Tulospalvelun kanssa ongelmia – ”karvalakkimalli” toimii

Tämä tulospalvelu toimii tälläkin hetkellä.

Tämä tulospalvelu toimii tälläkin hetkellä.
Tämä tulospalvelu toimii tälläkin hetkellä.

Salibandyliiton Floorball.fi:n tulospalvelu takkuaa. Koko uudistunut sivusto joko latautuu liian hitaasti tai ei toimi ollenkaan. Aihetta on kommentoitu myös Pääkallo.fi:n kommenttiosioissa ja sosiaalisessa mediassa.

Vika ilmeni aluksi siten, että tulospalvelun lataaminen hidastui huomattavasti. Myöhemmin tulospalvelu lakkasi toimimasta kokonaan. Toistaiseksi tuloksia hamuavat voivat käyttää niin sanottua ”karvalakkiversiota” osoitteessa tilastopalvelu.fi/fb

Tulospalvelun kanssa oli suuria ongelmia koko viime kauden ajan.

Aiheesta aikaisemmin Näin Salibandyliiton kilpailupäällikkö kommentoi tulospalvelun takkuamista

37 comments

  1. Höhöhöö! Tää on kuin siitä leffasta ”Aina eka kerta”. Tai ”Päiväni murmelina”. Uskomatonta, ettei noita tulospalveluita saada kuntoon.

  2. Karvalakki menee suoraan Miesten liigaan. Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte etusivulle niin ei tarvi kikkailla nähdäkseen muutki sarjat.

    Tulospalvelu. Huokaus.

  3. Taputtakaa toisianne olkapäille, siellä ootte onnistunu taas kerran pilaamaan salibandyn maineen . Ensimmäinen kierros ja teidän tulospalvelu on samalla tasolla kun ekaluokkalaisen lukutaito. Hävetkää

  4. Taputtakaa toisianne olkapäille, siellä ootte onnistunu taas kerran pilaamaan salibandyn maineen . Ensimmäinen kierros ja teidän tulospalvelu on samalla tasolla kun ekaluokkalaisen lukutaito. Hävetkää. Lopuks viesti ketju suljetaan kohta

  5. pyytäkää ny äkkiä taas se 16 vuotias kloppi pistään nää tulospalvelut kuntoon,niinkun viime vuonnakin,,..

  6. Tulospalvelusta vastuussa olevat, kädet pois taskusta ja nyt töihin. Viikonlopunaikana vaikka yötöinä, jos homma ei kiinnosta niin vaihtakaa vastuussa olevia.
    Hyvä esimerkki virkamiesmäisestä asenteesta koko liiton johdolta.

  7. Kuinkahan tulospalvelusta vastaavat virkailijat kehtaavat tulla maanantaina työpaikalleen? Hommaa on valmisteltu kuukausikaupalla ja varmaan sopimusten mukaan kaiken pitäisi olla OK. Onkohan sopimuksissa jotain sanktiopykäliä? Toivottavasti! Se ei kyllä yhtään auta meitä 100 000 lajin ystävää, jotka emme saa luvattua palvelua.

    Miten se pojot.fi saatiin viime kaudella toimimaan niin hyvin? Eikö edes sieltä olisi voinut ottaa mallia? Kyllä on tyhmää porukkaa jossakin.

  8. Alkaisiko salibandyväki viimeinkin oivaltamaan, että Salibandyliitossa tulisi tehdä lukuisia henkilövaihdoksia, jotta todellista kehitystä tapahtuisi niin tämän tulospalvelun kuin monien muidenkin asioiden suhteeen.

    Missä mm. on se luvattu nykyiaikainen mediasisältö ja kommunikointikanava, joka luvattiin Salibandy -lehden lopettamisen jälkeen?

    Kaltala kavereineen osaavat kyllä pönöttämisen, mutta organisaatioiden tai prosessien johtajiksi ei näillä näytöillä olisi mitään asiaa yrityselämässä.

    Pojot oli viime kauden tulospalveluongelman väliaikainen ratkaisu, mutta nyt näyttää siltä, että liitto onnistui kuihduttamaan sen ainoan toimivan tulospalvelun.

  9. Olkaa huoleti! SSBL on löytänyt ratkaisun tulospalvelun ongelmiin. Jatkossa kyselyitä tulospalveluun voi tilata etukäteen ajanvarauksella. Ihan kuten passihakemukset poliisin kanssa. Heinäkuussa on vielä runsaasti vapaita kyselyaikoja tarjolla.

    Tämän tasoisen kuorman voi hoitaa palvelimilla jotka käyvät höyryllä ja tiedonsiirrolla joka perustuu osmoosiin.

    Selitysten asemesta tulosta pöytään, nyt!

  10. Ei toimi tänääkään ja itse tuossa mietin ostanko säbä vai koripallo kausikortin. Tänään v…..i niin paljon säbä tulospalvelu että laitoin saman tien koripallo kausikortin tialukseen. Tämä on rahallinen kannanotto salibandy taustojen puuhailuun…

  11. Varmasti melko raivostuttavaa etenkin niistä henkilöistä, jotka ovat peleissä tuottamassa tätä tulospalvelua, ”tulospalvelua” lainausmerkeissä.
    Ennen ei grafiikka silmää häikäissyt mutta tekniikka toimi. Peli eli hienosti ja otteluita oli mielenkiintoista seurata.
    Miten nyt voi olla tällaista, eikä kukaan lyö nyrkkiä pöytään?

  12. Onhan tää nyt jo ihan vitsi. Nyt ei enää jaksa antaa tukea ”kyllä nää nettijutut kuntoon saadaan”. EI EI EI TODELLAKAAN. Nyt pitää jo jonkun työsuhde saada päätöksensä. Itse ei saada mitään aikaiseksi ja ainoa uudistuskin (pojot) saadaan kustua. Pojat, ei näin.

  13. Tilastopalvelu.fi toimii, joten nyt ei liitto voi vyöryttää syytä kenellekkään toiselle. Vika on nyt liiton omissa sivuissa. Mikä firma ne on tehnyt? Onko tässä kyseessä joku ”ostettiin ton hallituksen kaverin firmasta noi” -juttu taas? Entäs toi streami? Ei tainnut ollut Great playltä? Keneltä se oli? Jonkun hallituksen jäsenen kaverilta saatiin halvalla, vai?

  14. Pääkallossa listaus Kaltalan pj-kauden onnistuneista hankkeista? Miestä mainostettiin liiton johtoon yritysjohtajana. Ehkä kokemus olikin jostain valtionyhtiöstä?

    Pääkallon journalistinen uskottavuus oli eilen koetuksella, kun päätoimittaja TV:ssä kehui liiton markkinointiosaamista. Vai oliko se kuitenkin sarkasmia?

  15. Pistää vihaksi tämä tulospalvelusekoilu – ei toimi ei. Salibandyliiton It-projektista vastaava henkilö vaihtoon ja pikaisesti. Ei mitään ole opittu viimevuodesta.

    Salibandy tuotteena on hyvä. Salibadyliitto tekee kaikkensa, että lajin seuraaminen on mahdollisimman vaikeaa/mahdotonta.

  16. Eikö liitto edelleenkään tajua että tulospalvelua seurataan? Odotan innolla syitä. Tod näk syy on että alimitoitettiin nettisivujen kävijämäärä 50 henkilöön. Kuinka tuo on niin vaikeaa? Olisi kiva kuulla

  17. Ojala teki ihan oikein kun ei alkanut haukkua liittoa valtakunnallisessa mediassa. Me voidaan tehdä sitä täällä lajin sisällä, mutta turha sitä sontaa on levittää lajin ulkopuolelle.
    Umpisurkeaahan tämän on ollut viime vuodet, mutta eiköhän me kohta saada uudet tekijät liittoon. Ei noi nykyiset siellä enää kauan voi pysyä.

  18. Oikeassa yritysmaailmassa tämmöistä ei kauaa katsottaisi. Valitettavasti teiltä löytyy vaan selityksiä yms. Jopa yli 100 kävijää, huokaus. Voisitteko ihan oikeasti ottaa töihin ihmisiä, jotka osaavat? Täällä kentällä odottaa tuhansia ja tuhansia juuri tämän osion valmistumista. Mitä ihmettä liitto odottaa? Miten voitte olla noin kädettömiä? Ottakaa vaikka pojot- mies konsultiksi ja hommat alkaa sujumaan. Ja kiitos ei enää selittelyjä. Laittakaa homma kuntoon!

  19. Tässä liigan/ liiton vastuulla olevassa tulospalvelu ”farssissa” on erikoista myös se että ei osata tiedottaa edes omille kannattajille mikä on mennyt pieleen ja kuinka tulospalvelu saadaan toimimaan ja milloin. Lisäksi tämä moka aiheuttaa myös medialle vaikeuksia seurata salibandyä, varsinkin nyt kauden alussa tulee korvaamatonta haittaa.

  20. Ei kukaan ole ehdottanutkaan mitään ”liiton haukkumista” julkisesti. Huomasin Ojalan TV:ssä oma-aloitteisesti kehuvan liiton markkinointiosaamista. Jäin miettimään perusteita kehuille ja journalistin omaa uskottavuutta, kun hövelisti kehuu vastuulliset vallanpitäjät.

    Uskon silti edelleenkin Pääkallon kykenevän halutessaan tekemään rehellisen listauksen Kaltalan kauden onnistumisista ja epäonnistumisista. Se olisi varmasti paljon luettu ja kommentoitu juttu.

  21. Oon yleensä kyllä äärimmäisen ymmärtäväinen niiden moninaisten koukkujen suhteen mitä erilaiset projektit voivat kohdata, mutta kyllähän tää alkaa olla koomista. Floorball.fi-tulospalvelu näkyy kyllä esimerkiksi juuri nyt toimivan, esimerkiksi selkeydessä ja helppokäyttöisyydessä vanha Pojot.fi (joka muuten näkyy edelleen osittain toimivan) oli kyllä parempi.

    Eniten tuossa uudessa palvelussa nyppii tuo ottelukohtaisten tilastojen typistäminen. Karvalakkimallissa tämä oli jo parempi, mutta Pojot-mallinen selkeän riisuttu, kaiken datan kliinisesti esittävä malli on minusta aivan ylivoimainen.

  22. Toimiessaankin tästä uudesta puuttuu laukaisukartat. Se olisi olellinen osa pelinseurantaa- oli vanhassa silloin kun sekään toimi.

  23. Ottelun jälkeen pöytäkirjasta löytyy varmaan sujuvasti veikkauspörssin pisteensaajat, sekin kiinnostaa kauden edetessä, ja olisi helposti kerrottavissa. Miksei muuten tuomarien nimiä mainita? Se on tavalliselle seuraajalle paljon oleellisempi tieto kuin joku kotijoukkueen tilastoihin keksimä yleisömäärä.