Divarit

Divarin avausottelusta trilleri – FBC Turku jatkoaikavoittoon

15.09.
2016
6 Kommenttia
6
Divarit
Kuvakaappaus FBC Turun järjestämästä ottelulähetyksestä.

Kuvakaappaus FBC Turun järjestämästä ottelulähetyksestä.

FBC Turku ja Porin Karhut ottivat toisistaan mittaa torstai-iltana Turun Sport Gardenilla. Kotijoukkue nappasi Divari-kauden avausottelusta jatkoaikavoiton maalein 5-4.

Karhut meni ottelussa johtoon, mutta ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteesta 1-1. Myös toinen erä päättyi 1-1. Viimeisessä erässä nähtiin kunnon draamaa. Karhut vastasi erän avausmaalista ajassa 45.26, mutta FBC Turku tasoitti pelin jo kuusi sekuntia myöhemmin. Näissä lukemissa mentiin aina viimeiselle minuutille asti.

Kotijoukkue iski johtomaalin, kun pelikello näytti 59.05. Karhut ei tuosta kuitenkaan lannistunut, vaan se tuli vielä tasoihin ilman maalivahtia 13 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Jatkoaika oli edennyt jo lähes viimeisen minuutin puoliväliin, kun Aleksi Lahti iski voitto-osuman aikaraudan pysähtyessä lukemiin 64.23.

FBC Turun Aleksi Havia ja Aku Kuikka onnistuivat pistein 1+1. Maalivahti Aleksi Sillantaka vartioi maalia vakuuttavasti ja pysäytti 28 laukausta. Porilaisten Tomi Jerkku ja Juha Tikka tehtailivat pisteet 1+1 mieheen.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Tunteet pelissä
15/09/2016
Peli osoitti, että Beecee ei ainakaan maalivahtipeliin kaadu, Sillantaka on kova luu!
Simo
15/09/2016
Jännä matsi ja hyvä striimi selostuksineen. Harmi vaan että ihan alku meni ohi kun odotin väärän kanavan ääressä. Mutta ehdottomasti hienoa palvelua tarjota matsit ilmaiseksi netissä.
Suuppari fani
15/09/2016
Oii, kuningas ratkoo!
Epäilevä
15/09/2016
En menisi takuuseen turun veskareista, taso ei ollut kakkosessakaan sarjan kärkitasoa, hyviä päiviää tulee mutta myös huonoja liikaa, niin ei saisi divari tasolla käydä. Viime kauden tappiottomaan veslari peliin turha vedota, helppo pelata todella ylivoimaisen joukkueen veskarina.
tsuppari
16/09/2016
Aleksi Lahti = sateentekijä
R28
16/09/2016
Fosu-95set jyllää myös divarissa onnittelut Allu.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.