Video: Nokian KrP-Oilers kaikki maalit – Johanssonin maalijyvä kohdillaan

Nokian KrP nappasi Miesten Salibandyliigassa tiistai-iltana makean kotivoiton ennakkosuosikki Oilersilta. 6-4 päättyneestä ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

KrP oli jo 4-1-johdossa ennen kuin Oilers taisteli pelin kolmannessa erässä tasoihin. Henri Johanssonin illan toinen ja tyhjään maaliin viimeistelty kolmas kuitenkin toivat nokialaisille täydet sarjapisteet. Voitto oli joukkueelle jo toinen putkeen ja sillä on nyt kasassa viisi sarjapistettä.

17 comments

  1. No, missäs on Johanssonin arvostelijat nyt!! Hyvä Henkka, lisää tätä.Luottoa löytyy edelleen!!;) t.pomo

  2. Mitä ihmettä merto tekee oilerssin 3. Maalissa.. Heittäytyy? Vai eikö vaan jaksanu ja päätti ottaa lepiä. No hienon rankkarin heitti kumminkin

  3. Eikös KrP tulee pelaajalle ajankohtaiseksi seuraksi silloin, kun treenaus ei oikein sovi siviilielämän aikatauluun, eikä isommin huvitakaan?
    Hassu seura ja pelaa ihan hassussa paikassa.

  4. Kyllä sabanderus juurinäin ja lisäksi Salmela maksaa joka pelaajalle 15000€ kaudesta! Niin väsynyttä provoa taas, keksi jotain uutta!!!

  5. @säbänderus No tämä hassu seura pelasi eilen oikeasti hyvää sählyä. Ja jos kattoisit KrP:n pelaajia nii suurin osa niistä on nuoria ja vielä kehittyviä pelaajia.

  6. KRP onnistui voittamaan ilmeisen asennevammaisen Oilersin ja heti ollaan olevinaan oikeasti liigatason joukkue. Katsokaa nyt koosteesta miten Oilersin pelaajat hölmöilee. Johanssonin ratkaisevassa maalissa esim O. Wardilla ei ole mitään käsitystä mitä pitäisi tehdä, eikä veljelläkään näköjään tossu liiku omaa maalia kohden. Toisessa maalissa Kinnunen juoksee pallosta ohi vastaantulossa, niin helppoahan se on näitä pelejä voittaa. Odottakaa vaan kun vastaan tulee Erä tai Classic, niin kyyti onkin ihan toisenlaista.

  7. Moro Heikki Hyytölä satuikko oleen kattomassa peliä eilen? Jep veikkasin ettet ollut. Elämäni ensimmäisiä kertoja Krp pelasi oikeasti joukkueena eikä yksilöinä. Puolusti viisaasti ja viisikolla lähes koko pelin. Teki tarvittavat maalit ja voitti pelin. Simple. Mutta kerroppa mulle miksei krp olisi liigatason joukkue. Maalilla tappiot Kooveeta ja Nst:tä vastaan. Siinä isoimmat tappiot. Krp on ja uskon että tulee olemaan kauden väripilkku.

  8. Jos Oilersista pitää nostaa jokin asia esiin, niin Oilersin jätkät jaksoi painaa kovalla asenteella loppuun asti. Respect!

  9. Raholassa ei tarvita A-oikeuksin varustettua karsinaa, kun pää menee sekaisin pelkästä hengittämisestä.

    Aina valitetaan, kun ei ole varaa rakentaa kaikenmaailman hiihtoputkia ja mäkihyppyhalleja, mutta on se hienoa, että on sisähalli, jossa voi sienestää!

  10. Tuo Säbänderus-parka mollaa Raholaa samalla tavoin kuin mitä pikkuskidit tekee eskari-iässä: ”Mun iskä on rikkaampi kun sun iskä!” On se hyvä, että Pääkallo tarjoaa S:lle tilaisuuden elää ikuista eskaria.

    Hupaisaa, että toisaalla Säbänderus fanittaa Classicia. Mun iskä on rikkaampi kun sun iskä! Niinpä.

  11. Mitä mitä mitä !

    Minähän pidän Rahola Areenasta, sen yksilöllisestä ainutlaatuisuudesta.
    Lajipyhättö, josta toivottavasti mitä pikimmin tulee maajoukkueelle voittava kotikenttä.

  12. ottamatta kantaa Raholan areenaan tai KrPn peliin, niin sä oot säbänderus ainakin kohtuu väsynyt äijä! 😀 voi herranjumala mitä juttua. Jos Nokialaisilla on tänä vuonna pirteä ja pärjäävä joukkue niin nauti siitä että lisää hyviä porukoita tulee Salibandyliigaan. Näin salibandyn fanina itse ainakin ajattelen niin.

  13. Säbänderus Rukka, olikohan KRP:n maalissa 97 syntynyt moke, kenties seuraavien nuorten mm all stars moke. Ei ole KRP:n vika ettei Nokian kaupunki rakenna seuraavaakaan hallia vähintään 800 katsojan katsomolla. Tätä Nokialla on odotettu kuten siirtonurmea, joka tulikin viime vuonna ja nyt valmistui jalkkishalli. Vielä kun saadaan säbään ja korikseen hallit, niin seuraavat 50 vuotta on liikunta paikkojen osalta kunnossa. Tsemppiä KRP:lle ja muille seuroille. Katsomot täyteen ja tunnelma kattoon.