Miehet

Video: Nokian KrP-Oilers kaikki maalit – Johanssonin maalijyvä kohdillaan

15.10.
2014
17 Kommenttia
0

Nokian KrP nappasi Miesten Salibandyliigassa tiistai-iltana makean kotivoiton ennakkosuosikki Oilersilta. 6-4 päättyneestä ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

KrP oli jo 4-1-johdossa ennen kuin Oilers taisteli pelin kolmannessa erässä tasoihin. Henri Johanssonin illan toinen ja tyhjään maaliin viimeistelty kolmas kuitenkin toivat nokialaisille täydet sarjapisteet. Voitto oli joukkueelle jo toinen putkeen ja sillä on nyt kasassa viisi sarjapistettä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
olivermitn
15/10/2014
No, missäs on Johanssonin arvostelijat nyt!! Hyvä Henkka, lisää tätä.Luottoa löytyy edelleen!!;) t.pomo
jupi
15/10/2014
Mitä ihmettä merto tekee oilerssin 3. Maalissa.. Heittäytyy? Vai eikö vaan jaksanu ja päätti ottaa lepiä. No hienon rankkarin heitti kumminkin
Säbänderus
15/10/2014
Eikös KrP tulee pelaajalle ajankohtaiseksi seuraksi silloin, kun treenaus ei oikein sovi siviilielämän aikatauluun, eikä isommin huvitakaan?
Hassu seura ja pelaa ihan hassussa paikassa.
Jatkoa edelliseen
15/10/2014
Kyllä sabanderus juurinäin ja lisäksi Salmela maksaa joka pelaajalle 15000€ kaudesta! Niin väsynyttä provoa taas, keksi jotain uutta!!!
vihaajat vihaa
15/10/2014
@säbänderus No tämä hassu seura pelasi eilen oikeasti hyvää sählyä. Ja jos kattoisit KrP:n pelaajia nii suurin osa niistä on nuoria ja vielä kehittyviä pelaajia.
Heikki Hyytölä
15/10/2014
KRP onnistui voittamaan ilmeisen asennevammaisen Oilersin ja heti ollaan olevinaan oikeasti liigatason joukkue. Katsokaa nyt koosteesta miten Oilersin pelaajat hölmöilee. Johanssonin ratkaisevassa maalissa esim O. Wardilla ei ole mitään käsitystä mitä pitäisi tehdä, eikä veljelläkään näköjään tossu liiku omaa maalia kohden. Toisessa maalissa Kinnunen juoksee pallosta ohi vastaantulossa, niin helppoahan se on näitä pelejä voittaa. Odottakaa vaan kun vastaan tulee Erä tai Classic, niin kyyti onkin ihan toisenlaista.
Henri Mattila
15/10/2014
Moro Heikki Hyytölä satuikko oleen kattomassa peliä eilen? Jep veikkasin ettet ollut. Elämäni ensimmäisiä kertoja Krp pelasi oikeasti joukkueena eikä yksilöinä. Puolusti viisaasti ja viisikolla lähes koko pelin. Teki tarvittavat maalit ja voitti pelin. Simple. Mutta kerroppa mulle miksei krp olisi liigatason joukkue. Maalilla tappiot Kooveeta ja Nst:tä vastaan. Siinä isoimmat tappiot. Krp on ja uskon että tulee olemaan kauden väripilkku.
Katsomossa
15/10/2014
Jos Oilersista pitää nostaa jokin asia esiin, niin Oilersin jätkät jaksoi painaa kovalla asenteella loppuun asti. Respect!
Säbänderus
15/10/2014
Juu Rahola Areenan ostaa kohta joku venäläinen sijoittaja...
Huuhaa
15/10/2014
Raholassa ei tarvita A-oikeuksin varustettua karsinaa, kun pää menee sekaisin pelkästä hengittämisestä.

Aina valitetaan, kun ei ole varaa rakentaa kaikenmaailman hiihtoputkia ja mäkihyppyhalleja, mutta on se hienoa, että on sisähalli, jossa voi sienestää!
Rahola
16/10/2014
Tuo Säbänderus-parka mollaa Raholaa samalla tavoin kuin mitä pikkuskidit tekee eskari-iässä: ”Mun iskä on rikkaampi kun sun iskä!” On se hyvä, että Pääkallo tarjoaa S:lle tilaisuuden elää ikuista eskaria.

Hupaisaa, että toisaalla Säbänderus fanittaa Classicia. Mun iskä on rikkaampi kun sun iskä! Niinpä.
Säbänderus
16/10/2014
Mitä mitä mitä !

Minähän pidän Rahola Areenasta, sen yksilöllisestä ainutlaatuisuudesta.
Lajipyhättö, josta toivottavasti mitä pikimmin tulee maajoukkueelle voittava kotikenttä.
Jontte
16/10/2014
ottamatta kantaa Raholan areenaan tai KrPn peliin, niin sä oot säbänderus ainakin kohtuu väsynyt äijä! :D voi herranjumala mitä juttua. Jos Nokialaisilla on tänä vuonna pirteä ja pärjäävä joukkue niin nauti siitä että lisää hyviä porukoita tulee Salibandyliigaan. Näin salibandyn fanina itse ainakin ajattelen niin.
Sorvankylän kurvi
16/10/2014
Säbänderus Rukka, olikohan KRP:n maalissa 97 syntynyt moke, kenties seuraavien nuorten mm all stars moke. Ei ole KRP:n vika ettei Nokian kaupunki rakenna seuraavaakaan hallia vähintään 800 katsojan katsomolla. Tätä Nokialla on odotettu kuten siirtonurmea, joka tulikin viime vuonna ja nyt valmistui jalkkishalli. Vielä kun saadaan säbään ja korikseen hallit, niin seuraavat 50 vuotta on liikunta paikkojen osalta kunnossa. Tsemppiä KRP:lle ja muille seuroille. Katsomot täyteen ja tunnelma kattoon.
Henttto-fani
17/10/2014
Henttonen on ylivoimainen tähän sarjaan.
Säbänderus
17/10/2014
Säbänderus. Yhdellä nimellä: Säbänderus.
Ei tarvitse monella eri nimellä samaa sanoa, kun kirjoittaa ASIAA.
Ennakkoa säbändeerukselle
19/10/2014
Säbänderukselle
https://www.youtube.com/watch?v=B5iYdEWK-s8&feature=youtu.be

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.