O2 kiinnitti Suomen mestari Maleeq Abudun – ”Käytiin keskustelua jo aikaisin kesällä paluusta”

Maleeq Abudu siirtyy O2-Jyväskylään. Kuva: Anssi Koskinen

Maleeq Abudu siirtyy O2-Jyväskylään. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Divarin O2-Jyväskylä kertoi tiistaina kiinnittäneensä turkulaislähtöisen Maleeq Abudun joukkueeseensa.

Abudu, 21, on pelannut pääosan pääsarjaurastaan Divarissa. Kasvattajaseura FBC Turussa kertyi vuosina 2019-22 54 Divarin ottelua (7+0). Viime kaudella Abudu edusti TPS:aa ja kirjautti Suomen mestarin riveissä yhden liigapelin. Divarin SalBassa puolustaja pelasi viisi peliä.

Viime kaudella pääosin P22 SM-sarjassa pelannut Abudu opiskelee Jyväskylän yliopistossa.

– Hyvillä fiiliksillä Amppareihin! Tässä pienen tauon jälkeen tullut ajatus kentille takaisin palaamisesta. Ismon kanssa käytiin keskustelua jo aikaisin kesällä paluusta ja nyt tuntuu siltä, että on remmiin hyppäämisen aika. Treeneissä on ollut hyvä pöhinä päällä ja vauhtia kyllä riittää. Joukkueella on selkeät tavoitteet, joita kohden pyritään tekemään määrätietoisesti hommia. Joukkue on ottanut minut hyvin vastaan ja porukka on ollut mukava, Abudu kommentoi seuran tiedotteessa.