyydessä vanha Pojot.fi (joka muuten näkyy edelleen osittain toimivan) oli kyllä parempi.

Eniten tuossa uudessa palvelussa nyppii tuo ottelukohtaisten tilastojen typistäminen. Karvalakkimallissa tämä oli jo parempi, mutta Pojot-mallinen selkeän riisuttu, kaiken datan kliinisesti esittävä malli on minusta aivan ylivoimainen.
palvelun sisältö
22/09/2014
Toimiessaankin tästä uudesta puuttuu laukaisukartat. Se olisi olellinen osa pelinseurantaa- oli vanhassa silloin kun sekään toimi.
Jartsi
22/09/2014
Ottelun jälkeen pöytäkirjasta löytyy varmaan sujuvasti veikkauspörssin pisteensaajat, sekin kiinnostaa kauden edetessä, ja olisi helposti kerrottavissa. Miksei muuten tuomarien nimiä mainita? Se on tavalliselle seuraajalle paljon oleellisempi tieto kuin joku kotijoukkueen tilastoihin keksimä yleisömäärä.
Kn
29/09/2014
Apua ammattilaisilta. Älä yritä jos taidot ei riitä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.